Başvurular

Cepte Şok İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Cepte Şok İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Cepte Şok İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Cepte Şok İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Cepte Şok İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Şok Marketler zinciri personel alımı.

Şok iş ilanı arayan ve bu sektörde çalışmak isteyen adaylar için Şok marketler zinciri iş başvuruları alımına başladığını duyurmaktadır. 1995 senesinde Türkiye’de faaliyetlerine 13 mağaza ile başlayan Şok marketler zinciri, şu anda 6.364 mağaza sayısı ile bu alanını her geçen sürede daha da genişletmeyi hedeflemektedir.

Her geçen sene sayılarını bi hayli hızlı bir biçimde arttıran ve kaliteyi uygun fiyata müşterileri ile buluşturmayı amacında olan çalışma prensibi ile bi hayli tercih edilen bir marka olmaktadır. Çalışma koşulları ve şirket politikası yönünden diğer marketlere nazaran daha iyi şartlara sahip olan ŞOK, eleman alımı için iş başvuru süreçlerinin başladığını bildirmektedir.

ŞOK İş İlanı
Ankara Şok iş ilanı için iş başvurusunda bulunmak isteyen ve bu sektörde çalışmak isteyen adayların başvuruları aranan niteliklere uygunluk yönünden değerlendirileceğini bilmelidir. Aranan nitelikler içinde ise;

  • Perakendecilik sektöründe kariyer hedefinin olması
  • Disiplinli ve prezantabl olması
  • Diksiyonu düzgün, ikili ilişkilerde etkili bir dil kullanabilmesi
  • Müşteri tatminiyeti ve hizmet odaklı çalışabilmesi
  • Ekip çalışmasına yatkın olması
  • Mağazacılık sektöründe deneyim sahibi olması
  • Güler yüzlü olması
  • Girişimci ruha sahip olması gibi özellikler bulunmaktadır.

Bu özelliklere sahip olduğunu düşünen ve bu sektörde kariyer hedefi olan, çalışmak isteyen adaylar iş başvuru formunu doldurarak çalışmak için ilk adımı atmaları gerekmektedir. Daha sonra yetkililer aracılığıyla incelenen başvurular içinden bu kriterleri taşıyan adaylar değerlendirilmeye alınacak ve içlerinden seçilen bireylerin işe alımı yaşanacaktir.

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Mağaza Satış Temsilcisi Adana, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Balıkesir, Burdur, Çanakkale, Çankırı, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzincan(Çayırlı), Erzurum, Eskişehir(Merkez), Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kayseri(Akkışla), Kırşehir, Kocaeli(İzmit), Kütahya, Malatya, Nevşehir(Acıgöl), Niğde, Ordu, Sakarya, Sinop, Trabzon, Tunceli, Uşak, Zonguldak, Bayburt, Kırıkkale, Şırnak, Ardahan, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya) Başvur
Mağaza Satış Temsilcisi Kocaeli(Darıca, Gebze, Çayırova), İstanbul(Asya)(Kartal, Pendik, Tuzla) Başvur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu