Başvurular

2019 Temmuz Ayında 60 KPSS İle Başvuru Yapılabilecek Memur Alım İlanları

2019 Temmuz Ayında 60 KPSS İle Başvuru Yapılabilecek Memur Alım İlanları, iş başvuruları bölümünde 2019 Temmuz Ayında 60 KPSS İle Başvuru Yapılabilecek Memur Alım İlanları ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. 2019 Temmuz Ayında 60 KPSS İle Başvuru Yapılabilecek Memur Alım İlanları ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

2019 Temmuz Ayında 60 KPSS İle Başvuru Yapılabilecek Memur Alım İlanları

Devlet kurumları aracılığıyla yayımlanan memur ve kamu işçisi alım ilanlarını siz okuyucularımızla her an paylaşmak istedik. Yayımlanan ilanları son dakika olarak siz değerli okurlarımıza açıklamarken öncedenden yayımlanan ilanları da siz değerli okurlarımıza hatırlatıyoruz. 

Kamu İlanları olarak siz okuyucularımız için bu haberimizin detay kısmında 60 KPSS puanıyla başvuru yapılabilecek personel alım ilanlarını bir araya getirdik. 

Bu alım ilanları içinde hem anlaşmali personel alımı için yayımlanan ilanlar hemde memur alımı için açıklamalan ilanlar yer alıyor. 

60 KPSS PUANIYLA İLAN EDİLEN MEMUR ALIMLARI

Yayımladıkları alım ilanları ile alım yapacağını duyuran devlet kurumlarının listesi şu biçimde,

Danıştay Başkanlığı, Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı ve TÜBİTAK

Bu kamu kurumları aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanlarında bulunan açık kadrolar ise genel itibariyle şu biçimde.

Aile Bakanlığı: Bakanlık aracılığıyla yayımlanan ilanlarda sosyal yardım ve inceleme personeli ile büro memuru alımı yapılacağı bilgisi verildi. 

Tarım Kredi: Kurum  Erzurum Bölge Müdürlüğünde görevlendirmek üzere Kooperatif Görevlisi ve Zİraat Mühendisi alımı yapacağını açıkladı. 

Kültür Bakanlığı: Bakanlık YTB bünyesi için anlaşmali bilişim personeli alımı yapacağını açıkladı. 

Danıştay Başkanlığı: Kurum aracılığıyla yayımlanan ilanda hizmetli, aşçı,aşçı yardımcısı, bulaşıkçı ve garson alımı bulunacağı bilgisi verildi. 

Dışişleri Bakanlığı: Başkonsolosluk için yayımlanan personel alım ilanında anlaşmali sekreter alımı bulunacağı bildirildi. 

TÜBİTAK: Kurum paylaşımı yaptığı ilanında alımların çeşitli teknik personel kadrolarına bulunacağını açıkladı. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Devlet Memuru alım ilanlrına başvuru için DMK’da bulunan genel şartlar ile alımlarda mesleki özelliklere göre tespit edilen özel şartların sağlanması gerekiyor. 

O genel ve özel koşullar içinde adayların sağlamaları gereken belli başlı şartlar şunlar; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Lise, önlisans yahut lisans mezunu olmak. İlan metninde bulunan KPSS şartını sağlamak. Kamu Haklarından mahrum olmamak, Alım yapılacak pozisyona göre tespit edilen öğrenim şartına haiz olmak, Kurumların tespit ettiği yaş aralığında bulunmak. Talep edilen mesleki özellikleri sağlamak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf yahut tecilli olmak.  657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

İlanlara dair tüm detaylar için aşağıda bulunan bağlantıları kullanabilirsiniz.

Aile Bakanlığı personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Tarım Kredi Kooperatfileri 15 personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

TÜBİTAK KPSS’siz 21 personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Danıştay Başkanlığı personel alımı için TIKLAYINIZ

Dışişleri Bakanlığı KPSS’siz memur alımı için TIKLAYINIZ

Kültür Bakanlığı KPSS’siz memur alımı için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu