Başvurular

2020 Ocak ayında KPSS’li ve KPSS şartsız 800 personel alımı yapılmak üzere 28 kamu kurumu iş ilanı yayınladı!

2020 Ocak ayında KPSS’li ve KPSS şartsız 800 personel alımı yapılmak üzere 28 kamu kurumu iş ilanı paylaşımı yaptı!, iş başvuruları bölümünde 2020 Ocak ayında KPSS’li ve KPSS şartsız 800 personel alımı yapılmak üzere 28 kamu kurumu iş ilanı paylaşımı yaptı! ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. 2020 Ocak ayında KPSS’li ve KPSS şartsız 800 personel alımı yapılmak üzere 28 kamu kurumu iş ilanı paylaşımı yaptı! ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

2020 Ocak ayında KPSS’li ve KPSS şartsız 800 personel alımı yapılmak üzere 28 kamu kurumu iş ilanı paylaşımı yaptı!

Kamu Kurum ve kuruluşları, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sayfası üzerinden personel alım ilanlarını yayınlamaya sürdürmekte. DPB ve İŞKUR üzerinden yayına giren güncel kamu iş ilanlarına göre 28 kamu kurumu, 2020 yılı Ocak ayı içinde, KPSS 50, 60, 70, 75 ve 80 puan şartı ile ve KPSS şartı olmadan, toplam 800 personel alımı yapacak. En fazla personel alımı, aşağıda gösterilen bakanlıklara yapılacak olup, hangi kamu kurumunun hangi tarihler içinde memur-işçi statülerinde personel alımı yaptığı açıklanmıştır.

Personel alımı, her bir kurumun ilanına göre değişmekle birlikte en az ilköğretim, lise (ortaöğretim ve dengi okullar), önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden yapılacak olup, bazı ilanın başvuru şartlarında adaylardan, alakalı meslek kolu için sertifika istenmektedir.

Yayınlanan kamu iş ilanları kapsamı içinde devlet kadrolarına, sağlık personeli, farklı meslek guruplarından nitelikli işçi, büro memuru, saha elemanı, uzman yardımcısı ve daha bir çok branşlardan personel alımı yapılacaktır. Aşağıda, DPB ve İŞKUR’un ‘’Kamu İş İlanları’’ kategorisinde yayına giren kamu kurumlarının güncel ilanlarına ait özet bilgiler verilmiştir. Hangi kamu kurumunun personel alımı yaptığını, aşağıda bulunan listeyi inceleyerek öğrenebilir ve ilan metninde gösterilen başvuru şartlarını, başvuru yeri, adaylardan istediğimiz özel koşullar, mezuniyet şartı ve diğer tüm ayrıntı kısmı görüntülemeniz için, ilan altında link verilmiştir.

Belirtilen linki tıklayarak, ilanların yayına girdiği ana sayfaya ulaşabilir ve buradan istediğimiz kamu iş ilanının üzerini tıklayarak, gösterilen tüm detaylara varabilirsiniz.

SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI

Sayıştay Başkanlığı DPB üzerinden bugün personel alımı için yeni bir ilan paylaşımı yaptı. İlana göre Sayıştay Başkanlığı, en geç 03 Ocak 2020 tarihine kadar önlisans ve lisans mezunu 10 anlaşmali personel alımı yapacak. Alınacak personeller Sayıştay Başkanlığı’nın bünyesinde büro personeli statüsünde daimî olarak istihdam edilecek olup, başvuruda bulunmak isteyen adayların 2018 Yılı Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş olmaları ve ilan içinde gösterilen şartları taşıması gerekmektedir.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI

TCDD, İŞKUR aracılığı ile 26 Aralık 2019 tarihinde en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu toplam 263 işçi alımı yapacak. TCDD işçi alımı başvurusu kabul gören adaylar yazlı ve sözlü sınava tabi tutulacak olup, iş başvuruları İŞKUR’un sitesinden yapılacaktır.

SAĞLIK BAKANLIĞI

Sağlık Bakanlığı DPB üzerinden yeni bir personel alım ilanı paylaşımı yaptı. İlana göre Sağlık Bakanlığı 15-27 Ocak 2020 tarihleri içinde 24 sağlık personeli alımı yapacak! Alınacak personeller, Sağlık Bakanlığı merkez teşkilatı hizmet birimlerinde Genel İdare Hizmetleri Sınıfında istihdam edileceklerdir.

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı merkez teşkilatı birimlerinde istihdam etmek üzere KPSS 70 puan şartı ile 42 personel alımı yapacak! Personel alımı başvuruları 02-13 Ocak 2020 tarihleri içinde yapılacak olup, alınacak personeller Sanayi ve Teknoloji Uzman Yardımcısı kadrosuna ataması yapılacaktır.

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI

Jandarma Genel Komutanlığı bugün DPB üzerinden yeni bir personel alım ilanı paylaşımı yaptı. İlana göre Jandarma Genel Komutanlığı KPSS 60 ile 94 personel alımı yapacak! Personel alımı 20 Aralık 2019’da ekranlara gelecek olup 05 Ocak 2020 tarihinde sona erecektir.

TÜBİTAK

TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı aracılığıyla Ankara ve Antalya illerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapıldığını açıkladı. Personel alımı lisans mezunu öğrenim düzeylerinden yapılacak olup, tüm detaylar ilan içinde verilmiştir.

TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) 20-31 Ocak 2020 tarihleri içinde KPSS 70 puan şartı ile memur alımı yapacak! TİGEM memur alımı başvuruları için adayların ilan içinde gösterilen bölümlerinden birinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir. Alınacak personeller, TİGEM Teftiş Kurulu Başkanlığı emrinde münhal bulunan, aşağıda görev yeri, sınıfı, unvanı, kadro derecesi gösterilen 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi 4 müfettiş yardımcısı kadrosunda bulunan istihdam edileceklerdir.

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ

Maltepe Üniversitesi 23 Aralık 2019 tarihi ile 06 Ocak 2020 tarihleri içinde, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere araştırma görevlisi alımı yapacağını açıkladı.

MSB ve GENELKURMAY BAŞKANLIĞI

MSB ve Genelkurmay Başkanlığında istihdam edilmek üzere 09 Aralık 2019-10 Ocak 2020 tarihleri içinde personel alımı yapacak! Alınacak personeller “Milli Savunma Uzmanlığı Yönetmeliği” ve “Silahlı Kuvvetler Uzmanlığı Yönetmeliği” hükümlerine göre Uzman Yardımcısı statüsünde daimi olarak görevlendirileceklerdir.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI

İçişleri Bakanlığına bağlı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü KPSS 70 şartı ile 220 memur alımı yapacak! Göç İdaresi memur alımı başvuruları 25 Aralık’ta ekranlara gelecek olup, 05 Ocak 2020 tarihinde sona erecektir.

İGDAŞ İSTANBUL GAZ DAĞITIM

İGDAŞ İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş, İŞKUR kamu iş ilanları sayfasında 12 engelli personel alımı yapacağını açıkladı! İGDAŞ engelli personel alımı başvuruları, haber içinde gösterilen adrese online yapılacak olup, başvuruda bulunmak isteyen adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir.

ADALET BAKANLIĞI

Adalet Bakanlığı aracılığıyla bugün yeni bir personel alım ilanı paylaşımı yaptı. Yayınlanan ilana göre Adalet Bakanlığı, 27 Ocak-10 Şubat 2020 Tarihleri içinde KPSS 60 puan şartlı ile 50 personel alımı yapacak!

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI

Dışişleri Bakanlığı DPB üzerinden yeni bir personel alım ilanı paylaşımı yaptı. 25 Aralık 2019 tarihli yayına giren ilana göre Dışişleri Bakanlığı, Merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere, 10-21 Şubat 2020 tarihleri içinde 14 anlaşmali personel alımı yapacak. Alınacak personeller, bakanlık bünyesinde daimi olarak istihdam edilecek olup, başvuruda bulunmak isteyen adayların KPSS’den en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzelman İŞKUR’un internet sayfası üzerinden yeni bir personel alım ilanı paylaşımı yaptı. İlana göre İzelman, 27-30 Aralık 2019 tarihleri içinde 6 engelli ve 64 engelsiz olmak üzere toplam 70 personel alımı yapacak! Personel alımlarında adaylardan KPSS şartı istenmemektedir.

AVRUPA BİRLİĞİ ve DIŞ İLİŞKİLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Sağlık Bakanlığı kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere KPSS 70 puan şartı ile memur alımı yapacak! Alınacak memurlar Sağlık Bakanlığı’na bağlı olarak Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğünde uzman yardımsısı kadrosunda bulunan görevlendirileceklerdir. Memur alımı başvuruları 06-31 Ocak 2020 tarihleri içinde yapılacak olup, tüm detaylar haber içinde verilmiştir.

DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) 08-17 Ocak 2020 tarihleri içinde 8 ilde memur alımı yapacak. DSİ memur alımı için adaylardan KPSS şart istenmektedir. Başvuruda bulunmak isteyen adayların, yurdun her yerinde ve arazi şartlarında görev yapabilecek sağlık şartlarını taşımaları ve ilan içinde gösterilen başvuru şartlarına uygun olmaları gerekmektedir.

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı merkez teşkilatında istihdam etmek üzere 30 memur alımı yapacak! Memur alımı başvuruları 20-30 Ocak 2020 tarihleri içinde yapılacak olup, 11 farklı kadroya atama yapılacaktır.

TÜRK İŞBİRLİĞİ ve KOORDİNASYON AJANSI BAŞKANLIĞI

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) 20-31 Ocak 2020 tarihleri içinde 6 farklı branştan memur alımı yapacak! Alınacak personeller, TİKA’nın Genel İdare Hizmetleri sınıfında daimi olarak istihdam edilecek olup, başvuruda bulunmak isteyen adayların 2018 ve 2019 senesinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından (KPSS) en az 75 puan almış olmaları gerekmektedir.

ETİ MADEN İŞLETMELERİ

ETİ Maden İşletmeleri İŞKUR aracılığı ile Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne ve Kırka bor işletmelerine lise mezunu kadrolu 32 işçi alımı yapacak! Söz konusu 32 sürekli olarak işçi için aranılan şartlar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığıyla, www.iskur.gov.tr internet sayfasında 30.12.2019 tarihinde yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.

KÜLTÜR ve TURİZM BAKANLIĞI

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığı 4/B anlaşma kapsamı içinde KPSS puanı ile personel alımı yapacak! DPB üzerinden yayına giren ilanda Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığı’nın, personel alımı başvuru değerlendirmesinde adayların 2018 yılı KPSS (B) grubu KPSSP3 puan türlerinin esas alacağı altı çizildi.

Yukarıda gösterilenlerle birlikte tüm kamu iş ilanlarının ayrıntı kısmına ulaşmak için burayı tıklayınız

İŞKUR üzerinden yayına giren kamu iş ilanlarını görüntülemek için ise burayı tıklayınız

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu