Başvurular

2021 yılı KPSS’li ve KPSS’siz 10 bin yeni memur alımı yapılacak olan kamu kurumları

2021 yılı KPSS’li ve KPSS’siz 10 bin yeni memur alımı yapılacak olan kamu kurumları, iş başvuruları bölümünde 2021 yılı KPSS’li ve KPSS’siz 10 bin yeni memur alımı yapılacak olan kamu kurumları ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. 2021 yılı KPSS’li ve KPSS’siz 10 bin yeni memur alımı yapılacak olan kamu kurumları ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

2021 yılı KPSS’li ve KPSS’siz 10 bin yeni memur alımı yapılacak olan kamu kurumları

Bu hafta Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Resmi Gazete ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yeni kamu iş ilanları yayınlandı. Yayınlanan güncel kamu personeli alım ilanlarına göre onlarca devlet kurumuna 2021 Mart – Nisan aylarında yeni memur alımı ve kadrolu işçi alımı yapılacak. Başta bakanlıklar olmak üzere üniversite hastanelerine, belediyelere, Jandarma Genel Komutanlığına ve diğer resmi kurumlara KPSS şartlı ve KPSS şartsız 10 binden fazla personel alımı yapılacak.

Artan işsizlik son haftalarda Türkiye’nin en büyük poblemlerindan bir tanesi olmaya devam ederken, kamu kurumlarında devlet memuru olmak isteyen adaylar hangi kurumların iş ilanı paylaşımı yaptığını, hangi mesleklerden personel alımı yapıldığını, KPSS puanına göre hangi ilanlara başvuru yapabileceğini düşünüyor. 15 Mart ile 30 Nisan 2021 tarihleri içinde memur alımı yapan tüm kamu kurumlarının güncel ilanlarını siz değerli okurlarımız için listeledik… Aşağıda, başvurusu devam eden kamu iş ilanlarının ayrıntı kısmına yer verdik. Peki, kamuya hangi mesleklerden personel alınacak? İŞKUR üzerinden online işçi alan belediyeler, SYDV şubeleri hangileri? İşte ayrıntılar…

PERSONEL ALIMI YAPAN KAMU KURUMLARI

Aşağıda personel alımı yapan kamu kurumlarının güncel ilan listesi verilmiştir. Listede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının ilan ayrıntı kısmına ulaşmak için BURAYA TIKLAYINIZ…

BEYKOZ BELEDİYESİ

1 – Beykoz Belediye Başkanlığı yeni bir personel alım ilanı paylaşımı yaptı. İlana göre Beykoz Belediyesi, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla memur alımı yapacaktır. Memur alımı başvuruları 05 Nisan 2021 – 09 Nisan 2021 tarihleri içinde Saat 17:00’ye kadar (mesai günlerinde saat 09:00-17:00 içinde) şahsen yahut posta yoluyla yapılabilecektir. E-başvuru adresi ve şekli ilan içinde açıklanmıştır.

Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Alımı
Tarım ve Orman Bakanlığı Personel AlımıMemur 

İZDOĞA A.Ş

2 – İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan İzdoğa A.Ş, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfasında bugün yeni iş ilanı paylaşımı yaptı. İlana göre İzdoğa, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere 6 farklı meslekten personel alımı yapacak! İzdoğa personel alımı için başvurular 17 Mart 2021 tarihinde sona erecektir.

YILDIZELİ SYDV

3 – Yıldızeli Kaymakamlığı Sosyal Yardım Vakfına, 18-50 yaş içinde temizlik personeli alımı yapılacak. Personel alımı başvuruları 19 Mart 2021 tarihine kadar sürecektir.

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI

4 – İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı (JGK) Muvazzaf / Sözleşmeli Astsubay temini için yeni bir ilan paylaşımı yaptı.  2021 Yılı Jandarma Genel Komutanlığı Astsubay Başvuru Kılavuzu yayınlandı. Kılavuzda, 2019 ve 2020 KPSS puan sıralamasına göre 1.640 askeri personel alımı yapılacağı altı çizildi. Astsubay alımı başvuruları 15 Mart 2021’de ekranlara gelecek ve 28 Mart 2021 tarihinde sona erecektir.

ÇANKAYA BELEDİYESİ

5 – Ankara Çankaya Belediyesi yeni bir memur alım ilanı paylaşımı yaptı. İlana göre Çankaya Belediyesi, evlendirme memuru, tahsildar, veznedar, hizmetli, çocuk eğitimcisi ve veri hazırlama kontrol işletmeni kadrolarına KPSS 70 taban puan şartı ile memur alımı yapacak. Belediye kadrosuna toplamda 27 memur alınacak olup, personel alımı başvuruları 16.04.2021-22.04.2021 tarihleri içinde yapılacaktır.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ

6 – Şişli Belediye Başkanlığı Zabıta Memuru Alım İlanı Yayınladı! İlana göre Şişli Belediyesi’ne en az B sınıfı yahut en az A2 Motosiklet ehliyetli zabıta memuru alımı yapılacak. Memur alımı başvuruları için adaylardan KPSS 70 puan şartı istenmektedir.

EDİRNE BELEDİYESİ

7 – Edirne Belediyesi’ne ilk defa atanmak üzere itfaiye eri alım ilanı yayınlandı. İlana göre Edirne Belediye Başkanlığı bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere KPSS 60 puan şartı ile 13 adet ( https://www.kamupersoneli.net/ ) itfaiye eri alımı yapılacak. Alınacak itfaiyecilerden 4’ü ortaöğretim mezunu, 6’sı (bay bayan) önlisans mezunu ve 3’ü lisans mezunu öğrenim düzeylerinden olacaktır.

TALAS BELEDİYESİ

8 – Kayseri Talas Belediyesi Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfasında yeni iş ilanları paylaşımı yaptı. İŞKUR’un ‘’kamu iş ilanları’’ sayfasında bulunan ilana göre Talas Belediyesi 1 Yağlayıcı Ve Gresleyici (Gemi Makineleri Hariç), 41 beden işçisi, 2 kamyon şoförü, 2 Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik), 1 Otomotiv Boya İşçisi ve Oto Bakım Onarımcısı (Oto Mekanikeri) olmak üzere KPSS şartsız toplam 47 personel alımı yapılacak. Personel alımı başvuruları 12-16 Mart 2021 tarihleri içinde yapılacaktır.

İSPER

9 – İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin personel gereksinimini karşılayan İstanbul Personel Yönetim (İSPER) A.Ş, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un resmi internet sayfası üzerinden yeni bir personel alım ilanı paylaşımı yaptı. İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayına giren ilana göre İSPER, İBB kadrolarında istihdam edilmek üzere KPSS şartsız ve sınavsız personel alımı yapacak.

TAŞPINAR BELEDİYESİ

10 – Aksaray İli Taşpınar Belediyesi yeni bir personel alım ilanı paylaşımı yaptı. İlana göre Taşpınar belediyesi, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere itfaiye eri, tahsildar, ve memur alımı yapacak. Belediyeye toplamda 3 memur alımı yapılacak olup, başvurular 12.04.2021 – 16.04.2021 tarihleri içinde mesai günlerinde, mesai saatleri içinde, Taşpınar Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne yapılacaktır.

İSTANBUL AĞAÇ VE PEYZAJ A.Ş

11 – İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş 1000 işçi alımı başvuruları bugün başladı! İBB iştiraklerinden olan İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş Türkiye İş Kurumu aracılığı ile 20-50 yaş içinde KPSS şartsız bay-bayan 1000 işçi alımı yapacağını açıkladı. İBB işçi alımı başvuruları bugün (12 Mart 2021) başladı ve 16 Mart 2021 tarihine kadar sürecektir. İŞKUR’un ‘’Belediye İş İlanları’’ sayfasında işçi alım ilanı yayınlayan İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş, alınacak işçilerin geçici olarak istihdam edileceğini dile getirdi.

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ

12 – Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Personel A.Ş Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfasında 7 farklı iş ilanı paylaşımı yaptı. İŞKUR’un ‘’belediye iş ilanları’’ sayfasında bulunan güncel kamu personeli alım ilanlarına göre Süleymanpaşa Belediyesi personel alımı yapacak. Belediyeye 1 kepçe operatörü alımı, 1 makine bakım onarım işçisi alımı, 3 beden işçisi alımı, 1 (Beko Loder) iş makinesi operatörü alımı,  17 şoför alımı ve 5 güvenlik görevlisi alımı olmak üzere toplam 28 personel alımı yapılacak.

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ

13 – İstanbul Beylikdüzü Belediyesi Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfasında yeni bir engelli personel alım ilanı paylaşımı yaptı. İŞKUR’un ‘’Belediye İş İlanları’’ kategorisinde yayına giren ilana göre Beylikdüzü Belediyesi kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere 2 adet engelli personel alımı yapacak. Personel alımı başvuruları başladı ve 17 Mart 2021 tarihine kadar sürecektir.

FİLYOS BELEDİYESİ

14 – Zonguldak Filyos Belediyesi Personel Limited Şirketi Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfasında yeni bir iş ilanı paylaşımı yaptı. İŞKUR’un ‘’Belediye İş İlanları’’ sayfasında bulunan ilana göre Filyos Belediyesi bünyesine KPSS şartsız işçi alımı yapılacak. Bu ilana aşağıda gösterilen şartları taşıyan 22 yaş üstü tüm vatandalar başvuru yapabilir. Belediyeye işçi alımına ilişkin başvuru şartları, başvuru adresi ve diğer detayla aşağıda verilmiştir.

MUĞLA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

15 – Muğla Emniyet Müdürlüğü aracılığıyla Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfasında yeni bir iş ilanı paylaşımı yaptı. İŞKUR’un ‘’Kamu iş ilanları’’ sayfasında bulunan ilana göre Muğla Emniyet Müdürlüğü Marmaris Polisevi Şube Müdürlüğü idaresince ‘Aşçı’ kadrosuna 2 adet KPSS şartsız işçi alımı yapılacak.

İZENERJİ A.Ş

16 – İzenerji A.Ş kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere 1 Amber personeli, 1 bahçe bakım elemanı, 11 büro memuru, 2 çağrı operatörü, 2 gıda sevkiyat personeli, 1 eğitmen, 2 grafiker, 1 greyder operatörü, 1 hasta ve yaşlı bakım personeli, 1 inşaat teknikeri, 1 maden mühendisi, 1 müzisyen, 1 ekskavatör operatörü, 1 psikolog, 3 sosyolog, 7 şoför 1 engelli temizlik personeli, 9 engelsiz temizlik personeli, 1 makine teknisyeni, 1 Biyosidal ürün uygulayıcısı ve 1 koordinatör olmak üzere toplam 50 personel alımı yapacak.

TURGUTLU BELEDİYESİ

17 – Manisa Turgutlu Belediyesi 10 Mart 2021 tarihi itibari ile Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfasında yeni iş ilanları paylaşımı yaptı. İŞKUR’un belediye iş ilanları’’ sayfasında bulunan ilan ilanlarda göre https://www.kamupersoneli.net/ ) Turgutlu Belediyesi 1 Topograf personeli, 3 Kepçe Operatörü, 57 Beden İşçisi ve 9 şoför alımı olmak üzere KPSS şartsız toplam 71 personel alımı yapacak.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ

18 – Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi yeni bir personel alım ilanı paylaşımı yaptı. İlana göre üniversite bünyesinde tekniker ve teknisyen alımı yapılacak. 9-23 Mart 2021 tarihleri içinde başvurular yapılacak. Bu ilana en az lise ve önlisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek.

SİLİFKE SYDV

19 – Mersin Silifke Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanlığı, İŞKUR üzerinden yeni bir iş ilanı paylaşımı yaptı. İlana göre Silivri Sosyal Yardım Vakfına, aşağıda gösterilen şartlara uygun 6 temizlik personeli alımı yapacak.

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ

20 – Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü 8 Mart 2021 tarihinde yeni bir personel alım ilanı paylaşımı yaptı. İlana göre Kocaeli Üniversitesi, hemşire, laborant, röntgen teknisyeni, farklı branşlardan sağlık teknikeri ve Uçak Kontrol ve Bakım Makinisti kadrolarına toplam 102 personel alımı yapacak. Personel alımı başvuruları bugün başladı ve 15 gün sürecektir.

Diğer kurumların ilanlarını ve ayrıntı kısmını görüntülemeniz için yukarıda verilen linki tıklayınız

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu