Başvurular

BUDO iş ilanları ve iş başvurusu 2022

BUDO iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde BUDO iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. BUDO iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

BUDO iş ilanları ve iş başvurusu

Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi yahut bilinen kısa adı ile BUDO, Bursa ile İstanbul içinde deniz ulaşımını sağlamak maksadı ile kurulmuş olan bir kuruluştur. 2013 senesinde seferlerine başlamış olan BUDO, Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren BURULAŞ’a bağlı bir kurumdur. İstanbul – Bursa deniz otobüsü hattı bi hayli yoğun olarak kullanılan bir hattır. Bu hatta eskiden yalnızca İDO görev yapmaktaydı. BUDO bu yükü hafifletmek ve bir alternatif sağlamak maksadıyla kurulmuştur. BUDO hizmete girdiği günden bu yana gerek ikramları gerekse kaliteli hizmeti ile vatandaşlarımızın ilk tercihi haline gelmeyi başarmıştır. Faaliyetlerine ara vermeksizin devam eden BUDO, bunun yanı sıra çok sayıda insana de istihdam kapısı olmaktadır. BUDO her geçen gün yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı da gerçekleştirmektedir. BUDO aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • BUDO İş İlanları 2022
  • BUDO İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

BUDO İş İlanları 2022

Kurulmuş olduğu günden bu yana büyümesini sürdüren BUDO şimdilerde 7 deniz otobüsü, 1 vapur ve 1 motor ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Ülkemizde en fazla tercih edilen deniz ulaşımı şirketlerinden bir tanesi olan BUDO bünyesine personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Bursa İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

BUDO aracılığıyla şuana dek yayınlanmış yahut bundan sonra yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; kaptan, gemici, bilet satış temsilcisi, uzakyol kaptanı, stajyer, mühendis, tekniker, teknisyen, satış danışmanı, özel güvenlik görevlisi, yağcı, dalgıç, engelli personel, eski hükümlü işçi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. İş ilanları içinde ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına başvurular nasıl ve nereden yapılıyor?

BUDO İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

BUDO bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız başvurularını aşağıda verdiğimiz iş başvuru formu vasıtası ile yapabilirler. Başvurular kurumun bağlı olduğu şirket olan BURULAŞ resmi web adresi üzerinden yapılmaktadır. Girmiş olduğunuz sayfada sizden istediğimiz bilgileri eksiksiz doldurmalısınız. Başvuru yaptığınız kadro ve pozisyonda personel açığı oluşması durumunda ise başvurunuz insan kaynakları aracılığıyla değerlenmeye alınmaktadır.  Bu makalemizde BUDO iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

BUDO İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER BUDO HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, budo hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan budo açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu