Başvurular

ETİ Maden İşletmeleri Engelli İşçi Alımı Yapacak

ETİ Maden İşletmeleri Engelli İşçi Alımı Yapacak, iş başvuruları bölümünde ETİ Maden İşletmeleri Engelli İşçi Alımı Yapacak ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. ETİ Maden İşletmeleri Engelli İşçi Alımı Yapacak ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

ETİ Maden İşletmeleri Engelli İşçi Alımı Yapacak

ETİ Maden İşletmeleri, Devlet Personel Başkanlığı’nın web sayfası üzerinden paylaşımı yaptığı bir açıklama ile engelli personel alımı yapacağını ilan etti. 

Kurum aracılığıyla yayımlanan engelli personel alım ilanına ilişkin açıklama metninde, alım yapılacak işçinin Kütahya/Emet’te bulunan birimlerde görevlendirileceği bilgisi verildi. 

ETİ MADEN İŞLETMESİ ENGELLİ İŞÇİ ALIM İLANI

Kurum aracılığıyla DPB üzerinden engelli işçi alımına dair bir basın açıklaması yayımlandı. Alımların ayrıntı kısmına dair bilgi verilen basın açıklamasında, ilana başvuru yapacak adayların başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklarını ilan etti. İşte o açıklama metni,

Alım İlan Metni

Teşekkülümüz Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) Lise ve Dengi Okul mezunu engelli 1 sürekli olarak işçinin açıktan alınabilmesini teminen, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Tavşanlı Hizmet Merkezinden işgücü talebinde bulunulmuş olup, söz konusu talebimizin 27.03.2019 tarihinde yayımlanması istenilmiştir.

Söz konusu işgücü ilanı, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Tavşanlı Hizmet Merkezi aracılığıyla, 27.03.2019 tarihinde Türkiye İş Kurumu www.iskur.gov.tr internet sayfasında yayımlanacak olup, isteklilerin bahse konu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu