Başvurular

2021 Bekçi Alımı başvuruları İşkur üzerinden devam ediyor!

2021 Bekçi Alımı başvuruları İşkur üzerinden sürdürmekte!, iş başvuruları bölümünde 2021 Bekçi Alımı başvuruları İşkur üzerinden sürdürmekte! ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. 2021 Bekçi Alımı başvuruları İşkur üzerinden sürdürmekte! ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

2021 Bekçi Alımı başvuruları İşkur üzerinden sürdürmekte!

Mart 2021 bekçi alım başvuruları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden sürdürmekte. 10 il için yapılacak olan bekçi alımı başvurularına ilişkin özel başvuru şartları da bunun bunun yanında bilgisi verildi. En az ilköğretim mezunu adayların başvurabileceği bekçi alımları için araştırılan detaylar haberimizin detay kısmında geniş bir şekilde olarak aktarılmıştır.

İlköğretim mezunu bekçi alımları İŞKUR üzerinden yapılmaya devam ediliyor. Salgın zamanında iş ilanları için daha fazla inceleme yapan vatandaşlar, özellikle bekçi alımı 2021 ilanlarını daha yakında zamandan takip ediyor. Özel firmaların paylaşımı yaptığı bekçi alım ilanlarına ait başvuru ayrıntı kısmı aşağıda mevcuttur.

10 İLDE BEKÇİ ALIMI YAPILIYOR

İlkokul ve lise personel alım ilanları için inceleme yapan vatandaşlar için İŞKUR 10 ilde bekçi alımı yapıldığını açıkladı. Başvurular başlamış olup, yayımlandığı ilanların tarihine göre son başvuru tarihleri değişebiliyor. Normal personellerle birlikte, engelli personel alımı da yapılacağı ilanlar için başvuruları, haberin sonunda verilen link üzerinden online olarak uygulayabilirsiniz.

İŞKUR BEKÇİ ALIM BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR Mart ayı bekçi alım başvuru şartları genel ve özel olarak değişebiliyor. Genel başvuru şartları, tüm ilanlar için aynı olmakla birlikte, bekçi alımı için başvuru şartları, ilanların içinde bulunmaktadır. Genel bekçi alım başvuru şartları şu biçimde belirtildi:

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan bekçi alımı genel başvuru şartları şöyle:

  • T.C. Vatandaşı olmak,
  • İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları, (Mezuniyet derecesi, ilanlara göre değişebilir)
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

HANGİ İLLERE BEKÇİ ALIMI YAPILACAK?

Bekçi alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyenler hangi illerde alımların yapıldığını merak ediliyor. Ankara, İstanbul, İzmir ve Bursa il il bekçi alım ilanları için başvurular başladı. Güncel bekçi alımı yapacak iller şu biçimde:

  1. Kocaeli
  2. Konya
  3. Gaziantep
  4. Afyonkarahisar
  5. İstanbul
  6. Bursa
  7. İzmir
  8. Tekirdağ
  9. Ankara
  10. Muğla

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu