Bilgi Arşivi

21.21 Saat Anlamı 2021

21.21 Saat Anlamı, saat anlamları bölümünde 21.21 Saat Anlamı ile alakalı bilgi paylaştık. 21.21 Saat Anlamı nedir? hadi gelin birlikte göz atalım..

Başlıklar

21.21 Saat Anlamı nedir?

Nedenini bilmediğiniz bir nedenle saat her 21:21’i gösterdiğinde ya telefonunuzun ekranına bakarken bu zamanı görüyorsunuz veya bir biçimde başka bir dijital ekranda bu saate denk geliyorsunuz. İçinizde bu saatin bir anlamı olduğunu düşünüyor ve yazımız ile karşılıyorsunuz. Evet saatler, ilahi olarak kurduğumuz bağın bir sonucu olarak bize yardım etmek için karşımıza çıkarlar ve kendilerini sürekli olarak bize gösterirler. Bu saatlere çift saat veya ayna saat de denir. Her saat diliminin kendi içinde taşıdığı bir enerjisi ve mesajı mevcuttur.

Öncelikle hoş geldiniz, 21.21 saat anlamı size hem neşeli hem de hüzünlü bazı havadisler veriyor. Aşk denildiği zaman bireyler yaşamının geri kalanına odaklanmak isteseler de bu hususta zorluk çekerler çünkü aşk tüm duygu ve düşüncelerimizi kendi odağına çeker ve geri kalan hiçbir hususta verimli olamayız. Kimi zaman içimizde meraklı kelebekler uçuşur kimi zaman ise kendimizi bir kozalağın içerisine kapatır ve orada acı çekeriz. Aşk işte, insanı bir uçtan diğer uca savurup duruyor

Dolayısıyla size ilk kez aşk yaşantınız ile ilgili ki havadislerden söz edeceğiz. 21.21 saat anlamı aşk yaşantınız hususunda yoğun sinyallere ve mesajlara sahip. Okuyacağınız cümleler belki sizi şaşırtacak belki de artık verdiğiniz kararlar hususunda içinize su serpecek ama her ne olursa olsun sizin için en doğru olan bilgileri verecek. İlişkinize dair içinizi kemiren, odak noktasını günlük yaşantınıza çevirmenizi zorlaştıran, merak ettiğiniz soruların yanıtlarını bulmak için evren size yardım ediyor.

Ruhunuz ve bilinçaltınız bu desteğe kayıtsız kalmadı ve sizi araştırmaya, görmeye, öğrenmeye yönlendirdi. Çünkü arada bir yanıtlar gözümüzün önünde apaçık duruyor olsa da aşkın gözlerimize örttüğü perdelerden dolayı bu yanıtları ve gerçekleri görmekte zorlanırız. Ama gelin görün ki her perdenin açılması için bir zaman var ve sizin gözünüze inen perdelerin açılması için en uygun zaman bu yazıyla karşı karşıya geldiğınız zaman dilimi. Artık daha fazla gerçeklere kayıtsız kalamayacaksınız, arada bir zorlu kararlar için bir kıvılcıma ihtiyaç dikazz ve eğer buna hazırsanız buyurun aşk yaşantınız ile ilgili ayna saatinizin size verdiği haberlere bakalım.

21:21 Anlamı ve Aşk ile İlişkisi

Genelde aşağı yukarı herkes aşk yaşantısında hayal kırıklıklarını tecrübe ediyor. Bazı zaman sevildiğimize inanıyoruz fakat terk ediliyoruz, arada bir söylenen yalanlar ile karşılaşıyoruz, arada bir de aldatılmak gibi saygısız durumlar ile yüz yüze kalıyoruz.

Her bir yeni ilişki başlangıcında eski tecrübelerimizden yola çıkarak temkinli ilerliyor ve sonra süreç içinde ”boşa kendimi yoruyorum, her şey eskide kaldı, bu yeni birisi artık böyle şeyler düşünmeyeceğim” diyoruz ve zamanla gözümüz güzellikler dışında başka hiçbir şey görmüyor. ” Yine mi? ” dememek ve kendimizi yıpratmamak için kaçıp duruyor ve kaçarken de tabiri caiz ise doluya tutuluyoruz.

Hayat derslerle dolu!

Keşke yaşamımızda aşk, sevgi ve mutluluk dışında başka hiçbir şey olmasa. Lakin hayat çok büyük derslerle dolu. Yaşadığımız kötü hadiselerin neticesinde aldığımız derslerle kendi yaşamımızı istediğimiz gibi şekillendirmek bizim elimizde. Artık bazı şeyleri görüp, kendimizi sevmemiz, kendimize değer vermemiz gerekiyor. En az karşı tarafa verdiğimiz değer kadar kendinize değer verip olabilecekse “bencil” bir yapıda olmalısınız. 21.21 Saat anlamının siz değerli okurlarımıza söylemek istediği bazı şeyler var.

Kötü haberlerimiz var!

İlişkiler üzerine birkaç ihtimal söz konusudur ve biz her ihtimal için size ayna saatinizin yorumunu ileteceğiz.  Henüz başlamamış fakat başlama yolunda ilerleyen, yoruldukları için ilişkilerine ara veren, evlilik yolunda ilerleyen tüm bireylerin aklında ki en mühim soru ile başlamak istiyoruz. Acaba partneriniz sizden başka birisini düşünüyor mu? 21.21 saat anlamı bu hususta size tüm yanıtları veriyor. Maalesef hayallerinizi süsleyen, yaşamınızı paylaşmak istediğiniz o birinin aklında sizden başka birisi var. Partneriniz yalnızca sizi değil sizin dışınızda başka birisini de düşünüyor. Bu hususta aldığınız sinyallere çok fazla ihtimal vermemiş olabilirsiniz fakat gerçekler bundan ibaret.

Öncelikle bu hususta aceleci davranmamalı ve sabırla beklemelisiniz. Zaman bunu sizin karşınıza çıkaracaktır. Siz bu gerçekle karşılaşana kadar kendi iç dengenizi ve kendinize saygınızı, sevginizi korumalı ve temkinli olmalısınız. Eğer bu gerçeğe ihtimal dahi vermiyorsanız da ilişkinizi tekrar gözden geçirip ardından biraz gözlemleme aşamasına geçebilirsiniz. Bu gerçeğe içten içe kendinizi hazırlamadığınız her zaman dilimi, yüzleşmeniz ardından size yıkıcı bir etki sağlayabilir. Evren, saatler aracılığı ile sizi korumak istediğini dile getiriyor. Objektif olmak sizin için en sağlıklı seçim olacaktır. Unutmayın önceden de oldu fakat siz hep daha iyisini yaşadınız. Bundan dolayı kendinize ve hayata küsmeyin, daha iyi günler için motivasyonunuzu yüksek tutun!

21.21 Anlamı ve Tarot İle İlişkisi

Evrende hepimiz bir bütünün parçasıyız fakat zaman içinde, kültürel olarak yaşadığımız değişikliklerden dolayı ‘’ bütün ‘’ kavramından uzaklaşmış, soyut olan bilgi ve deneyimlere uzakta kalmış durumdayız. Günümüzde artık biliminde kabullendiği enerji kavramı halk içinde en fazla fal tabiri ile karşımıza çıkar.

Siz olmasanız bile mutlaka çevrenizde burçlar, fallar, enerji, meditasyon gibi konularla ilgilenen bireyler mevcuttur ve yaşamınız içinde en az bir kez tarot falı ile ilgili bir bilgiye denk gelmişsinizdir. Saatlerinde tarot falı ile bizimle kurduğu bir bağlantı mevcuttur. Gelin, 21.21 saat anlamı tarot kartına nasıl yansımış, kartımız bize neler anlatmak istiyor bir bakalım

Arzularınızda tatminkar olun!

Tarot kartlarından ” The World ” ( Le Monde ) kartı saat 21:21’i sembolize ediyor. Bu kart Marsilya tarotu içinde en kuvvetli kartlardan biridir. Dünya kartı huzur, başarı, mutluluk, bitiş/tamamlanma, yeniden doğma anlamlarına gelir, bunun yanı sıra istekleriniz ve hedeflerinizde zaferi  size müjdeler. 21:21 saat anlamı için bu tarot kartı yaşamınız da istekleriniz hususunda bir çekince yaşamamanız aksine gururla ve mutlukla zaferinizi kutlayacağınızı iletiyor . Tabii ki size bazı konularda ikazları da var. Arzularınız içinde tatminkar olma hususunda bir dengelenme yaşamanız gerek aksi taktirde bazı istemediğiniz kayıplar yaşayabilirsiniz.

21:21 Anlamı ve Nümeroloji ile İlişkisi

Numaralar da saatler gibi kendi içinde enerji taşırlar. Her bir rakamın kendi enerji alanı mevcuttur, bu sayıların birleştirdiği sayılar ise bize daha uzun mesajlar iletirler. Bu nedenle 21.21 saat anlamı içinde ilk kez 2 ve 1 rakamının ardından 21 rakamının ve 21 + 21 toplamı 42 rakamının sembolizmlerini siz değerli okurlarımıza ileteceğiz. 2 rakamının sembolizmi: Bu rakam olduğu sistem içindeki en kuvvetli enerjiyi taşıyan rakamdır. İlahi olarak bağınızı ve aydınlığınızı sembolize eder.

1 rakamının sembolizmi: Bu rakam her daim yeniden başlangıcı sembolize eder. Pozitifliği, bağımsızlığı, ilerleyişi, başarıyı size taşır. Hayatınızda mutlu olmadığınız her ne varsa çok daha pozitif ve mutlu biçimde şekillendirerek, yeniden oluşturabilirsiniz.

21 rakamının sembolizmi:  Bu sayı sizin paylaşmayı, yardım etmeyi, ortaklık kurmayı, birlik ve birliktelik içinde olmayı sevdiğinizi gösteriyor. Siz yaşamınızda çatışma yaşanmasını sevmiyor ve her hangi bir çatışma içinde bulunmamak için başka birisinin aklına hayaline gelmeyecek çözümler üretiyorsunuz.

Ayrılıklar yaşayabilirsiniz!

42 rakamının anlamı: 21.21 saat anlamı için genel mesajı bu sayı iletir. Her mutluluk aynı tempo içinde sonsuza kadar ilerlemez. Zaman içinde dilekleriniz, istekleriniz, mutluluk kavramınız değişkenlikler gösterir. Dolayısıyla beklemediğiniz hatta belki de hiç tahmin etmediğiniz ayrılıklar yaşamanız olabilecek. Bu ayrılıklar sizin için daha hayırlı ve sevgi dolu olanını yaşayabilmeniz için gerçekleşmesi gereken öğretilerdir. Hayatınızı şekillendirirken kendi istekleriniz ışığında hareket etmeniz yaşayacağınız ayrılıkları geçersiz kılabilir. Çevrenizin dolduruşuna gelmeme hususunda dikkatli olun.

21.21 Anlamı ve Para ile İlişkisi

Eveeet, Napolyon’un paraya verdiği değer yanında sizin verdiğiniz değer hiç de abartılı değil, ilk kez bunu söyleyerek lafa başlayalım. 21.21 saat anlamı içinde, sizin maddi durumlarınızla alakalı bazı bilgiler mevcut. Biz bu bilgileri üstün körü geçiştirmek istemedik bundan dolayı ayrı bir başlık altında inceliyoruz. Çevreniz aracılığıyla cimri diye anılsanız da aslında yalnızca tutumlu bir yapıya sahipsiniz. Tutumlu bir yapıya sahip olmanıza rağmen de kısa bir süre boyunca maddi olarak ne yazık ki ki bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu kayıplar, çok büyük miktarlarda olmasa da gelecek planlarınızda sarkmaya neden olabilir. Ayrıca bu dönem yatırım yapmanız, kontrolsüz harcama yapmanız için hiç uygun bir dönem değil.

Harcamalarınızda ipin ucunu kaçırmayın!

Biraz dengelerinizin bozulduğu, manevi olarak yaşamınızdan bireylerin eksildiği bir zamandasiniz. Genelde bu tarz negatif zamanlarda insanlar para harcama hususunda ipin ucunu kaçırabiliyor. Sizi mutsuz edecek bir şey yaşamamanız için, yapacağınız yatırımları ertelemekte yarar var, eğer hazır yatırımlarınız varsa onları bir süre daha elinizde tutmanızda sizin için daha iyi olabilir. Çevrenizin bu hususta sizi yönlendirmesine izin vermeyin, olabildiğince kendi isteklerinizle, kendi mantığınız ışığında ilerlemeniz sürecinizin zorluğunu hafifletecektir.Kararsız kaldığınız noktalarda olabildiğince az ama öz bireylere danışın, kafa karışıklığınız sizi olumsuz etkileyebilir fakat kendinizi hiçbir zaman yalnız hissetmeyin.

21:21 Anlamı ve Kariyer ile İlişkisi

Sanırım halen kariyerinizde sizi tatmin eden noktada değilsiniz. Bu insani bir doyumsuzluk iç güdüsü değil yalnızca daha iyisini yapabileceğinizi biliyorsunuz. 21.21 saat anlamı evrenin bu hususta yolunuzu aydınlattığını size müjdeliyor. Evet kısa bir süre boyunca bazı maddi imkansızlıklar yaşamanız olabilecek görünüyor fakat bu kısa sürecin ardından güzel bir kariyer değişikliği ile rahata kavuşacaksınız. Uzun  süredir hayallerinizi gerçekleştirmek için gecenizi gündüzünüze katıp çalıştınız, ev, aileniz, dostlarınız derken bir tek kendinize vakit ayıramadınız ve yüksek ihtimalle biraz yorgun  ve tükenmiş hissediyorsunuz kendinizi. Saat 21:21 manasına incelediğimizde dinlenmek için biraz kendinize zaman vermeniz gerektiğini göze çarpıyor.

Negatif insanlardan uzaklaşın!

Kariyer yaşantınıza dair biraz soluklanıp nefes almalısınız. Çevreniz de sizin enerjinizi negatife çekmek için çabalayan, motivasyonunuzu azaltan bireylere karşı bir mesafe koymanız gerekli. Motivasyonunu etkileyen bütün negatif unsurların yaşamınızdan çıkması için özveri gösterin. Güzel ve göz alıcı bir kariyer yaşantınız olacak. Aslını söylemek gerekirse siz çoktan bunun sinyallerini aldınız ve bu doğrultuda ilerliyorsunuz.

Biraz dinlenip, çevrenizi gözden geçirip gelecek planlamanızı tekrar oluşturmalısınız. 21.21 saat manasına numerolojik olarak incelediğimizde da yeni başlangıçlarınızın bulunacağını ve bunların gerek geçmiş yaşamınızdan gerek şu an da içinde olduğunuz zamandan fazla daha pozitif başlangıçlar bulunacağını size iletmiştik. Sadece biraz daha sabır ve biraz daha azimle istediğiniz kariyer yaşantısına varabilirsiniz. Bu alanda dilekleriniz için evren sevgisiyle birlikte sizin yanınızda, yeter ki siz hayallerinizi yürekten isteyin. Bolluk ve bereket kapınız yakında zamanda çalacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu