Başvurular

1235 Büro İşçisi ve Büro Memuru Alım İlanı Yayımlandı

1235 Büro İşçisi ve Büro Memuru Alım İlanı Yayımlandı, iş başvuruları bölümünde 1235 Büro İşçisi ve Büro Memuru Alım İlanı Yayımlandı ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. 1235 Büro İşçisi ve Büro Memuru Alım İlanı Yayımlandı ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

1235 Büro İşçisi ve Büro Memuru Alım İlanı Yayımlandı

Büro Memuru ve Büro İşçisi alım ilanı kadroları adaylar aracılığıyla yakında zamandan takip edilen alım ilanları içinde yer alıyor. 

Büro işçisi alımı için en az ilkokul mezunu, büro memuru kadrosu için ise en az lise mezunu adayların başvuru yapabildiği bu ilanlar hem kamu için hemde özel sektör için yayımlanıyor.

Türkiye geneli her şehir için yayımlanan bu personel alım ilanlarını Kamuilanlari.com olarak siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Kadro kontenjan bilgileri, başvuru şartları ve ilan ayrıntı kısmı. 

ALIM YAPILACAK KADROLARA DAİR DETAYLAR

Çoğunluğu özel sektör olmak üzere yayımlanan bu alım ilanları için toplam 1235 personel alım ilanı yer alıyor. Çeşitli alanlarda yapılan büro memuru alımlarına dair kadro kontenjan detaylarını siz değerli okurlarımıza aşağıda aktarıyoruz. 

İlanlara göre çok sayıda şehir için özel olarak ve bazı ilanlar için ülke geneli yayımlanan alımlara dair kadro dağılımı şu biçimde

Büro İşçisi pozisyonu için 132, Büro Memuru (Genel) pozisyonu için 557 Büro Memuru (İdari İşler) pozisyonu için 10 Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı pozisyonu için 96, Diğer Büro Memurları pozisyonu için 151, İdari Büro Görevlisi pozisyonu için 1, İstatistik Büro Elemanı pozisyonu için 1, Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı) pozisyonu için 287 alım ilanı yayımlandı. 

BAŞVURU KOŞULLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlar ile adaylara açıklamalan alımlar için her kurum yada firma kendisine göre özel koşullar talep ediyor. Alımlarda ise bu özel koşullar belirleyici rol oynuyor. Firmadan şirkete değişen bu şartlar aynı kadro için bile değişiklik gösteriyor. 

Bazı firmalar Büro Memuru (genel) kadrosuna en az lise mezunu personel alımı yapacağını ilan ederken bazı firmalar ise aynı kadro için yabancı dil bilen lisans mezunu adayların başvurularını kabul ediyor. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’ind maddesinde gösterilen şartları taşımak. Kamu Haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf yahut tecilli olmak. 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Güvenlik soruşturması ve/yahut arşiv araştırması yapılmış olmak.Bu şartların dışında adayların sağlamaları gereken öğrenim, deneyim, yaş ve sertifika gibi şartlarda yer alıyor.

İLANLARA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Başvuru şekli ilanı yayımlayan şirkete göre değiştiğinden adayların ilan metnine ulaşması ve ilanları incelemeleri gerekiyor. Bazı firmalar şahsen başvuru yöntemini seçerken bazılar ise İŞKUR üzerinden elektronik başvuru yapılmasını istiyor. 

İlanlara Ulaşmak için;

Aşağıda bulunan resimdeki alan yukarıda bulunan kadrolardan hangisine başvuru yapacaksanız adını yazın ara butonuna basın. 

İŞKUR İş İlanları Sayfasına Ulaşmak için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu