Başvurular

Bahçeşehir Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

Bahçeşehir Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020, iş başvurusu bölümünde Bahçeşehir Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Bahçeşehir Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Bahçeşehir Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

bahcesehir_universitesibahcesehir_universitesi

Bahçeşehir Üniversitesi İş Başvuru Formu

Bahçeşehir İş Başvurusu yaparak Bahçeşehir’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda Bahçeşehir iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

“İstanbul’un Kalbinde” sloganına yakışır bir üniversite Bahçeşehir Üniversitesi (BAU)… Beşiktaş’ta boğazın kenarındaki ana kampüsünde günün erken saatleri civarında başlayan ve hemen hemen tam gün süren bir çalışma var. Üstelik üniversitenin hemen her noktasında bir etkinliğe rastlamanız olabilecek.

BAU’nun kapısından girdiğinizde gözünüze ilk çarpan şey üniversitemizdeki yabancı öğrenci rakamının fazlalılığı olacak. Amerika Birleşik Devletleri’nden Çin’e, Fransa’dan Güney Kore’ye kadar uzanan geniş bir coğrafyadan bini aşkın yabancı öğrencimiz okuyor BAU’da. Niçin BAU’yu tercih ettiklerini sorduğunuzda ise yanıtlar aynı: “Merkezi konumu ve ülkeler arası gücü”. BAU’nun konumu ortada. Uluslararası alandaki çalışmalarını anlamak içinse üniversite kampüsümüzde veya web sitemizde kısa bir tur yapmanız yeterli olacak.

VİZYON

Bahçeşehir Üniversitesi’nin vizyonu; akademik özgürlüklere sahip çıkarak, öğrencilerini, düşüncelerin hiçbir kısıtlamayla karşılaşmadığı bir ortamda eğitmektir. Bahçeşehir Üniversitesi, bilimsel metoda dayalı bilgi değişimi yoluyla, evrensel değerlere dayalı yenilikçi yaklaşımlar geliştirmeyi amaçlamaktadır. Bu gelişimi teşvik edecek akademik bir ortam yaratmayı ve toplumun aydınlanmasında önder rolü üstlenmeyi hedeflemektedir.

MİSYON

Bahçeşehir Üniversitesi’nin misyonu; sistematik düşünme yetisine sahip, yerel ve küresel konulara hassas, ülkeler arası standartlara uygun, bilimsel, teknolojik, kültürel bilgi birikimine katkıda bulunan; evrensel düşünce ve değerleri destekleyen, geleceğin önderleri olacak iş gücünü yetiştirmektir.

Başvurmak için tıklayın.


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu