Bilgi Arşivi

03.03 Saat Anlamı 2021

03.03 Saat Anlamı 2021, saat anlamları bölümünde 03.03 Saat Anlamı ile alakalı bilgi paylaştık. 03.03 Saat Anlamı nedir? gelin hep beraber bakalım..

Başlıklar

03.03 Saat Anlamı nedir?

  • 1 03:03 Anlamı ve Aşk ile İlişkisi
  • 2 03.03 Anlamı ve Tarot İle İlişkisi
  • 3 03:03 Anlamı ve Nümeroloji İle İlişkisi
  • 4 03.03 Anlamı ve Kariyer İle İlişkisi
  • 5 03:03 Anlamı ve Para İle İlişkisi

Gece kuşlarına iyi geceler. Son zamanlarda bu saate bu kadar çok denk geliyor oluşunuzu belki de temponuzdan dolayı tesadüf gibi düşünseniz de bir noktadan sonra artık bunun bir işaret olabileceğini düşünüp ayna saatinizin peşine düşmüşsünüz. 03.03 saat anlamı size denge ve huzur getirecek yorumları ile birlikte yaşamınıza girmiş bulunmakta. Ayna saatiniz aracılığı ile son haftalarda biraz sağlık problemleri yaşadığınızı gözlemliyoruz. Bu sağlık problemlerinin temelinde stres ve endişenın yattığını söylememize gerek dahi yok sanırım. Neyse ki endişe ve stres üzerine dengenizi sağlamak adına yapmış olduğunuz çalışmalar olumlu bir sonuç göstermiş ve kendinizi toparlamayı başarmışsınız. Yaşamınızın geri kalan bölümünde yaşamınızdan endişe ve stresi uzak tutmak üzerine kararlar almış ve yeni bir düzene geçiş yapmışsınız.

03.03 saat manasına bakıyor ve yaşamınızda bir çok değişikliğin ardı ardına sıralandığını göze çarpıyor. Bu değişiklikler aracılığıyla içinizde yaşama karşı neşe ve coşkuveyair bir uyanış başlamış durumda. Sizde içinizde ki bu neşe ve coşkunun farkındasınız ve yeni yaşamınıza bu biçimde devam etmek için efor sarf ediyorsunuz. Evren sizin bu hususta ki çabalarınızı görüyor ve bu yolda yalnız yürümediğinizi görmeniz için de saatler aracılığı ile size güzel işaretler gönderiyor.

Birazdan yazımızın geri kalan bölümünde ilk başta aşk yaşantınız ile ayna saatiniz içinde ki anlamları size aktarmakla başlayacağız ve ardından da yaşamınız içinde merak ettiğiniz, niyetlerde olduğunuz alanların anlamlarını aktararak yazımıza devam edeceğiz. Evren ile aranızda ki bağın bir ömür boyu bu aydınlıkla devam edeceğini göze çarpıyor, aynı aydınlık ve devamlılık aşk yaşantınızda da yerini alacak. Yaşadığınız zaman acı çekmenize neden olan fakat sonradan size güzel deneyimler kattığını gördüğünüz şeyleri hatırlayın. Şimdi öğrendiklerinizi cebinize koyun ve geri kalan her şeyi geçmişte bırakın. Artık yeni bir yolunuz ve yaşamınız var. Eğer siz de hazırsanız gelin birlikte ayna saatinizin anlamlarını öğrenmeye devam edelim.

03:03 Anlamı ve Aşk ile İlişkisi

“Terliklerimle gelsem sana” cümlelerinin geçtiği çok güzel bir şarkı var, ayna saatinizin aşk yaşantısı ile olan bağlantısını açıkladığımız bu bölümde dilerseniz arka planda da bu parçayı dinleyebilirsiniz. 03.03 saat anlamı uykusuz geçen gecelerin artık geride kalacağını dile getiriyor. Partneriniz / partneriniz olmasını dilediğiniz kişi ile bazı iletişim poblemleri yaşadığınızı göze çarpıyor . Bu nedenle ne kadar yoğun ve yorgun bir gün geçirseniz dahi yine de uyuyamıyorsunuz. Bu hususta kendinizi yalnız hissetmeyin çünkü tek sabahlara kadar uyuyamayan kişi siz değilsiniz.

Sizinle uyumak istiyor!

03.03 saat manasına incelediğimizde aşık olduğunuz kişi, aranızın çok iyi olduğu çok tatlı heyecanlar yaşadığınız anlarda da, sizinle arası biraz küs olduğunda da uyuyamıyor… Çünküüü….. Aşık olduğunuz kişi sizinle birlikte uyumak istiyor. Ahh ahh, insan aşık olunca belirli bir noktadan sonra hayaller yetmiyor.. Uyurken saçlarını okşamak, onu izlemek, üstünü örtmek, sarılmak ne güzel olurdu derken artık bir noktadan sonra insanın gözüne uyku girmez oluyor.. Birlikte uyuyabileceği anları bekliyor duruyor aşıklar..

Hele ki sizi kırdığını veya sizin onu kırdığınızı düşündüğünde tüm bu tatlı hayaller bir an da acı vermeye başlıyor ve ardından uyku uyumak hayal oluyor çıkıyor insanın yaşamından. Somut olarak yan yana uyumasanız dahi soyut olarak yan yana uyuduğunuz bir aşikar. Şimdi ayna saatinizin aşk yaşantınız ile alakalı size fısıldadığı bu sır ile birlikte bu hususta karşı tarafla alakalı bir konuşmayı yapabilirsiniz belki? Saat 03.03 manasına bakıldığında sevginizin saflığı ve masumiyetinin güzelliğinden ve aydınlığından gözlerimizi açamıyoruz umarım siz de uykudan gözlerinizi açtığınızda bu aydınlığın kaynağı olan partnerinizi görerek gözlerinizi açtığınız günlere kavuşursunuz.

03.03 Anlamı ve Tarot İle İlişkisi

Normalde iyi bir tarot falı bakan bir medyum ile denk gelmek bi hayli zordur. Böyle bir şans yakalansa dahi burada bir güven inşa etmek kolay yakalanan bir durum değildir. Tarot falı çok uzun senelerdır bir çok değişik kültürde kendi kudretini ve enerji alanını ispat etmiş bulunmaktadır. Lakin evren ve evrenin bizimle iletişim kurmasına kolaylık sağlayan sayılar  sizin adınıza bir tarot kartı seçmiş. Saat 03:03 anlamını temsil eden bu kart İmparatoriçe ( L’İmperatrice ) kartıdır.

İmparatoriçe kartı birinin zekasını, uyumunu, çekiciliğini ve pozitifliğini temsil eder. Yüzünü güneşe dönen bir kişisiniz ve güneş sizin yüreğinizi ısıtıyor. Siz başka bireylerin aksine güneşin sizi yakmasından korkmuyorsunuz, onun sizin içinizi ısıtmasını beğenerek karşılıyorsunuz. Bu sevgi ve bütün olan uyumunuz ile birlikte hayat yolunuzda adımlarınızı rahatça atıyorsunuz.

Seviyenizi koruyun!

İletişim kurma hususunda becerileriniz hayli yüksek olsa da kısa bir süre boyunca sosyal çevreniz ile kuracağınız iletişimlerde bir tık daha temkinli olmanızda yarar var. Çünkü çevreniz de yakın iletişim kurduğunuz birkaç kişi zorlu zamanlardan geçiyor ve patlayacak yer arıyor desek yeridir. 03.03 saat anlamı sizin bu noktada bir hedef olmanızı istemediği için bu konu ile ilgili sizi ikazyor.

03:03 Anlamı ve Nümeroloji İle İlişkisi

Bilim insanları da dahil olmak üzere sayıların kendi içinde taşımış olduğu enerji alanları dünya çapında bir çoğu inanış ve kültürde kabullenilmiş durumda. Rakamların hem kendi içinde hem de birleşip oluşturdukları sayılar içinde kendilerine has enerji alanları mevcuttur. Evrensel olarak saatleri oluşturan birimler de sayıların kendisidir. 03.03 saat manasına dair yapılan açıklamaları da bir saat falı olarak aklınıza getirebilirsiniz.

Fala inanmayabilirsiniz fakat falsızda kalmayın diyerek şimdi ayna saat falınızı oluşturan dizilimin kendine özgü sembolizmlerini açıklamaya geçiyoruz. Öncelikle 0 ve 3 rakamının sembolizmlerini ardından da 3 *3 = 9 rakamının sembolizmini açıklayarak saat 03:03 anlamının yaşamınızda işaret ettiği noktaları açıklayacağız.

0 rakamının sembolizmi: Bu rakam ilahi olan ile bağı tasvir eder. İlahi olan ile aranızda ki bağın kudretini ve bu bağın yaşamınızda size katmış olduğu savunmayı, gücü ve sevgiyi tasvir eder. Evren aracılığıyla olumsuz olanlara karşı korunuyorsunuz. Yaşadığınız olumsuzlukların da aslında bir ceza veya ihmal değil bir öğreti olduğunu görmeniz gerekli. Bu rakam bu noktayı işaret ediyor.

3 rakamının sembolizmi: Bu rakam iyiliği, gerçekliği, ve olumlu şansı tasvir eder. Bu rakam yaşamınız da yer edinmeyi seçtiğinde sizinle birlikte gerçekçi bir bağ kurarak yaşamınız da size niyet ettiğiniz, olumlu şans kapılarını aralar.

9 rakamının sembolizmi: İçinizde ki sevgiyi ve sevgiyle olan bağları sembolize eder. Ruhunuzun ışığı evrende parlıyor ve evren de bu parıltıyla bir bütün oluyor. Enerji alanınız, özünüzde ki sevgi ile aydınlanmış durumda, artık olumlu olmayan düşüncelere saplanıp kalmaktan uzaklaşıp geleceğinizi pozitif enerji ile inşa etmelisiniz.

03.03 Anlamı ve Kariyer İle İlişkisi

İsteklerinizi net bir biçimde şekillendirmelisiniz ve bir düzene girmelisiniz. Sonuç olarak yaşamınızı şekillendirmek sizlerin elinde. Tabii ki bazı deneyimlere ve tecrübelere sahip olmak için arada bir istemediğimiz sonuçlar ile karşılaşabilinmekte. 03.03 saat manasına incelediğimizde sizin bir birey olduğunuzu kabullenmeniz gerektiğini göze çarpıyor. Sevdikleriniz, sosyal çevreniz ve aileniz sizin için elinden gelen desteği ve motivasyonu – kendi bildikleri biçimde – sunmak için çabalasa da mühim olan sizin istek ve seçimlerinizdir.

Siz de bu hususta netlik sağlamanın ne kadar mühim bir nokta olduğunu biraz kaçırıyor gibisiniz. Çünkü çevrenizden gelen destek ile birlikte ellerinizde tuttuğunuz ipi gevşettikçe gevşetiyorsunuz. Lakin bu hususta ki yaşadığınız dengesizlikler ve nedenler bi hayli anlaşılır boyutta. Çünkü toplumumuz aracılığıyla bizlere ” ömür boyu ” olarak bir tanım kondu. Seçtiğiniz mesleği asla sonradan değiştiremezsiniz ve bir ömür boyunca o meslekte kalmak zorundasınız. Bu bi hayli eski bir öğreti olsa dahi yine de bi hayli manipülatif bir söylemdir. Seçim aşamasında kararsız kalmakta farklı meslekleri tanımanız hususunda size imkan tanımak ile birlikte sizi bu ürkütücü yolda ilerlemekten de uzakta tutuyor.

Adım atmanın tam zamanı!

Lakin 03.03 saat manasına incelediğimizde üzerinizde ki tüm baskılardan uzaklaşarak kendinizi dinleyip ağır ağır daha uzun süreli bir meslek seçimine doğru ilerleyeceğinizi göze çarpıyor. Ayrıca kim demiş ki bir ömür boyunca tek bir meslekten geçimini sağlamak zorundasın diye? Toplum içinde bu tezi geçersiz kılan tonlarca örnek varken sizin de tedirgin olmanıza gerek olmadığını belirtiyor. Siz bir adın atın evren de tüm yardımlarını size sunacak ve yolunuzu sevgi ile şekillendireceksiniz.

03:03 Anlamı ve Para İle İlişkisi

Ne enteresan öyle değil mi? Ufacık bir kağıt parçasına ne anlamlar yükledik yüz senelerdır. Lakin günümüze gelecek olursak ne biçimde ve ne durumda olursa olsun para mühim bir kaynak. Temel gereksinimlerini karşılayabilen yüzde kaçlık bir nokta var ki ülke ekonomi şartlarında diye kara kara düşünüp zihninizi de yüreğinizi de karartmayın. Çünkü 03.03 saat anlamı size bolluk ve bereketi ile birlikte geliyor Ev, iş, sosyal ihtiyaçlar, temel ihtiyaçlar aklınıza gelebilecek her alanda bi hayli fazla hayalleriniz var. ” Amaannn hayal kurmaktan ne zarar gelir ki? Kur gitsin! ” dediğiniz hayalleri dönüp tekrar şekillendirmenizde yarar var. Çünkü tüm hayalleriniz şekillenmeye başlayacağınız bir zamandasiniz. Yürekten kurduğunuz hayaller evrende sevgi ile harmanlanıyor ve somut dünyanızda şekillenmek üzere yola çıkıyorlar.

Hayatınızın en verimli dönemine giriyorsunuz!

03.03 saat manasına bakıldığında yaşamınızın en bolluk ve bereketle dolu zamanlarını geçireceğiniz bir sürece giriyorsunuz! Hatta hazır size böyle güzel bir müjde verirken şunu da ekleyelim, arada ufak tefek sorunlar olsa da yaşamınızın geneli bi hayli bereketli bir biçimde geçireceksiniz. Tabii ki hem sokak canlarına, hem doğaya hem de ihtiyaç sahiplerine yardım edebileceğiniz bir bolluk içindeyken onlara yardımcı olmaktan geride durmayacağınızı da göze çarpıyor. Kariyer yaşantınızda ki şekillenmelerde bütçenize güvenerek fazla risk almaktan uzak durmalı ve sağlam adımlar atmayı tercih etmelisiniz. Aksi takdirde canınızı sıkacak durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Evet evren aydınlığı ile birlikte sizin yanınızda ve artık bundan sonra ki seçimler ile birlikte bütçenizi şekillendirmek sizin elinizde.

Saatlerin Anlamı ile saatlerin yorumlarını açıklamaya sürdürmekteyiz. Yorum bölümünden düşüncelerinizi bizlere iletebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu