Başvurular

1069 Büro Memuru, Vardiya Amiri ve Şoför Alım İlanı Yayımlandı

1069 Büro Memuru, Vardiya Amiri ve Şoför Alım İlanı Yayımlandı, iş başvuruları bölümünde 1069 Büro Memuru, Vardiya Amiri ve Şoför Alım İlanı Yayımlandı ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. 1069 Büro Memuru, Vardiya Amiri ve Şoför Alım İlanı Yayımlandı ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

1069 Büro Memuru, Vardiya Amiri ve Şoför Alım İlanı Yayımlandı

Özel sektör firmaları yeni ayın girmesiyle personel alım ilanlanlarında güncellemeler yaptılar. Çok sayıda alanda yeni ilanlar yayımlanırken mevcut ilanlardanda başvuru süreci uzatılan ilanlar oldu. Bu bağlamda yayımlanan yeni ilanlar ve alım yapılacak kadro ayrıntı kısmı şu biçimde,

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Öncelikle söz konusu alım ilanları tek bir kurum yada firma aracılığıyla yayımlanan ilanlar değil. İlan edilen Büro Memuru, Şoför ve Vardiya Amiri kadroları için Türkiye geneli yayımlanan ilanların derlemesidir. Buna göre İŞKUR üzerinden bu pozisyonlar için ilan yayımlayan özel sktör şirketlerinin kadro ayrıntı kısmı biçimde,

Büro Memuru (Genel) kadrosu için yayımlanan personel alım ilanında 565 personel alımı yapılacağı bilgisi verildi. İlanda Şoför kadrosu için ise Şoför (Yolcu Taşıma) branşında 74, Şoför-İtfaiye Aracı kadrosunda bulunan 3, Şoför-Yük Taşıma kadrosunda bulunan ise 409 personel alım ilanı yer alıyor. Vardiya Amiri kadrosu için ise 18 personel alım ilanı bulunyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

İlanlara başvuru yapacak adaylar için en mühim nokta başvuru koşulları. Lakin bu noktada net bir koşuldan söz etmek olabilecek değil. Başvuru koşulları firmadan şirkete değişiyor. Bazı firmalar büro memuru pozisyonuna lise mezunu alım yaparken bazı firmalar lisans mezunu adayların başvurularını kabul ediyor. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Belediyeler aracılığıyla yayımlanan ilanlarda bulunan pozisyonlar için tespit edilen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum aracılığıyla tespit edilen yaş aralığında bulunmak, işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu yanıtlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak yahut muaf tutulmak. Bu şartlara ek olarak asıl belirleyici olan koşullar öğrenim, deneyim, belge ve sertifika gibi şartlar oluyor. 

İLANLARA NASIL ULAŞILIR?

İlanlara ulaşmak isteyen adaylar ilk kez İŞKUR İş İlanları sayfasını açıyor. Burada Meslek yazan bölümü yer alıyor. Buraya Büro Memuru, Şoför yahut Vardiya Amiri kadrolarından birini yazıp Ara butonuna basıyor ve tüm ilanları görüntülemiş oluyor. 

İŞKUR İş İlanları sayfası için TIKLAYINIZ

Hastane personel ilanlarından anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu