Bilgi Arşivi

22.22 Saat Anlamı 2021

22.22 Saat Anlamı, saat anlamları bölümünde 22.22 Saat Anlamı ile alakalı bilgi paylaştık. 22.22 Saat Anlamı nedir? hadi gelin birlikte göz atalım..

Başlıklar

22.22 Saat Anlamı nedir?

Ayna saat terimini hiç duydunuz mu? Saat 22:22 ve benzeri saatler ayna saatleridir. Bu saatler bizim isteyerek veya bilinç altımız aracılığıyla istemsizce evrene yolladığımız soruların yanıtlarını verirler.22.22 Saat anlamına birden çok açıdan bakabiliriz. ” Saatler bize evrenden nasıl mesaj getirebilir ki? ” diye kafanızı yoruyorsanız ön yargılarınızı bir tarafa bırakarak yazımızı okuyun. Bu zamana kadar saatler üzerinden sevinçler ve hüzünler yaşayan yakınlarınıza illa ki denk gelmişsinizdir. Ayna saatlerini de bir fal gibi aklınıza getirebilirsiniz. Bir nevi ” Saat Falı” olarak nitelendirebiliriz.

22.22 saat manasına bakarken ilk kez aşk yaşantınız ile havadislerden size söz etmek istedik. Çünkü bu konu üzerinde son haftalarda çok fazla değişiklikler hatta yoğun duygu süreçleri yaşıyor olabilirsiniz. Çünkü sürekli olarak denk geldiğiniz saat 22:22, aşk üzerinde yoğun sinyalleri olan bir enerjiye sahiptir. Buradan yola çıkarak da sizin aşk yaşantınıza dair his ve düşüncelerinizin yoğun olduğu bir zamanda olduğunuzu gözlemliyoruz. Belki çok uzun zaman sonra ilk defa yaşamımın aşkı dediğiniz bir insana denk geldiniz, belki de yaşamımın aşkı dediğiniz kişi ile bazı zorlu süreçlerden geçtiniz ama her koşulda evrenin sizin içinize su serpecek bazı havadisleri var

Belki ilk buluşma sonrası bir merak içindesiniz veya ilişkinizde bir kaç tatsız durum yaşadınız ama ne olursa olsun ruhunuz ve zihniniz tamamen ona odaklanmış durumda, ne zaman telefona baksanız saat 22:22 ile karşılıyorsunuz. ‘’ Bu saatin bir anlamı var mı? ‘’ diye içinize bir merak düşüyor. İçinizden gelen sesin peşine düşüp bu yazıyı okumaya başladığınıza pişman olmayacaksınız. Çünkü 22.22 saat anlamında sizin içinizi kemiren tüm soruların cevabı var ve dikkat etmeniz gereken durumlar içinde bazı ikazlarımız olacak. O halde buyurun ilk kez aşk yaşantınızdan başlayarak yaşamınızın temel taşı olan diğer alanlarla ilgi ayna saati yorumlarınıza başlayalım.

22:22 Anlamı ve Aşk ile İlişkisi

Aşk, her anlamda tüm dengenizi alt üst eder ve tüm duygularınızı en uçlarda yaşadığınız bir sürece sürükler. Her ne yaşamış olursanız olun, aradan geçen zaman diliminde ne yapacağınızı bilemeyeceğiniz bir noktaya gelirsiniz. 22.22 saat manasına göre bu ayna saatine çok fazla denk geliyorsanız daha fazla bilinmezliğe gereksiniminiz yok.

Hemen telefonunuzu elinize alın ve o kişiyi arayın. Çünkü yaşamınızda olmasını istediğiniz o kişi sizinle iletişim kurmak istiyor fakat gerekli cesareti kendisinde bulamıyor. Aklı ve duyguları size yoğunlaşmış durumda fakat kendisini size nasıl ifade edeceğini bilemiyor. Aynı zamanda olumsuz bir geri dönüş almaktan da çekiniyor. Bu nedenle iletişimi sağlayacak kişi siz olmalısınız. Aşk ve gurur yan yana geldiğinde fırtına öncesi sessizlik gibi bir bekleme süreci yapışıyor insanın yakasına. Lakin mantık, aşk ve gurur denkleminde ki uç noktaları dengelemek için birebir. Aynı zaman da saat 22:22 anlamı içinde taşıdığı enerji ile birlikte size bu hususta yardım da ediyor. Bu saate denk gelmeye başladığınız zamanlarda yalnızca ‘’ merhaba ‘’ demek bile bekleme sürecini çorap söküğü gibi açacaktır.

Bekleyişin sonu mutluluk mu ?

Tabii aşk yaşantımızda beklemek, yalnızca küslük durumunda yaşanan bir şey değildir. Bazı zaman istek ve beklentilerimiz hususunda da nasıl ve ne zaman bir konuşma yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Karşı tarafı kırmak, incitmek veya o kişiyi kaybetmek istemiyoruz. Lakin 22.22 saat anlamı bize bu hususta bir ışık tutuyor ve diyor ki; karşılıklı olarak sevginiz ve istekleriniz var, korkmayın sevginiz ile o yolu mutlaka aydınlatırsınız.

Kısa olarak iletişim kurmak için isteğe göre siz harekete geçin isteğe göre de bilave edin fakat her iki durumda da süreciniz mutlulukla sonuçlanacak. İçiniz rahat etsin ve nasıl isteğe göre öyle hareket edin. Mutluluk ve huzur aşkınız için kaçınılmaz bir nokta ve siz bu yolda sabrınız ve sevginizle ilerlemeye sürdükçe hiçbir zarar almadan aşkınızı yaşayacaksınız, bundan dolayı aşkınızın size yaşattığı tüm güzelliklere gururunuz ile sırt dönmeden önce iki düşünün ve öyle harekete geçin.

22.22 Anlamı ve Tarot ile İlişkisi

Ayna saatlerin enerjisi tarot kartlarında da kendisine bir yer bulur. Her ayna saatini temsil eden bir tarot kartı mevcuttur ve 22.22 saat anlamını enerjisel olarak görülmektediran kart The Fool kartıdır. Bu kart kendi içinde inanç yükselimini, seçimler ile alakalı belirsizlikleri taşıyan bir enerjiye sahiptir ve bunun yanı sıra sonucu olmayan ilerleyişten bahseder. Mantıksızlığın sizi olumsuz yönlere savurması hususunda mesajlar içerir.

Mantığınız devreye girmeli!

The fool kartını olumlu bir biçimde anlamlandırmak zordur çünkü belirsizlik içindeyken sağlıklı ve olumlu bir enerjide durmak kolay değildir. Yaşadığınız belirsizlikler hususunda mantığınız ile harekete geçmeniz gereklidir. Hisleriniz ile hareket ettiğiniz noktalarda yanılgıya düşebilir veya fevri davranışlarda bulunabilirsiniz.

Tarot ile ilişkisinde 22.22 saat anlamı size saman alevi gibi parlayıp sönmemeniz için yardımcı olmak istiyor. Zorlu zamanlardan geçiyorsunuz, duygu ve düşünceleriniz karma karışık, adeta her şey birden bire durmuş ve ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Harekete geçme isteğiniz var ama nereden başlasanız bilmiyorsunuz. Hisleriniz sizin ilahi kişiliğiniz ile ilişkilidır ve sizin çok kıymetli manevi yönünüzdür. Lakin bu zorlu zamanda düşünce karışıklığı ile birleştiğinde sizi fevri bir davranışa sürükleyebilir. İstemediğiniz sonuçlar ile karşılaşmamak adına mantıklı olmalısınız ve biraz daha mülayim bir biçimde kararlar almalısınız. Sonuçta keskin sirke küpüne zarardır.

The Fool Kartının Mesajı

İstekleriniz hususunda dış etkilerden uzak, yalnızca neyi arzuladığınıza önem vermeli, ardından harekete geçmek için derin bir soluk alarak dengelenmelisiniz. Dengesiz ve aceleci her ani bir tutumunuz sizi maddi manevi kayıplara maruz bırakabilir. The Fool kartının size en olumlu mesajı ise ” Bilinmezlik sizi ürkütmesin, isteklerinizi oluşturmak için önünüzde bir engel yok, mühim olan istekleriniz ve metotlarınizdir. Belirli kalıpların ötesine geçmeniz için en uygun zamandasınız.

22:22 Anlamı ve Nümeroloji ile İlişkisi

Kainatta her bir parçanın kendi içinde evrenle birleştiği bir enerjisi mevcuttur. Tarot kartları, ayna saatler,  ve sayılar… Bunlar bize yardım etmek ve fikir oluşturmak için eşlik ederler. Her bir rakamın ve bu sayıların oluşturduğu sayıların bazı anlamları ve mesajları bulunur. 22.22 saat manasına nümerolojik olarak incelediğimizde ilk kez 2 rakamına ardından 22 sayısına ve 22 + 22 yani 44 sayısına inceleyeceğiz. Bakalım ilerleyen zamanlarda nelere dikkat etmeliyiz ve bize evrenin müjdeleri nelerdir?

2 rakamının sembolizmi: Bu rakam genelde içinde uyumu, dengeyi, dikkati, sevgiyi, şefkati barındırır. Dualarınızın sonucu size 2 rakamı ile gönderilmiş olabilir. Bu rakam evren ile kurduğunuz ilahi bağın güçlendiğine tasvir eder.

22 rakamının sembolizmi: Bu sayı çok kuvvetli bir enerjiye sahiptir ve size vereceği mesajlarda çok mühim yorumlar içerebilir. 22 sayısı sizin sezgilerinizin yüksek, duygularınızın yoğun ve kişiliğinizin güvenilir olduğunu gösterir ve sizin imkansız gördüğünüz her şeye ulaşma olanağınızı müjdeler. Bu müjde için ufak bir ikaz var o da hassasiyetinizin ve dengenizin uyumu noktasında dikkatli olmanız konusudur. Tüm hayallerinizi ve isteklerinizi gerçekleştirebilecek bir dönem içindesiniz fakat burada adeta bir yin – yang dengesini sağlamalısınız. (Ying yang iyilik ve kötülük dengesini sembolize eder.) Bu hususta bir çekingeniz olmasınız çünkü siz bunu sağlayabilecek kudrettesiniz.

44 rakamının sembolizmi: Yaşamda kararlı ve kuvvetli bir yapıdasınız. Sağlık konularında temkinli ve özverili olmalısınız. Çalışkan, prensip sahibi ve pratik birisiniz. Çevrenizin enerji alanına karşı kendinizi korumalı ve topraklanmalısınız. Topraklanmak için deniz tuzlu suya ayaklarınızı koyabilir veya çıplak ayak ile toprağa basabilirsiniz.

22:22 Anlamı ve Para ile İlişkisi

Aşk yaşantınız bir hayli hareketli ve yoğun geçiyor, genelde yaşamınızda belirsizlikler mevcut. Lakin evren sizin yanınızda ve sizi seviyor. 22.22 saat manasına incelediğimizde maddi konularda size söylemeden geçemeyeceğimiz bazı durumlar mevcut. Kadın erkek fark etmeden insanlar genelde zorlu zamanlardan geçerken harcama yapma hususunda bazı açılmalar yaşarlar. Sizin bereket içerisine geçeceğiniz zamanlar yaklaşıyor fakat harcamalarınız hususunda bazı kontrolleri elinize almazsanız maddi anlamda sıkıntılı süreçler yaşayabilirsiniz. Dolayısıyla ilerleyen zamanlarda parasal konularda sıkıntı yaşamamanız için biraz denge, kontrol ve eğer durumunuz müsait ise ufak yatırımlar yapmak sizi güvenli alanda tutacaktır.

Hediyelere hazırlıklı olun!

22.22 saat anlamı bunun yanı sıra beklenmeyen ufak maddi sürprizler yaşayabileceğinizi de gösteriyor. Çok büyük bir miktar olmasa da ailenizden, iş yerinizden, hatırlamadığınız fakat zamanında yardımınızın dokunduğu birisinden ufak tefek, sizi rahatlatacak bazı armağanler gelebilir. Bu hususta gurur yapmamanız ve gelen destekleri alçak gönüllülük ile karşılamanız sizi rahatlatabilir. Unutmayın siz çevrenizde saygı duyulan ve bi hayli beğeni alan birisiniz. Ne mutlu size!

22:22 Anlamı ve Kariyer ile İlişkisi

Kariyeriniz alanında çocukluğunuzdan bu yana hayaller kurdunuz, belki de tonlarca dua ettiniz. Yolunuza kaplumbağa misali ilerlemiş olabilirsiniz. Bir biçimde tatmin oldunuz fakat tam anlamıyla istediğiniz gibi olmadı bazı şeyler. Hep bir şeyler ya uzak veya eksik kaldı. Her şey art arda geliyor gibi hissediyorsunuz belki de yorgunsunuz. Öncelikle kendinizi bir şeyler yapmaya zorlamaktan vazgeçirin. Bırakın her şey akıp gitsin fakat siz dinlenin ve 22.22 saat anlamı ile evrenin size yardım etmesine, dualarınıza eşlik etmesine fırsat verin.

Her şey yolunda mı ?

Biraz durup hislerinizi bir kenara, düşüncelerinizi diğer tarafa koyun. Siz tarafsız bir bölgeye geçin ve gözlemleyin, eksik olan ne? Çevrenizde istediğiniz konumu elde etmiş bireyler bunu nasıl sağladı? Mantığınız sizin en gizli parçanız. Objektif ve mantıklı biçimde ilerlediğiniz sürece kariyeriniz noktasında her şey bi hayli yolunda gidiyor ve sizin bile tahmin edemediğiniz güzel ve bi hayli hızlı gelişmeler olabilir.

Lakin 22.22 saat manasına incelediğimizde sayılar hırslarınız hususunda biraz frene basmanız gerekebileceğini dile getiriyor. Hırslarınız sizin kariyeriniz noktasında geriye düşmenize neden olabilir. Hırslarınızın sevgiyle dengelenmesi için elinizde olan imkanlara bakmak ve bu olanakları nasıl şekillendirip fırsata çevirebileceğinizi planlamak size yardımcı olabilir. Bunun yanında geçmiş kayıplarınız ve hüsranlarınızdan uzaklaşarak geleceğinize ve umutlarınıza odaklanıp, tutunabilirsiniz. Kendinize güvenin ve inanın, herkes biraz yorulabilir ama mühim olan sizin kendinizi ne biçimde toparlamak istediğinizdir. Şimdi biraz silkelenmek ve mutlu sona ulaşmak için kendinizi toparlamanın tam zamanı. Saatler ve sayılar size bu hususta olumlu gelişmelerin haberlerini iletiyor. Güzel bir geleceğe sahipsiniz, buna inanın ve bunun tadını çıkaracağınız günlere hazır olun, kanatlanıp uçmanıza çok az bir zaman kaldı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu