Başvurular

1158 İdari İşler Personeli, Büro İşçisi ve Büro Memuru Alımı Yapılıyor

1158 İdari İşler Personeli, Büro İşçisi ve Büro Memuru Alımı Yapılıyor, iş başvuruları bölümünde 1158 İdari İşler Personeli, Büro İşçisi ve Büro Memuru Alımı Yapılıyor ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. 1158 İdari İşler Personeli, Büro İşçisi ve Büro Memuru Alımı Yapılıyor ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

1158 İdari İşler Personeli, Büro İşçisi ve Büro Memuru Alımı Yapılıyor

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarını siz okuyucularımıza belirli aralıklar düzenli olarak paylaşmak istedik. 

Hem özel sektör firmaları hemde kamu kurumları aracılığıyla yayımlanan bu alım ilanlarında onlarca kadro için alım yapılacağı ilan ediliyor. Bu kaspamda ofis için görev yapacak Büro Memuru ve Büro İşçisi kadrolarına da çok sayıda alım için ilan yer alıyor. 

Kamu İlanları olarak yayımlanan Büro Memuru ve Büro İşçisi alım ilanlarına dair tüm ayrıntı kısmını araştırmaya koyulduk. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

İŞKUR üzerinden yayımlanan Büro Memuru ve Büro İşçisi alım ilanları branşları ve bu branşlara yapılacak olan personel alım sayısı;

Büro İşçisi kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 83, Büro Makineleri Teknik Servis Teknisyeni kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 2,  Büro Memuru (Dış Ticaret) kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 2,  Büro Memuru (Genel) kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 568, Büro Memuru (İdari İşler) kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 10, Büro Yönetimi Elemanı kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 2, Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 132, Diğer Büro Memurları kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 151, İdari Büro Görevlisi kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 5 ve Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı) kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 213.

BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu kadrolar için yayımlanan ilanların çok büyük kısmı özel sektör firmaları aracılığıyla yayımlanan ilanlar olduğundan dolayı başvuru şartları çok değişkenlik gösteriyor. 

Adaylar için genel başvuru koşullarını aşağıda aktarıyoruz fakat adayların başvuru yapacakları ilanlar için yayımlanan ilan metinlerini incelemeleri gerekiyor. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’ind maddesinde gösterilen şartları taşımak. Kamu Haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf yahut tecilli olmak. 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Güvenlik soruşturması ve/yahut arşiv araştırması yapılmış olmak.Bu şartların dışında adayların sağlamaları gereken öğrenim, deneyim, yaş ve sertifika gibi şartlarda yer alıyor.

İLANLARA DAİR TÜM AYRINTILAR

Söz konusu personel alım ilanları İŞKUR üzerinden adaylara açıklamaluyor. Adaylar bu ilanlara İŞKUR üzerinden ulaşacaklar. Adaylar İŞKUR İş İlanları Arama Sayfasına ulaşacaklar. Burada meslek yazan yeri bulacaklar (aşağıda bulunan görselde sayı işaretli yer) Buraya kadroların adını yazıp ara butonuna basacaklar. Aramalar şehir seçilerek daraltılabilir.

İŞKUR İş İlanları Sayfasına Ulaşmak için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com 
 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu