Ulaşım

2019 İstanbul Havalimanı Otopark Vale, İstanbul Yeni Havalimanı Vale Hizmeti, Vale Ücreti

2019 İstanbul Havalimanı Otopark Vale, İstanbul Yeni Havalimanı Vale Hizmeti, Vale Ücreti, bilgi arşivi bölümünde 2019 İstanbul Havalimanı Otopark Vale, İstanbul Yeni Havalimanı Vale Hizmeti, Vale Ücreti ile alakalı ayrıntıları paylaştık.. 2019 İstanbul Havalimanı Otopark Vale, İstanbul Yeni Havalimanı Vale Hizmeti, Vale Ücreti ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

2019 İstanbul Havalimanı Otopark Vale, İstanbul Yeni Havalimanı Vale Hizmeti, Vale Ücreti

İstanbul Havalimanı Otopark Vale, İstanbul Yeni Havalimanı Vale Hizmeti, İstanbul Havalimani Otopark Vale Ücreti ne kadar? ile alakalı bilgi paylaşmadan önce İstanbul Havalimanı‘nın nerede olduğuna bir göz atalım;

İstanbul Yeni Havalimanı Nerede? İstanbul 3. Havalimanı Nerede?

İstanbul Yeni Havalimanı, İstanbul’un Avrupa yakasında Karadeniz kıyısında yer almakta, Çatalca- Göktürk-Arnavutköy kavşağında ve Tayakadın ile Akpınar köyleri içinde bulunmaktadır.

İstanbul Havalimanı Ulaşım; İstanbul Havalimanı’na Otobüs, Havaist, Havalimanı transfer servisleri gibi toplu taşıma araçlarının bunun yanında Taksi ve Özel araçlarla basit bir şekilde ulaşım sağlanabilmektedir.

İstanbul Yeni Havalimanı, Avrupa Yakası’nda Levent‘ten 36 km, Sultanahmet‘den 40 km, Beşiktaş‘tan 43 km uzaktadır. Anadolu Yakası’nda ise Üsküdar‘dan 47 km, Kadıköy‘den 52 km , Kavacık‘dan 42 km ve Pendik‘den 73 km uzaklıkta yer alıyor. İstanbul Havalimanı’nın bunun bunun yanında Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu‘na da bağlantısı bulunmaktadır.

İstanbul Havalimanı Otopark Vale, İstanbul Yeni Havalimanı Vale Hizmeti, Otopark Vale Ücreti

İstanbul Havalimanı İç Hatlar Terminali gidiş katında ve Dış Hatlar Terminali gidiş katında 1’er adet, CIP Terminalinde de 1 adet olmak üzere toplam 3 adet vale teslim alma, Dış hatlar için Kırmızı Otopark P3 katında, İç Hatlar için Yeşil otopark P3 katında olmak üzere, vale araç teslim etme noktaları bulunmaktadır.

İstanbul Havalimanı’nın otoparkında Merkezi hizmetler ile araç yıkama, oto kuaför, lastik değişimi ve bankası, mini bakım, akaryakıt dolum hizmetleri, yetkili servis hizmetleri verilmektedir. İstanbul Havalimanı’nın otoparkında misafirlerimize sunacağımız bunun bunun yanındalıklı hizmetlerimizden bazıları:

İstanbul Havalimanı Otopark vale hizmeti ile siz değerli okurlarımıza zamandan tasarruf sağladığı gibi hem de rahat bir yolculuk sağlamaktadır.

İstanbul Havalimanı Otopark Vale ücreti Ne Kadar?

İstanbul Havalimanı Otopark Vale hizmeti ücreti: 35 TL’dir.


İstanbul Yeni Havalimanı Kapalı Otopark fiyatları ne kadar?

İstanbul Havalimanı’ndaki Kapalı Otopark Dünyanın tek çatı altındaki en büyük katlı otoparkı olarak değerlendirilmektedir. İstanbul Yeni Havalimanı İşletmecisi olan İGA aracılığıyla teknolojik altyapı ve hizmet değeri  ile siz kıymetli yolculara hizmet vermektedir. 

İstanbul 3. Havalimanı Otopark kapasitesi toplam 40.000 araçtır. İstanbul Havalimanı Otoparkında Vale ve Araç Bakım hizmetleri de verilmektedir.

İstanbul Havalimanı Otoparkı Toplam 40.000 araç kapasitelidir ve Otoparkın 18.000 araç kapasiteli olan Katlı Otoparkı, 1 bloğu 3 katlı ve 4 bloğu 7 katlı olmak üzere toplam da 5 bloktan buluşmaktedir.

İstanbul Havalimani Vale Parking; İstanbul Yeni Havalimanı İç hatlar Terminali ve İstanbul Yeni Havalimanı Dış hatlar Terminalinde Vale Hizmeti verilmektedir. Bu noktalarda vale teslime alma ve teslim etme noktaları bulunmaktadır. 

İstanbul Yeni Havalimanı Kapalı Otopark Ücretleri 2019

İstanbul Yeni Havalimani Kapalı Otopark Ücretleri 2019
Yeni Havalimanı Kapalı (Katlı) Otopark Ücretleri
Süre Otomobil
0 -1 Saat 21,00 TL
1 – 3 Saat 25,00 TL
3 – 6 Saat 39,50 TL
6 – 12 Saat 47,00 TL
12 – 24 Saat 63,00 TL

 

İstanbul Havalimanı Otopark ücreti hesaplama;

İstanbul Havalimanı Otopark Ücreti Hesaplama için Aşağıdaki Linki takip edebilirsiniz.

İstanbul Yeni Havalimanı Otopark Ücreti Hesplama ⇒ 


Güncel İstanbul Havalimanı Otopark Ücretleri için Lütfen Tıklayınız: İGA İstanbul Havalimanı Otopark 

İstanbul Yeni Havalimanı Otopark Telefon Numarası,
İstanbul Havalimanı Otopark iletişim:

444 1 442

+90 212 444 1 442

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu