Başvurular

Enerjisa iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Enerjisa iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Enerjisa iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Enerjisa iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Enerjisa iş ilanları ve iş başvurusu

Enerjisa, ülkemizde çeşitli illerimizde elektrik üretim ve sevkiyat alanlarında faaliyet gösteren bir firmadır. Enerjisa Enerji Üretim A.Ş. veya bilinen kısa adı ile Enerjisa, Sabancı Holding şirketlerinden biridir. 2013 senesinde şirketin yüzde 50 hissesi dünyanın en büyük özel elektrik ve doğal gaz şirketlerinden birisi olan E.ON’a satılmıştır. Kurulu gücü ve müşteri sayısı ile Enerjisa, ülkemizin en büyük elektrik üretim ve sevkiyat şirketi konumundadır. 14 ilimizde 10 milyonu aşkın müşteriye hizmet sağlamaktadır. Alanında ülkemizin en büyük şifrketi olan Enerjisa, bünyesine çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Enerjisa aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Enerjisa İş İlanları 2022
  • Enerjisa İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Enerjisa İş İlanları 2022

Enerjisa, elektrik endüstrisinin her alanında üyelerine en iyi hizmeti sunabilmek adına çalışmalarını sürdürmektedir. Türkiye’nin çevik ve yenilikçi enerji şirketi olarak bireylerin hayatlarına dokunan çözümler üretmeye devam eden Enerjisa, santral kurulu gücünü de yapmış olduğu yatırımlar ile gün geçtikçe arttırmaktadır. Enerjisa, 19 mevcut santralinde elektrik üretimi gerçekleştirmektedir. Bünyesinde çok sayıda şirketi bulunan Enerjisa bu şirketlere ve kendi bünyesine ise çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapıyor.

  • Başkent EDAŞ (Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş.)
  • Ayedaş (İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.)
  • Toroslar Edaş (Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.)
  • Enerjisa Başkent Elektrik Perakende Satış A.Ş.
  • Enerjisa İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Perakende Satış A.Ş
  • Enerjisa Toroslar Elektrik Perakende Satış A.Ş.
  • Enerjisa Müşteri Çözümleri A.Ş.

Enerjisa Elektrik aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; departman asistanı, satınalma uzmanı, elektrik bakım teknisyeni, proses teknisyeni, insan kaynakları analisti, iş müthişliği uzmanı, satış temsilcisi, yatırım planlama uzmanı, sayaç okuma elemanı, sayaç açma kapama elemanı, şoför, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, muhasebe elemanı, müşteri hizmetleri görevlisi, iş güvenliği uzmanı, harita mühendisi, uzman, endüstri mühendisi, harita teknikeri, elektrik teknikeri, şoför, engelli personel, operatör gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Enerjisa İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Enerjisa, yeni işe alımlar için kariyer portallarını kullanmayı tercih eden firmalardan biridir. Kurumun açık iş pozisyonları, kariyer portalları üzerinde yayınlanmaktadır. Aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu sayfasında kurumun kariyer portalları üzerindeki sayfaları bulacaksınızdır. Vermiş olduğumuz sayfada yazı sonunda bu bağlantılar verilmiştir. Bu kariyer portallarına üye olarak, profil oluşturarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Harici olarak bir iş başvuru formu veya insan kaynakları sayfası ise bulunmamaktadır. Bu makalemizde Enerjisa online iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Enerjisa iş başvuru formu doldurmak için tıklayın


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu