Bilgi Arşivi

10.10 Saat Anlamı 2021

10.10 Saat Anlamı 2021, saat anlamları bölümünde 10.10 Saat Anlamı ile alakalı bilgi paylaştık. 10.10 Saat Anlamı nedir? hadi gelin birlikte göz atalım..

Başlıklar

10.10 Saat Anlamı nedir?

  • 1 10:10 Anlamı ve Aşk ile İlişkisi
  • 2 10.10 Anlamı ve Tarot ile İlişkisi
  • 3 10:10 Anlamı ve Nümeroloji ile İlişkisi
  • 4 10.10 Anlamı ve Para ile İlişkisi
  • 5 10:10 Anlamı ve Kariyer ile İlişkisi

Şu an ki ruh halimiz ve durumumuz ile yaşadığımız olaylara dönüp incelediğimizde bize çok olumlu gelmese bile uzun soluklu zamanda bizim için bi hayli güzel gelişmelerin kapılarını açtıklarını görürüz. Şimdi neden böyle bir giriş yaptığımızı da hemen açıklayalım. Etrafınızda bir biçimde gözünüze takılan 10:10 saati var ve bir biçimde girip bunu araştırma gereği duydunuz öyle değil mi? Bunun için ruhunuza teşekkür edin çünkü görmeye gereksiniminiz olan şeyler ile yolunuzu karşı karşıya geldirmış durumda. Biz bu tarz saatlere genelde çift saatler, ayna saatler veya ikiz saatler diyoruz. 10.10 saat anlamıaktarırken kimi zaman bu saatten ayna saat olarak söz edeceğiz. Çünkü bu saat size karşı bir ayna tutmuş durumda.

Yakın bir zamanda enerji ile alakalı bilimsel çalışmaların yoğunlaştığını görmüşsünüzdür. Bu çalışmaları bizlerde takip ediyoruz ve gerek somut gerek de soyut olarak inkar edilemez bir gerçeklik ile karşınızdayız. Saatler, kendi içinde mesajlar taşırlar ve ” evrenin işaretleri ” olma görevini sevgi ile üstlenirler. Bizde bunu bir tür fal yorumuna benzetiyoruz. Yani siz değerli okurlarımıza saat falı yorumunuzu yapacağız aslında.

10.10 saat anlamınısiz değerli okurlarımıza aktarırken ilk kez tabii ki son haftalarda kafanızın karışmasına neden olmuş aşk alanınız ile alakalı olan mesajları aktarmak ile başlayacağız. Ardından da geleceğinize dair içinizin ferahlamasına neden olacak aydınlık mesajları size ileteceğiz. Küçük bir ipucu vermek gerekirse içinizde bir güneş doğuyor desek yeridir. İçinizde doğan güneşin aydınlığına dönün yüzünüzü. Evren sizinle olan bağını saatler aracığı ile aktardığı mesajlarda göz önüne seriyor. Haydi! Gelin hep birlikte bu güneşe yüzümüzü dönelim ve bakalım 10.10 saat anlamı siz değerli okurlarımıza neleri müjdeliyor daha yakında zamandan gözlemleyelim.

10:10 Anlamı ve Aşk ile İlişkisi

Şimdiii ilk kez hoş geldiniz efendim sefalar getirdiniz. Yakında bu cümleyi kuracağınız birisi olacak ve sizde bu durumu az çok tahmin edebiliyorsunuz fakat ne yapacağınızı bilmiyorsunuz sanırım. Sonuçta aşk yaşantınızda ne dalgalı denizleri olduğu limanlar ne yalnızlık yaşadınız öyle değil mi? Ama belki de artık daha mülayim bir denizin limanında olma isteğinizden vazgeçip denize ayaklarınız basmanız gereklidir?

Belki de siz limanları daha güvenli ve huzurlu buluyorsunuz ama asıl sevgi ve mutluluk denizin dalgalarına kendinizi bıraktığınızda karşınıza gelecektir.

Reflekslerinizi kontrol edin!

10.10 saat manasına baktığımız zaman tam anlamıyla bunları göze çarpıyor. Artık bazı şeylere olan bakış açınızı değiştirmelisiniz. Kendinize ve inançlarınıza güvenerek denizin akıntısına kendinizi bırakıp, suyun o güzel dalgalarına karşı yüzmektense, o dalgalarla bir bütün olmanız gerekiyor. Çünkü siz öğrenmiş olduğunuz ” otokontrol ” sebebiyle kontrolünüz dışında bir araya gelen şeylere karşı bir direnç gösteriyorsunuz, ama hayatta tam anlamıyla biz planlar yaparken bizim karşımıza çıkan şeylerden ibaret değil midir? Bu zamana kadar ” şöyle olsun, biraz böyle olsun, şu da mutlaka olsun ama ” dediğiniz şeyler bizde ” Yer çekimsiz ortamda çilek istiyorum ama muz tadında olsun ” repliklerini hatırlattı.

Aşk dolu güzel haberler geliyor!

Durun hemen kızmayın bize, biraz rahatlayın ve gevşeyin.. Dikkatinizi çeken o güzel insanın içinizde bir tohumu yeşertip büyütmeye başladığını gözlemliyoruz. 10.10 saat manasına bakılırsa beklemediğiniz bir an da kafanızı karıştıran ve içinizde aşk tohumlarını yeşerten o güzel birinin size aşk dolu haberler ile geleceğini göze çarpıyor. Her ne kadar beklenmedik anlarda kontrolünüz dışında gelişen şeylere karşı çok hoşnut olmasanız da artık bu özelliğinizin değişeceğini gözlemliyoruz. Bunun içinde bu güzel haberin içinizde uçuşturacağı kelebekleri referans alıyoruz . Her zaman aynı biçimde gidecek diye bir şey yok sonuç olarak öyle değil mi? Yaşadıklarınız ve yaşınız her ne olursa olsun sevgi ile gelen her değişime açıksınız ve bunu gören müstakbel partnerinizde size hayır diyemeyeceğiniz haberler ile geliyor. Haydi artık hayırlısı olun!

10.10 Anlamı ve Tarot ile İlişkisi

Tarot falı ve kartları her yerde bir biçimde karşımıza çıkıyor. Oldukça köklü ve etkili enerji alanına sahip olan tarot falı ve kartları sizin için saatler ile işbirliği yapmışlar ve size söylemek istedikleri bazı şeyler var. O halde bize de bunları aktarmak düşer. Lakin bu yorumlamayı okumadan ilk kez tarot falının bi hayli etkili ve köklü bir enerji alanına sahip olduğunu unutmayın ve bir kez daha inanıp inanmamak hususunda bir yön belirleyin, yorumlamanızı en azından aklınızın bir kenarında tutun ve unutmayın.

Saat 10:10 anlamını görülmektediran tarot kartınız La Roue De Fortune kartıdır. Bu kart sizin son haftalarda içinizde yaşamış olduğunuz sürece ve bu sürecin sonuna dair bilgiler aktarmak istiyor. Bu kartın içinde taşıdığı enerjinin anlamı ” yaşanılan döngünün pozitif sonuca varılması ” olarak tabir edilir. Ayna saatinizi görülmektediran La Roue De Fortune kartı bunun yanı sıra yaşamınızda açılan şans kapılarını görmenizi de istiyor.

Yeni başlangıçlar çok yakın!

Hayatınızın bundan sonra ki zaman diliminde karşınıza çok güzel ve apaydınlık şans kapıları açılıyor ve bu kapıları kapatmamanız için yaşamınızın size getirdiklerine karşı direnç göstermemeniz gerekli. 10.10 saat anlamı tarot kartı ile daha kuvvetli bir enerji yayıyor. Hayatınızda köklü değişiklikler var, ve bu değişim sürecinde tahmin etmediğiniz gidişler ve yeni başlangıçlar var. Gidecek olanı zoraki tutmaya çalışmayın, bu yalnızca sizin için açık olan kapılardan geçecek olduğunuz zamanı erteler ama köklü ve aydınlık değişim yaşantınız için kaçınılmaz. Korkmayın, çünkü daha aydınlık ve sevgi ile parlayan yeniden doğumu tadacaksınız.

10:10 Anlamı ve Nümeroloji ile İlişkisi

Çok fazla denk gelinmesi olabilecek olmayan dizilimler ile yüz yüzeyız. 1, 0, 1, 0 vouv! Açıkçası bu biraz enteresan ama bir o kadar da keyifli bir dizilim. Gelin bu yorumlamayı nasıl yapacağımızdan kısaca söz edelim ve hemen bu enteresan dizilim yorumlamasına geçelim. Sayıların enerjileri ve bu enerjilerin kavuşumu sizin için biraz enteresan gelebilir ama en yaygın ve basit halde olan enerji inanışlarından size örnekler vermek istiyoruz.

Misal verilecek olursa; güneş ve ay  burçlarınız yani doğum tarihiniz ve doğum saatiniz ile bakılan normal ve git gide artan burçlarınız da bu sayıların enerjilerini içlerinde barındırırlar. Yay özgürlüğü sever, balık duygusaldır gibi yorumlar tüm bu enerji bileşenlerinin açığa çıkardığı anlamlardır. 10.10 saat anlamının numerolojik yorumlamasını 1 rakamının, 0 rakamının, 10 rakamının ve 10 + 10 yani 20 rakamının anlamlarını aktararak yapacağız. Buyurun bu sembolizmlerle tanışmak için yazımızın geri kalan kısmına geçelim.

1 rakamının sembolizmi: Bu rakam yeniden başlangıcı temsil ever ve evrenin o güzel ışığı ile yeni başlangıçları destekler.

0 rakamının sembolizmi: Oldukça az denk gelinen bu rakam tanrının sevgisi ile bir olmak manasına gelmektedir. Tanrının sevgisi ile tanışma, bu sevgiyi keşfetmek ve paylaşmak anlamını içinde taşır.

10 rakamının sembolizmi:  Bu sayı olumlu ve iyimser tutumları sembolize eder. İç sesinizi daha sık dinlemeleri ve ruhunuzla bir bütün olmalısınız.

20 Sayısının sembolizmi:Saat 10:10 anlamının genel enerjisini sembolize eden bu sayı size aldığınız kararlarda aceleci bir tutum ile yaklaşmak yerine daha olumlu, dengeli, sevgi dolu ve yardımlaşmaya açık bir biçimde hareket etmeniz gerektiğini anlatmak istiyor.

10.10 Anlamı ve Para ile İlişkisi

Amanın bu ne karamsarlık böyle?? Durun biraz, bir yere uzanın ve sakin, derin nefesler alıp verin. Çıkın bu karamsarlıktan. Boşuna bu ayna saate denk gelmiyorsunuz işte, evren sizin bu halde olmanızı istemiyor ve sizi asla aç bırakmayacağını bilmenizi istiyor. Evet, evren sizi aç bırakmaz, biraz ilahi olan bağlarınıza güvenin ve sakinleşin. Hem toplumsal olarak hem de çevrenizde olan biten dengesiz parasal konular sizi bi hayli bunaltmış ve endişelendirmiş görünüyor.

Sakin olun ve mantıklı kararlar verin!

Yaşadığınız endişeleri anlıyoruz fakat bu hususta sakinleşmeniz için görmeniz gereken 10.10 saat anlamının bazı müjdeleri var! Bu zamana kadar yaşamış olduğunuz şeylerden dolayı bir türlü özgürce ve içiniz rahat biçimde harcama yapabileceğiniz bir maddi dengeye sahip olamamışsınız. O halde bu zamana kadar yaptığınız şeyleri gözden geçirin ve dersler çıkarın. Şikayetçi olma yerine daha sakin kararlar verin. Bu sakinlik ve huzur aracılığıyla önünüze çıkacak olan gelişmelere sizler dahi şaşıracaksınız. Sakinlik, denge ve huzur ile ilerlediğiniz sürece bi hayli bereketli ve dengeli bir maddiyata sahip olacaksınız.

10:10 Anlamı ve Kariyer ile İlişkisi

Koskoca bir nesil ne yapacağını ve neden yapacağını bilmediği meslek seçimleri yapıp durdu. Ne istiyoruz, neden istiyoruz, ne yapmalıyız gibi soruların yanıtlarını dönüp kendi içimize bakarak vermek yerine hep çevremiz manipülasyonunda kaldık.. Sizde de benzeri bir durumun olduğunu göze çarpıyor, üzülmeyin bu hususta yalnız değilsiniz. 10.10 saat manasına bakılırsa bundan sonra kendi içinize dönerek hareket etmenizin zamanı gelmiş.Artık içten içe arzuladığınız meslek ile yaşamanıza ve geçiminizi bu biçimde sağlamanıza çok az kalmış.

Bir iş değişikliğinin söz konusu olması için bazı şeylerin olgunlaşması gerekir. Siz bu yolda ki adımları bir serçe hafifliğinde adeta uçuşarak atacaksınız ve yorulmayacaksınız. Evren sizin yanınızda.Yolunuz açık ve aydınlık, adeta bir kuş sürüsü yollarınızı takip ediyor ve sizi yönlendiriyor.

Kendi tecrübelerinizi önemseyin!

Açılan yollarınızı ve işaretlerinizi takip edin.Hiçbir şey düşündüğünüz kadar zor değil! Bunu zorlaştıran etkenlere izin vermeyin. Bu en yakınınızın tavsiyeleri bile olsa mutlaka durun ve kendi ruhunuz ile düşünerek harekete geçin. Tabii ki etrafınızda size destek olmak için hazır olan insanlar var. 10.10 saat anlamı onlara bir teşekkür borcunuz olduğunu dile getiriyor. Lakin bu demek değil ki sizin kendi tecrübelerinizi, isteklerinizi ve bilgi birikiminizi bir kenara bırakın. Sadece kendiniz ve çevreniz ile bir denge kurmalısınız. Bunun yanında korkulu bir yol değil daha huzurlu ve neşeli bir yol süreceksiniz.

En son fevri ve aceleci hareket etmek yerine biraz daha sakin ve planlı ilerlemeniz gerektiğine dair olan ikazları da size aktararak yazımıza son veriyoruz. Bakalım belli mi olur, belki başka bir ayna saat ile karşılarsınız ve tekrar buluşuruz ama şuan için hoşça kalın.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu