Başvurular

KPSS En Az 60 Puan İle Memur Alımı İlanı Yayımlandı

KPSS En Az 60 Puan İle Memur Alımı İlanı Yayımlandı, iş başvuruları bölümünde KPSS En Az 60 Puan İle Memur Alımı İlanı Yayımlandı ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. KPSS En Az 60 Puan İle Memur Alımı İlanı Yayımlandı ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

KPSS En Az 60 Puan İle Memur Alımı İlanı Yayımlandı

Denizli Bekilli Belediye Başkanlığı aracılığıyla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının resmi web adresi aracılığı ile bir ilan yayımlandı. İlanda KPSS en az 60 puan ile bilgisayar işletmeni, VHKİ, düz memur, tekniker, zabıta memuru kadrolarında memur alımı yapılacağı belirtildi. İlana başvurular 14 Temmuz’da ekranlara gelecek ve 28 Temmuz’a kadar sürecektir. Ayrıca adayların başvurularını mesai saatleri içinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Bekilli Belediyesi aracılığıyla memur alımına ilişkin yapılan bilgilendirmede “Bekilli Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 Sayılı Devlet MemurlarıKanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere; “Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, gösterilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

BAŞVURU VE KONTENJAN DETAYLARI

Adaylar başvuru esnasında istediğimiz belgeler ile 14.07.2020 tarihinden 28.07.2020 SALI günü saat 17.00 ye kadar (mesai günlerinde 09.00 – 17.00 saatleri içinde) başvurularını gerçekleştireceklerdir.

Memur alımına ilişkin kontenjan dağılımı ise şu biçimde açıklanmıştır:

ARANAN ŞARTLAR

İlana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bekilli Belediye Başkanlığı aracılığıyla tespit edilen bu şartlara haiz olmayan adaylar başvuru yapsalar dahi başvuruları geçersiz sayılacaktır. Bundan dolayı adayların başvuru yapmadan önce şu şartlara haiz olup olmadıklarını belirlemeleri gerekmektedir:

a) Türk vatandaşı olmak, b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Türk Ceza Kanununun 53’üncü maddesinde gösterilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl yahut dana fazla süreyle hapis cezasına veya affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama yahut kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

d) Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak yahut askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş yahut yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

e) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı yahut bedensel engeli bulunmamak,

f) İlan edilen kadro için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak, g) Hangi kadroya başvuru yaptığına ilişkin dilekçe vermek, (Her aday eğitim durumuna göre ilan edilen yalnızca bir kadroya başvuru yapacaktır.)

Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYIN.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu