Bilgi Arşivi

08.08 Saat Anlamı 2021

08.08 Saat Anlamı, saat anlamları bölümünde 08.08 Saat Anlamı ile alakalı bilgi paylaştık. 08.08 Saat Anlamı nedir? hadi gelin birlikte göz atalım..

Başlıklar

08.08 Saat Anlamı nedir?

  • 1 08:08 Anlamı ve Aşk ile İlişkisi
  • 2 08.08 Anlamı ve Tarot ile İlişkisi
  • 3 08:08 Anlamı ve Nümeroloji ile İlişkisi
  • 4 08.08 Anlamı ve Para ile İlişkisi
  • 5 08:08 Anlamı ve Kariyer ile İlişkisi

Öncelikle hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Küçük yaşlarda bir çocuk değilseniz bir çok sorumluluğunuz var demektir. Belki eğitim ve iş yaşantısını bir arada sürdürmeye çalışıyorsunuz, belki de yalnızca iş ve aile derken yoğun zamanlar geçiriyorsunuz. Lakin her ne olursa olsun hem mental olarak hem de fiziksel olarak yorulmuşsunuz. Bu yorgunluğunuz aşk yaşantınızı da bi hayli etkiliyor. Böyle bir yorgunluk esnasında genelde bir partnere sahip olmayan bireyler, partnerleri olursa onlara çok zaman ayıramamaktan veya odağının dağılmasından çekinirler. Partneri olan bireyler ise onlara zaman ayıramadığından şikayet eder dururlar.

Tam da şu an, burada, sabah sabah gözlerini her açtığında istemsizce bir biçimde saat 08:08’e denk gelen ve bu saatin peşine takılanlere bir müjdemiz var. Ayna saat olarak adlandırdığımız çift saatlerden, 08.08 saat anlamı aşk yaşantınıza dair güzel gelişmeleri görmenizi istiyor. Aynı zamanda evrenin işareti dediğimiz ayna saatiniz içinde yalnızca aşk yaşantınız için değil, yaşamınızın geneli için de bi hayli güzel haberler var.

Şöyle biraz durup dinlenmek, doya doya aşkın tadını çıkarmak, alarm kurmak zorunda olmadan uyumak, tüm gün boyunca gezmek, yemek içmek ve yan gelip yatmak…  Ahhh kim istemez ki böyle bir planı. Lakin sizi bu hususta tebrik etmek istiyoruz! Çünkü saat 08:08 manasına bakılacak olursa bazı şeyleri gerçekten fazla derin bir sevgi ve arzu ile istemişsiniz. Neyse ki şans sizinle birlikteymiş ki evrenin size göndermekte olduğu bu sevgi ve bereket dolu mesajları görebilmek adına ayna saatinizin manasına bakmak için işe koyulmuşsunuz. Aksi takdir de bir türlü ne olduğunu anlamadığınız bir zaman içinde kendinizi bulmanız olabilecekdü fakat şimdi işler öyle değil.

Birazdan aşk yaşantınız ile alakalı olan bölüm başta olmak üzere geleceğinizin ne biçimde şekilleneceğini göreceğiniz havadislerle ile karşılaşacaksınız. Şahsen biz bu havadisleri yazıya aktarırken bile bi hayli heyecanlandık, yerinizde olmak için de biraz şans diledik, o halde şimdi gelin bu gelişmelere birlikte göz atalım!

08:08 Anlamı ve Aşk ile İlişkisi

Şöyle bir bakıyoruz da hemen hemen kalbinizi hurdacıya bırakacak raddeye gelmişsiniz. O derece geri planda bırakmışsınız tüm tutkularınızı, arzularınızı, isteklerinizi ve kendinizi.. Neden böyle oldu diye sormayacağız. Malum coğrafyamızın aşk ile olan imtihanı dillere destan oldu.. Lakin her ne olursa olsun nefes alabiliyorsunuz öyle değil mi? ” Şimdi nefes de nereden çıktı? ” demeyin. Biraz nefes alın, şöyle en derininden ve en mis kokulusundan olsun. Zihninizi boşaltın ve sevin, önce kendinizi sonra da doğayı.. Biraz güzel kokuları doldurun zihninize ve ciğerlerinize. ” Nerede bunları yapacak boş zaman? ” demeyin. İnanın bazı şeyler tahmin ettiğiniz kadar zor ve imkansız değil.. Sadece seçimleriniz ile alakalı bir yaşam sürüyorsunuz ve artık bu sorumluluğu bir yük olarak görmekten vazgeçin. Onların sizin için birer armağan olduğunu görün.

08.08 saat manasına incelediğimizde hiç beklemediğiniz bir sol kroşe yiyorsunuz. Bu bölümde yazımız birkaç satırlığına ikiye bölünüyor çünkü romantik ilişkisi olanlar için ayrı, romantik ilişkisi olmayanlar için ayrı bir yorumumuz var.

Öncelikle romantik ilişkisi olanlar için şunu altını çizelim; Önemli olan arada geçen zaman ve yaşanan olaylar değil ilerleyeceğiniz yolun kendisidir. Geride bıraktığınız yolda ne biçimde olduğu hiç mühim olmayan çok güzel kazanımlar edindiniz, yolun geri kalanı artık çok daha rahat ve kolaylaşacak.

Romantik ilişkisi olmayanlar için ise söyleyeceğimiz şeyler var elbet; ” Aç kapıyı gir içeri gönlümde ki yol senin ” diye haykıra haykıra şarkı söylemeyi biliyorsunuz fakat neden kapılarınızı kendiniz açmıyorsunuz? Açın kapılarınızı bırakın biraz su yolunu bulsun, siz her ne yaparsanız yapın sevgi ile yoğrulmuş ruhunuza karşı koyamayacaksınız, bunu unutmayın.

Sevdiğinizle tatile çıkacaksınız!

Evet şimdii ayna saatinizin geneline bakıldığında, ister bir partneriniz olsun isteğe göre de şu an da bir partnere sahip olmayın bir biçimde 08.08 saat anlamı aşk ile alakalı olan bölümünde ortak paydada bulunmuş durumdasınız. İş yeri ile görüşme zamanınız yaklaşıyor çünküüüü sevdiğiniz kişi sizinle birlikte tatil yapmak istiyor!O halde tatlı bavul telaşları ile ekranlara gelecek güzel bir serüven sizi bekliyor demektir.Şimdiden iyi eğlenceler! Tadını çıkarın<

08.08 Anlamı ve Tarot ile İlişkisi

Evet, tarot falı bi hayli uzun süredir hiçbir inanış ve kültür şekili fark etmeden etkilerini ortaya koymuş bir fal türüdür.  Tarotun içinde belirli sayıda kartlar mevcuttur, bu kartlar ile birlikte birden fazla çeşitte bakılabilen bir çok çeşit mevcuttur. Ayna saatiniz olan saat 08:08’in potansiyel enerjisi  sizin için tarot kartınızı seçmiş bulunmakta. 08.08 saat anlamını sembolize eden ve evrenin yardımı ile birlikte seçilen kartınız ise Adalet ( La Justıce ) kartıdır. Bu sizin adalet ve eşitlikten yana oluşunuzu ve etik kararlar aldığınızı sembolize eder.

Siz, kolektif çalışma sistemine uygun, eşitlikten yana olan, doğuştan adalet ile yoğurulmuş hamura sahip birisiniz.

Yakın gelecekte özür alacaksınız!

Son zamanlarda ne yazık ki bi hayli adaletsiz durumlar ile yüz yüze kalmışsınız, çok fazla hakkınız yenmiş. Lakin ne olursa olsun siz kendi tavrınızı ve duruşunuzu korumayı bilmişsiniz. Dediğim dedik birisi değilsiniz fakat yine de doğru olduğuna inandığınız şeylerden kolay kolay vazgeçmiyorsunuz. 08.08 anlamı daha kapsamlı pencerelerden bakmayı ihmal etmemeniz hususunda sizi ikazyor. Aynı zamanda yalnızca çoğunluğa uyum sağlamak adına birisine haksızlık yapmayı tercih etmediğiniz için de evren size bir çok armağan gönderiyor. Evrenin size göndermiş olduğu armağanlerden bir örnek verecek olursak eğer, yakın günlerde size haksızlık yapan birisinin yanınıza gelip sizden özür dileyeceği bir durum yaşayacaksınız. Hak elbet yerini bulur, siz bunu biliyorsunuz ama bilmeyenlerde elbet bir gün öğrenecekler.

08:08 Anlamı ve Nümeroloji ile İlişkisi

Enerji terimi genelde soyut olarak adlandırılır. Bilim son haftalarda somut olan incelemelerin bunun yanında evren ve enerji içinde ki bağ gibi soyut konuları da konu alıyor. Bilim son haftalarda hatırı sayılı bir biçimde sayılar ve sayıların enerji potansiyelleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Yapılan araştırmalar halen netlik kazanmış olmasa da dünya çapında insanlar  sayıların uğuru / uğursuzluğuna inanmış durumda.

Durum böyleyken 08.08 saat anlamı içinde ki sayıların sembolizmlerine yakında zamandan birlikte göz atalım istedik. Öncelikle sizlerle birlikte 0 ve 8 rakamına ardından da 8 + 8 ‘in verdiği 16 sayısı ile birlikte genel mesajlara inceleyeceğiz.

0 rakamının sembolizmi: Bu rakam sizin ilahi olanla bağınızın arttığına ve ruh ışığınızın daha fazla aydınlanmaya ve parlamaya başladığına yönelik bir işarettir.

8 rakamının sembolizmi: Bu rakam sonsuzluğu ve sevgi alışverişini sembolize eder. Sevgi ile yaşayacağınız uzun bir yolunuzun olduğunu gösteren bu rakam

16 rakamının sembolizmi:08.08 saat anlamını genel hatlarıyla sembolize eden bu sayı sizin diğer bireylere olan bakış açınızda daha şefkat ve sevgi ile yaklaşmanız gerektiği hususunda işaretleri de bununla birlikte getiriyor. Başka yaşamları daha objektif bir biçimde gözlemleyemek, kendi yaşantınıza dair dersler çıkarmanızı sağlayacağı gibi öte yandan da bazı konularda kendinize fazla yüklenmenizin de önüne geçecektir.

08.08 Anlamı ve Para ile İlişkisi

Son zamanlarda beklenmedik bir biçimde maddi ve manevi kayıplar yaşadığınızı gözlemliyoruz. Bunun için endişelenmeyin. Gelin birlikte 08.08 saat anlamı bu konu ile ilgili size neler dile getiriyor bir göz gezdirelim.

Yaşadığınız kayıpların sebebi…

Öncelikle yaşamınızda ilerlediğiniz bir yol var be bu yolda yenilikler yaşamak istiyorsunuz. Bunun için yaşamınızda bazı alanların açılması gerekli. Yaşadığınız kayıpların nedenini bu biçimde aklınıza getirebilirsiniz.  Saat 08:08 anlamı size bereketi müjdeliyor. Sizi yoran, yıpratan tüm maddi kayıplarınızın yerini bolluk ve bereket saracak. Sadece bir süre daha garantici yaklaşmanız ve harcamalarınıza dikkat etmeniz uzun soluklu zamanda sizi rahatlatacaktır. Ayrıca unutmayın, evren sevgisi ile birlikte hep sizin yanınızda.

08:08 Anlamı ve Kariyer ile İlişkisi

Aşk yaşantınızda güzel gelişmeler olduğunu sizinle paylaşmıştık, tüm yorgunluğunuzu ve stresinizi bir kenara bırakacak olan güzel ve romantik bir tatil sizi bekliyordu. Maddi anlamda da yakın bir zaman içinde her şey yoluna girmeye başlıyordu pekii 08.08 saat anlamı içinde kariyer yaşantınıza dair nasıl ipuçları var birazda ona bakalım.

Aşk yaşantınızda söz ettiğimiz bölümde, iş yerinizden izninizi ayarlayın demiştik fakat bu izni almanıza gerek kalmayabilir. Kariyer yaşantınızın yoğun temposundan sıkılıp bunaldığınızı göze çarpıyor, yaşamınızın genelinde olduğu gibi mesleki olarak da bir değişiklik istiyorsunuz. Bu değişim için çanlar çoktan çalmaya başlamış bile. İş yerinde gerek üst kademeniz olan çalışanlar ile gerek de geri kalan iş dostlarınız ile çatlak vermeye başlayan iletişimleriniz, işe gitmeye dair duyduğunuz isteksizlikler, haksızlığa uğradığınız durumlar derken tüm bu yaşananlar sizi iş değişikliğine yönlendirmiş. 08.08 saat anlamı içinde kariyer değişikliği düşündüğünüz bu zaman da gereksiniminiz olan birkaç yönlendirme mevcut.

Kendi işinizi kurmanın tam zamanı!

İçinizde bir yerlerde gizli saklı kalmış bazı meslek alanları olduğunuzu göze çarpıyor. Bu meslek gruplarına, çevrenizin etkisinde kalarak uzak durmayı tercih etmişsiniz. Artık kendi maddi kazancınızı elde ederken ve geleceğinizi şekillendirirken ipleri elinize almanızın tam vaktidir! Evren tüm desteği ile tüm hızıyla yanınızda olmaya sürdürmekte. Siz kendi iç sesinizi dinleyerek ilerleyeceğiniz bir planlama yapmanız gerekir. Ardından içinizde derinlerde gizli saklı kalan mücevheri keşfedeceksiniz. Bu keşif neticesinde önünüzde açılan yeni iş alanlarına ve maddi getirilere siz bile şaşırıp kalacaksınız.

Saat 08:08 manasına göre çevrenizin sizi yönlendirmeleri hususunda biraz daha temkinli olmalısınız. Tabii ki aileniz ve dostlarınız sizin kötülüğünüzü istemiyor fakat sonuç olarak başka karakterlerde ve farklı yaşamlar sürüyorsunuz. Kimse sizi kendinizden daha iyi tanıyamaz. Ayrıca unutmayın seçecek olduğunuz meslek ile birlikte bir ömür boyu yaşayacak olan kişi sizsiniz. Bundan dolayı mühim olan sizin mutlu bir yaşam sürmenize yol gösterecek bir meslek yaşantısı içinde bulunmanızdır. Şimdiden yolunuz açık oldun diyoruz !

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu