Başvurular

2019 Ağustos SYDV İlanı: 60 KPSS İle Büro Personeli ve Sosyal Yardım Memur Alımı Yapılıyor

2019 Ağustos SYDV İlanı: 60 KPSS İle Büro Personeli ve Sosyal Yardım Memur Alımı Yapılıyor, iş başvuruları bölümünde 2019 Ağustos SYDV İlanı: 60 KPSS İle Büro Personeli ve Sosyal Yardım Memur Alımı Yapılıyor ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. 2019 Ağustos SYDV İlanı: 60 KPSS İle Büro Personeli ve Sosyal Yardım Memur Alımı Yapılıyor ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

2019 Ağustos SYDV İlanı: 60 KPSS İle Büro Personeli ve Sosyal Yardım Memur Alımı Yapılıyor

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla yayımlanan memur alım ilanlarına yeni hafta başında yenisi eklendi. 

Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi üzerinden açıklamalan memur alım ilanında bulunan iki kadro ve bu kadrolara yapılacak alımlar sizlerle. 

SYDV MEMUR ALIM İLANI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla yayımlanan memur alım ilanında bulunan iki kadro şu biçimde;

* Büro Memuru

* Sosyal Yardım ve İnceleme Memuru

Bu iki kadrodan birine başvuruda bulunmak isteyen adayların sağlamaları gereken öğrenim şartı, KPSS şartı ve diğer özel koşullar şu biçimde

BAŞVURU ŞARTLARI

Söz konusu SYDV Memur alım ilanı Mersin Silifke SYDV için yayımlandı. Vakıf ilan metninde adayların sağlamaları tüm şartları açıkladı. Bu şartların bir bölümü iki kadro için de ortak olurken kadrolara göre tespit edilen özel şartlarda yer alıyor. 

Genel Şartlar

18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış yahut muaf olmak veya askerlikle ilişkisi bulunmamak, Adli ve idari soruşturma neticesinde, atanmasına engel bir durumu bulunmamak, Bilgisayar Programlarını kullanmak,Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak.

Büro memuru kadrosu için; 

4 (Dört) Yıllık Yüksek Öğretim Kurumu olan Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi v.b. fakültelerin İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri, Uluslararası İlişkiler, Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi , Ekonometri, Muhasebe ve Denetim, Çalışma Ekonomisi, Bankacılık, Bankacılık ve Sigortacılık, Kamu Yönetimi bölümlerinin birinden mezun olmak

Sosyal yardım ve inceleme memuru kadrosu için;

Yüksek Öğretim Kurumlarının 4 yıllık (lisans) eğitim veren; Halkla İlişkiler, İletişim Fakültesi, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyoloji, Psikoloji ve Sosyal Hizmet bölümlerinden mezun olmak

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adaylar ilana aşağıda bulunan bağlantı üzerinden ulaşabilirler. Şartları sağlayan adaylar Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü üzerinden başvurularını yapabilecekler. 

Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü üzerinden ilan edilen ilanlar için TIKLAYINIZ 

İlanları görebilmek için Aile Bakanlığı’nın sistemine üye olmanız gerekiyor.

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu