Bilgi Arşivi

18.18 Saat Anlamı 2021

18.18 Saat Anlamı, saat anlamları bölümünde 18.18 Saat Anlamı ile alakalı bilgi paylaştık. 18.18 Saat Anlamı nedir? hadi gelin birlikte göz atalım..

Başlıklar

18.18 Saat Anlamı nedir?

18.18 Saat Anlamı yine sizi çok şaşırtacak. Hangimiz dünyanın merkezinde olmak istemeyiz ki ? Bizi bıraksalar tüm gezegenlerin tek hakimi olmak istedik. Her şeyin merkezinde ve odak noktası olmak yalnızca kadınların değil, içten içe erkeklerinde çok istedikleri bir şeydir. Bir de insan aşıksa ve karşı tarafın duygularından emin değilse, o zaman ortalık yangın yerine dönüyor. Kıskançlıklar, güvensizlikler, kısıtlamalar veya hiçbir şey yapmadan kendi içimizi tükettiğimiz o merak seansları.

Aşık olduğunuz birinin sizinle alakalı gerçek düşüncelerini bir biçimde öğrenebilseydiniz o zaman dünyalar sizin olurdu öyle değil mi ? Bu dileği o kadar içten dilemişsiniz ki evren size saatler aracılığı ile bu arzunuzun cevabını veriyor. Nasıl mı? Birileri size her saati sorduğunda gördüğünüz veya siz ne zaman telefonunuzun ekranını açsanız denk geldiğiniz o ayna saati size evrenin bir armağanı.

18.18 saat anlamı için bahsedecek olduğumuz işaretlerde, evrenin bizimle iletişim kurma sinyallerini verdiğini bilmenizi istedik. Yani bu saate sürekli olarak denk geliyor oluşunuz bir tesadüf değil, evrenin size bir yardımıdır. Özellikle de sevdiğiniz ve bir yaşam paylaşmak istediğiniz insana dair çok özel ipuçları bulabileceksiniz. Aynı zamanda gelecekte yürüyeceğiniz yolu da adeta su dökerek yıkayan ve aydınlatan evren, bu güzel gelişmeleri siz değerli okurlarımıza müjdelemek istiyor.

18:18 Anlamı ve Aşk ile İlişkisi

Duyduk duymadık demeyin aşk böcekleri müjdeler olsun müjdeler!! Gece rüyalarınızda bile ayrı olmak istemediğiniz, bıraksalar bir salise bile ondan ayrı duramayacağınız aşık olduğunuz kişi tıpkı sizin de arzuladığınız gibi sizi her şeyden fazla seviyor. Bu hayatta her ne yaşayacaksa sizinle yaşamak istiyor ve bir saniye bile sizi düşünmeden yapamıyor.

Belki bu zamana kadar sizinle gerçek his ve düşüncelerini paylaşacak cesareti halen kendisinde bulamadı belki de bunu size karşı gizliden de olsa bir biçimde ima etti. O, her ne yaparsa yapsın sizi ne kadar sevdiğini size karşı bir türlü yansıtamadığına inandı. Siz de o her ne yaparsa yaparsın, ona olan sevginizden emin olduğunuz kadar onun size olan sevgisinden emin olamadınız. ” keşke öğrenmemin bir yolu olsa ” dediğiniz o anı hatırlayın. Çünkü evren bu dileği dilediğiniz anı unutmadı. Siz her ne kadar göremeseniz de veya görmek istemeseniz de evren 18.18 saat anlamı ile size yüz yüze getirdi ve artık onun size karşı olan hislerini tüm gerçekliği ile görüyorsunuz.

Ruh ikizinizi buldunuz!

Tüm doyumsuzluklarınızı ve bitmek tükenmek bilmeyen korkularınızı bir kenara bırakın. Geçmişinizi, üzüntünüzü acılarınızı unutun ve yalnızca ona bakın. Gözlerinin içine odaklanın ve bir süre izleyin. Görene kadar bilave edin orada, hissedene kadar durdurun zamanı. O artık sizin için yabancı birisi değil, siz kalpleri ve ruhları tanışan iki insansınız. Bazı zaman taşıyamayacağınızı düşünseniz ve kaçmak isteseniz de kaçamayacağınızı çok iyi biliyorsunuz. Çünkü içten içe onun sizi ne kadar çok sevdiğini bir biçimde biliyorsunuz.

Mutlu bir son sizi bekliyor!

Ne şanslısınız ki evren ve aşk sizden yana. 18.18 saat anlamı içinde aşk yaşantınıza dair havadisler bi hayli umut dolu ve keyifli görünüyor. Sizde içinizden gelen hayalleri kısıtlamak yerine doya doya aşkınızın keyfine bakın. Unutmayın en fazla korktuğumuz o şeyi yani ayrılığı yaşasanız bile, her ayrılıkta canımız daha çok yanmış olsa da hep daha güzellerini yaşadık. Kimi zaman gelen gideni arattı belki ama her ne olursa olsun belki de bu sefer mutlu bir son sizi bekliyordur, ne dersiniz?

18.18 Anlamı ve Tarot ile İlişkisi

Tarot kartları enerjisi yüksek ve alanında en etkili yorumlara sahip kartlardır. 18.18 saat manasına bakarken bu ayna saatinizin yansıması olan tarot kartının La Lune yani ay kartı olduğunu göze çarpıyor. Bu karta bakıldığında, içinde olduğunuz zamanda çevrenize dönük yatırımlarda bulanacağınızı göze çarpıyor. Sağduyulu, kararlı, dürüst ve cesur hareket edeceksiniz. Paylaşmaya, aktarmaya ve büyütmeye eğilimli bir zamandasiniz.

Büyütmekten kastedilen durum ise hem çevrenizde ki insan sayısı hem de maddi alanda yaptığınız yatırımlardır. Herkes aracılığıyla basit ve normal görülen bir yaşam içinde olmak sizi enteresan biçimde tatmin edecek ve çevrenizin de mutlu, huzurlu ve keyifli bir yaşam sürmesi için hem maddi olarak hem de manevi olarak yardımlarda bulunacaksınız.

18:18 Anlamı ve Nümeroloji ile İlişkisi

Sayılar, evren, işaretler ve yardım.. Bu dört kelimenin içinde muhakkak sayılarla alakalı bir yer bulacaksınızdır. Çünkü sayılar en basit ve bilindik hali ile burçlarımızı ve doğum haritamızı oluştururlar. Tüm bunlar içinde sayılar ve onların taşıdığı enerjinin yeri bi hayli büyüktür. Evren ve sayılar içinde ki o muazzam enerji bağı bize bi hayli yardım ederler. Bazı zaman insanlar uğurlu geldiğine inandığı sayılar ile ilerler yaşamları boyunca. Toplantı saatleri, iş görüşmeleri, evlilik tarihleri ve daha nice özel ve mühim anı sayıların enerjilerine / anlamlarına göre planlarlar. O halde bizde 18.18 saat manasına bakarken size bu ayna saati oluşturan sayıların kendine özgü taşıdıkları enerjilerden ve bu sayıların anlamlarından söz edeceğiz. Öncelikle 1 ve 8 rakamına, ardından 18 sayısına ve en son 18 + 18  36 sayısına inceleyeceğiz.

1 rakamının sembolizmi: Bu rakam sizin bağımsızlığınız, ilerleyişinizi, sevginizi, başarınızı yansıtır ve tüm bunlarda ki pozitif odağın yoğunluğunu gösterir. 1 rakamı, hayatta her ne yaşamış olursanız olun, farklı zamanlarda hayata küsmüş olsanız da bir biçimde kendinizle, yaşadığınız hayatla ve evrenle barıştığınızı, sevmeyi çok sevdiğinizi gösteren bir rakamdır.

8 rakamının sembolizmi: Bu rakam sizin ilahi olanla bağınızın ne kadar dayanıklı ve yüksek olduğunu gösterir. Bunun bunun yanında hiçbir şey yapmadan dahi bi hayli sezileri ve algıları açık bir insanız. Aynı zamanda 8 rakamı sonsuzluğu simgeler. Sonsuz sevgi ve aşkı, sonsuz enerjiyi ve şefkati, güveni ve başarıyı sembolize eder.

18 rakamının sembolizmi: Bu sayı anlamı itibariyle doğaya karşı sevgi ve şefkat dolu olduğunuz, arkadaş canlısı bir yapıya sahip olduğunuzu göze çarpıyor. 18.18 saat manasına müdahil olan bu sayıyı yorumlarken evrenin ufak bir ikazsı var, kendi kendinize bir şeyleri yapmak için bi hayli istekli ve inatçısınız bunun yerine kendinizi yardım almaya biraz olsun açmayı denemelisiniz.

36 rakamının anlamı: Evren sizin tüm ürkekliğinizi ve korkularınızı bir kenara bırakıp, tüm odağınızı geleceğinizde karşılaşacak olduğunuz bolluk ve berekete çevirmenizi istiyor. Aynı zaman da evren sizin maddi olan endişelardan uzaklaşarak artık özünüzde ki koşulsuz sevgiyi yükseltmenizi bekliyor ve bunun için size, tüm özel yardımlarıyla ve koşulsuz sevgisiyle sizin yanınızda olduğunu bildiriyor.

18.18 Anlamı ve Para ile İlişkisi

Hiç ” Evren beni aç bırakmaz ” diye bir cümle ile karşı karşıya geldinız mı? Cevabınız her ne olursa olsun bunu yaşamaya hazır olun.. İlahi yolda yürürken bize aracı olan dünya ve onun koşulları biz fark etmesek de hatta aksini düşünmek istesek de mücadele etmeyi öğrendiğimiz her an önümüzde ki şart ve koşullar değişiyor. Bir biçimde bazı şeyler yaşıyor ve öğreniyoruz. Öğrendikçe de artık evren adeta öğrendiklerimizin pekiştiğini görmek istercesine yoklamalar alıyor fakat bunun yanı sıra ilahi olanla bağımız artıyor ve evren ile bağımız pekişiyor.

Bolluk ve bereket içinde olacaksınız!

Saat 18:18 manasına incelediğimizde geleceğiniz de sizi bolluk ve bereket içinde göze çarpıyor. Beklenmedik biçimde gereksiniminiz olan her an bir biçimde maddi yönde bir bolluk ile yüz yüze kalacaksınız ve tabiri caiz ise evren sizi aç bırakmayacak. Çünkü artık, özünüzden gelen koşulsuz sevgi ile birlikte manevi olarak evrene hizmet edeceksiniz. Bu hususta evren ve aranızda ki denge uyumu gelişecek ve koşulsuz sevgi hususunda birbirinizi besleyeceksiniz. ‘’ Sevgi karın doyurmuyor ‘’ diyenler ile başka bir makalemizde uzun uzadıya sohbet etmek istedik fakat sevginiz ile ilerlediğiniz her noktada 18.18 saat anlamının da size müjdelediği üzere bolluk içinde yaşayacaksınız. Kendinizi savunmasız canlılara karşı koşulsuz yardımlar yaparken bulacaksınızdır. Bunun için kendinize ve evrene teşekkür etmeyi unutmayın.

18:18 Anlamı ve Kariyer ile İlişkisi

Veee evvet!! İşte geldik seneler boyunca gündeminizden asla düşmeyen konuya yani karibulunanınızda ki gelişmelere. Ne kadar çok çaba sarf etmiş olursanız olun kariyer yaşantınıza dair içinizde ukde kalmış olan şeyler var ve artık istediğiniz kariyer yaşantısına sahip olmak istiyorsunuz. Ha gayret, çok az kaldı. Bunu nereden bilinmekte peki? 18.18 saat anlamı içinde kariyer yaşantınıza dair çok güzel havadisler ve bu havadisler gerçekleştiği an buna siz dahi inanamayacaksınız. Tüm bunlar için her şeyi bir kenara bırakıp pozitif bir odakta olmalısınız. İçinizden gelenleri bastırmadan sevgi ile aydınlatmalı ve yolunuzda keyif ile ilerlemelisiniz. Yaşadığınız her şey size çok güzel öğretiler kazandırıyor ve o istediğiniz kariyer yaşamına eriştiğinizda tüm bu tecrübeler için geçmişinize teşekkür edeceksiniz.

Eski dostlar kapıyı çalacak!

18.18 saat anlamı bunun yanı sıra sizin için yeni bir keşif alanı sağlıyor. Belki de bu zamana kadar çevre yahut toplum baskısı ile deneyimlemekten, adım atmaktan çekinmiş olduğunuz meslek gruplarına dair bir adım atmanız halinde, geri kalanı ip söküğü gibi gelecek. Geçmişinizde destek olduğunuz, uzun zamandır eskisi kadar içten olmadığınız bir iş arkadaşınız aracılığıyla beklenmedik bir telefon alabilirsiniz. Unutmayın hayatta tesadüflere çok az yer mevcuttur, her bir tanışıklığın ve yaşanmışlığın bir anlamı ve bir zamanı mutlaka mevcuttur. Ne yaşamanız gerekiyorsa onu yaşadınız ve en özel, güzel halinizle çıktınız zorlu süreçlerden. Bundan sonrası artık neşe, keyif, coşku ve mutluluk. Siz yeter ki inanın!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu