Başvurular

Ulus Metal İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Ulus Metal İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Ulus Metal İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Ulus Metal İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Ulus Metal İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Ulus Metal Saç Metal Kalıpçısı alımı yapacak!

Ulus Metal iş başvurusu yaparak sizde Ulus Metal’ın gücünden güç alabilirsiniz. Ulus Metal personel alımı haberlerinin bunun yanında bazı ilan sitelerinde bulunan Ulus Metal eleman alımı ilanlarını siz değerli okurlarımız için burada paylaşmaya devam edeceğiz. Ulus Metal insan kaynakları departmanının yaptığı açıklama şu biçimde:

Ulus Metal 1958 senesinde gaz ocakları ve benzeri ürünlerin imalatı ve satışı için kurulmuş, 1970 senesinden beri 2000 m² kapalı alanda gün geçtikçe git gide artan makine ve iş hacmi ile sac pres sektöründe faaliyetini sürdürmektedir. Ağırlıklı olarak otomotiv sektöründe olmak üzere bir çok sektörde direkt ana firmalara hizmet vermekteyiz.

Parça üretiminin bunun yanında, üretilen parçalara ait kalıpların tasarımı ve imalatı da kalıphanemizde yapılmaktadır. CAD/CAM (Mastercam, Ezcam) programları kullanılarak tasarımı yapılan kalıplar CNC tezgahlarda işlenmektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki üyelerimize bugün faal olarak hizmet etmekte olduğumuz 400’den fazla parçanın kalıplarının tamamı firmamız bünyesindeki kalıphanede üretilmiştir.

Kalıp tasarım ve imalatındaki gücümüz ana firmaların projelerine tasarım aşamasında katılım şansını vermektedir. Geniş üretim kapasitesi ve kısa bir sürede istediğimiz miktarda parça üretebilmemiz tercih edilen firma olmamızı sağlamaktadır. Bugün yetişmiş teknik kadromuz, yatırımlarımız,en mühimsi müşteri odaklı şirket kültürümüz ile ağırlığımızı ihracat ve ana üretici firmalara yönelterek büyümemizi sürdürmeyi hedeflemekteyiz.

Şirketimiz SGS Yarsley şifrketindan ISO 9001:2000 kalite sistem belgesine sahiptir.

 

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Sac Metal Kalıpçısı Kocaeli(Gebze), İstanbul(Asya) Başvur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu