Başvurular

Molped iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Molped iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Molped iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Molped iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Molped iş ilanları ve iş başvurusu

Molped, 1999 senesinde kurulmuş olan yüzde yüz Türk sermayeli bir şirkettir. Hayat Kimya bünyesinde faaliyet göstermektedir. Molped; regl zamanında kullanılan ultra ve kalın hijyenik pedler ile günlük ped üretimi gerçekleştirmektedir ve alanında ülkemizde en fazla bilinen, en fazla tercih edilen markadır. Molped yalnızca ülkemizde faaliyet göstermemektedir. Üretmiş olduğu ürünleri; Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, İran, Cezayir, Moldova, Bulgaristan, Romanya gibi 60’dan fazla ülkeye ihraç etmekte ve ülkemize oldukça önemli döviz katkısı sağlamaktadır. Sektörün öncüsü olmayı başaran firma yalnızca ülkemizin değil, dünyanın en büyük ped üreticisi olmak maksadıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Molped bu bağlamda çok sayıda yeni çalışana ihtiyaç duymakta ve bünyesine yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. Molped aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Molped İş İlanları 2022
  • Molped İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Molped İş İlanları 2022

Molped faaliyete geçtiğinden bu yana sektörün öncü şifrketi olmuştur. Tüketicilere tekli çanta paketlerinden günlük ped satışı yapan, üç kanatlı ultra gece pedlerini üreten ve daha çok sayıda sayamadığımız ilkleri gerçekleştirmeyi başarmıştır. Molped bu başarısını şüphesiz bünyesinde çalışan bireylere borçludur. Molped fabrikasına ve üretim yaptığı yerlerine çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapılmaktadır.

Molped aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; güvenlik personeli, şoför, vasıflı vasıfsız üretim elemanı, iş makineleri operatörü, satış elemanı, depo elemanı, paketleme etiketleme elemanı, temizlik personeli gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Molped İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Molped fabrikası ve satış noktalarında çalışmak isteyen vatandaşlarımız aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu aracılığıyla açık iş pozisyonları görebilir ve bunlara başvuruda bulunabilirler. Vermiş olduğumuz bağlantıya girmenizin ardından yeni mezun ve profesyoneller, lise ve meslek yüksekokulu mezunları veya staj yapmak için öğrenciler kısımlarında bulunan açık iş pozisyonlarından bir tanesini seçerek güncel ilanları gözlemleyebilirsiniz. Akabinde başvurunuz insan kaynakları aracılığıyla değerlendirilecektir. Bu makalemizde Molped iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Molped iş başvuru formu doldurmak için tıklayın


DİĞER MOLPED HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, molped hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan molped açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu