Başvurular

2020 yılında 14 ilde en az ilköğretim mezunu bekçi alımı yapılacak! Nasıl başvuru yapılır?

2020 senesinde 14 ilde en az ilköğretim mezunu bekçi alımı yapılacak! Nasıl başvuru yapılır?, iş başvuruları bölümünde 2020 senesinde 14 ilde en az ilköğretim mezunu bekçi alımı yapılacak! Nasıl başvuru yapılır? ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. 2020 senesinde 14 ilde en az ilköğretim mezunu bekçi alımı yapılacak! Nasıl başvuru yapılır? ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

2020 senesinde 14 ilde en az ilköğretim mezunu bekçi alımı yapılacak! Nasıl başvuru yapılır?

Türkiye İş Kurumu bekçi olmak isteyenler için özel firmaların ilanlarını paylaşımı yaptı. 14 il için yayına giren ilanlara toplamda 27 bekçi alınacak. Devlet bekçi alımlarını merakla bekleyen adaylar özel firmaların ilanlarını da değerlendirebilirler. Firmalar bekçi olarak istihdam edeceği personeller için bazı şartlar da tespit ettiler. En az ilkokul mezunu olma şartını sağlayan adaylar, firmaların adaylar için tespit ettiği diğer özelliklere sahip olmaları halinde başvurularını yapabilirler.

Hangi iller için alım olacak?

İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Trabzon, Uşak, Konya, Tekirdağ, Muğla, Bilecik, Sivas, Antalya illeri için firmalar ilanlarını paylaşımı yaptılar.

Başvuru şartları nelerdir?

T.C. Vatandaşı olmak,

İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,

18 yaşını tamamlamış olmak,

Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan özelliklerinde açıklanmıştır)

Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımaları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

Özel firmalara bekçi olarak başvurmak isteyen adayların İŞKUR’a üye olmaları ve TC kimlik numaraları ve şifreleriyle giriş yapmaları gerekiyor. İŞKUR üzerinden yayına giren ilanlara firmaların dile getirdiği biçimde başvurularınızı yapabilirsiniz.

Bekçi alım ilanlarına başvurmak için tıklayınız.

Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu