Başvurular

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan flaş corona virüs açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan flaş corona virüs açıklaması, iş başvuruları bölümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan flaş corona virüs açıklaması ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan flaş corona virüs açıklaması ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan flaş corona virüs açıklaması

Bilindiği gibi corona virüs aşılaması ülkemizde devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mühim bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında 1 milyon birinin aşılandığını dile getirdi.

1 MİLYON KİŞİ AŞILANDI 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında “Ülkemizde KOVİD-19 aşısı yaptıran vatandaşlarımızın sayısı, hamdolsun, 1 milyonu geçti.” ifadelerine yer verdi ve sağlık çalışanları ile başlayan başarılı bir biçimde devam eden aşı programına kademli olarak tüm vatandaşları dahil edeceklerini dile getirdi. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında salgın belasını tam anlamıyla bertaraf etmek için çalışmaların sürdüğini vurguladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARI

Konu ile alakalı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Bu zamanda aşılanmış olsak da olmasak da, önlemlere riayet edelim. TAMAM diye açıkladığimiz Temizlik, Maske, Mesafe ilkelerini uygulamaya devam edelim.

Devlet – Millet dayanışmasıyla, sabırla, kararlılıkla inşallah bu zorlu süreci bir an önce bitireceğimize inanıyorum.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu