Bilgi Arşivi

23.23 Saat Anlamı 2021

23.23 Saat Anlamı, saat anlamları bölümünde 23.23 Saat Anlamı ile alakalı bilgi paylaştık. 23.23 Saat Anlamı nedir? hadi gelin birlikte göz atalım..

Başlıklar

23.23 Saat Anlamı nedir?

Herkese Merhabalarlar gönlünü aşka açmış sevgi çiçekleri, gözünüz ağır ağır yorulmuş uyku çökmüş saate bakıyorsunuz ki 23:23 saat anlamı. Bu saat kendini size son haftalarda çok fazla denk geliyor, dayanamıyor ve manasına bakıyorsunuz ” – acaba bir anlamı var mı? – Varsa nedir? ” derken sizin için hazırladığımız yazımız ile karşılaşıyorsunuz. O halde ilk kez bir yudum su için ve biraz soluklanın çünkü siz değerli okurlarımız için hazırladığımız yazıları okurken heyecanlanabilirsiniz. 23.23 Saat anlamı ile yaşamınızı birden çok hususta ilişkilendireceğiz.

Aşk denildiğinde öfkeyi, kızgınlığı, kırgınlığı, mutluluğu, hormonları, mantığı, deli olmayı her şeyi aklınıza getirebilirsiniz. Hali hazırda başlamış olan bir ilişkiniz varsa ne yönde seyrediyordur bilemiyoruz fakat ne yönde ilerleyecek bunu tahmin edebilinmekte. Tabii bir de sevip de söyleyemeyen özleyip de kavuşamayan insanlar var. Onlar için de içlerinde ki ” keşke onun zihnini okuyabilseydim acaba ne yapıyor, ne düşünüyor? ”diye meraktan delirmiş insanlara güzel haberlerimiz var. Aslını söylemek gerekirse bu haberler bizden değil, sizin dileklerinizin cevabı olarak evrenin size yolladığı kısa mesaj bildiriminden. Biz bu bildirimleri görüyor, okuyor, anlıyor ve size de 23.23 saat manasına dair bazı aktarımlarda yer alıyoruz.

Öncelikle dileklerimizin ulaştığı bir yer var bunları bilinmekte, oradan bize dileklerimiz için yardımda bulunan güzel enerjilerde var. Evren dileklerimiz hususunda bize yardımcı olmaktadırken ufak tefek birkaç işaretler gönderir. Saatlerde bunlardan biridir. Kısa dönem içinde çok fazla karşı karşıya geldiğınız saatler, size içinde olduğunuz dönemler ile alakalı ikazlara ve bilgilere sahiptir. Saatlerin Anlamı, aşk yaşantısından tutun kariyer yaşantısına kadar yaşamınızın hemen her alanında size ufak ipuçları verir. Öncelikle şunu söylemeden geçmeyelim ki gerçekten fazla kısmetli bir zamandasiniz, size vereceğimiz havadisler için biz bile çok sabırsızız.

Aşk yaşantınız ile ilgili ki güzel havadislerden bahsettikten sonra da yazımızın geri kalan bölümünde evrenin saatler ile size yolladığıkısa mesaj bildiriminin diğer anlamlarına da inceleyeceğiz. O halde buyurun hemen bi hayli hızlıca 23.23 saat anlamının aşk yaşantınız ile alakalı olan bilgilerine geçiş yapalım.

23:23 Anlamı ve Aşk ile İlişkisi

Bimbamboomm çatlasın düşmanlaarr sizin de artık yaşamınızın aşkı vaarr!! Sevip de kavuşamayan, düşünmekten uyuyamayan, ” acaba mesaj attı mı, yazdı mı, kiminle ne yapıyor?? ” diye stalker olmuş güzel insanlar duyduk duymadık demeyin. Aşk kapınızı çaldı çalacak, çok az kaldı. 23.23 saat anlamının size aşk yaşantınız ile alakalı muazzam haberleri var. Hazır mısınız?

Aklınızdan çıkaramadığınız o kişi sizin yaşamınızın ilki ve teki olduğunuzu düşünüyor. İlk kez birisine karşı böyle hisler duyuyor ve o birisi de sizsiniz. Aklınızı başınızdan almış olmasını belki siz bile hala kabullenememiş iken,  o sizden fazlatan emin olmuş bile. Bu zamana kadar yaşadığı ilişkiler, hissettiği duygular hiç böylesine yoğun olmamıştı. İlk gördüğü andan bu yana aklını alıp başından götürmüşsünüz resmen. Size karşı, içinde hissettiği şeyleri her ne yaparsa yapsın yansıtamayacağına ve yansıtamadığına inanıyor.

İlişkimiz nereye gidiyor ?

Peki ” Acaba ilişkimiz nereye gidiyor? Bana karşı hisleri içten mi? Güvenimi boşa çıkarır mı? Beni gerçekten seviyor mu? ” diyen o güzel ilişki düşünürleri burada mı? Hayatımıza eşlik eden kişi ile yaşadığımız ilişki nasıl giderse gitsin, her daim içimizde tonlarca şey düşünür ve en az kendimizden emin olduğumuz kadar da emin olmak istedik. 23.23 saat anlamı bu eminlik hususunda size güzel haberler müjdeliyor. Partnerinizin sizden önce ki ilişkileri hususunda endişelenmenize gerek yok. Parteriniz sizin, yaşamının aşkı olduğunuza inanıyor. Size karşı hisleri hususunda bi hayli emin ve sizinle birlikte yaşadığı şeyleri başka birisi ile yaşamadığına ve yaşayamayacağına inanıyor.

Size haykıracak!

İlişkiniz için hep bir eminlik istemiştiniz, gözlemleriniz, istekleriniz ve hisleriniz hususunda bir gerçekliğe sahip olmak istemiştiniz. 23.23 saat anlamı ile size evren bu eminliği müjdeliyor. Artık doya doya içinizden gelen o güzel ilişkiyi yaşayabilirsiniz. Hem aklınızı hem yüreğinizi ele geçirmiş olan o kişi de size karşı aynı hisler içinde, hatta sizden daha yüksek bir sevgi titreşiminde olması dahi olabilecek. Eğer bir ilişkinin başlaması için karşı taraftan adım bekliyorsanız, beklemediğiniz bir an da daha fazla dayanamayıp içinden gelenleri size haykıracak, bunun için de biraz daha sabretmeniz gerekiyor. Hisler bu kadar yoğunken sabır kelimesi biraz can sıkıcı geliyor olabilir. Lakin inanın bu ilişkiniz ve sizin için en hayırlısı olacak.

23.23 Anlamı ve Nümeroloji ile İlişkisi

Numaralarda saatler gibi evrenden gizli mesajlar verirler. Hatta bazı kimseler çoğu mühim planlamalarını bu numaraların anlamlarına göre planlarlar. 23.23 saat anlamı için söz ettiğimiz evrenin kısa mesaj bildirimlerine birde numerolojik olarak bakalım, acaba evren bu numaralar aracılığıyla bize neler aktarıyor?

Öncelikle numeroloji incelemesi nasıl olur ondan biraz söz edelim. Her bir rakamın taşıdığı kendine özel enerjileri mevcuttur, sayıların oluşturduğu sayıların birleşiminden yaşanan yeni enerjiler meydana gelir.

Genelde bireyler bilmedikleri enerjisel durumlara karşı bir tedirginlik yaşarlar ama sakin olun. Güvenli bir kaynaktan doğru bilgileri elde ediyorsunuz. O halde buyurun meraklarınızı giderelim.

2 Rakamının anlamı: Birlikte çalışmayı, inançları, sorumlulukları, manevi yönlerimizi, naifliği, çelişki içinde kalışı, kararlı ve istekli yükselişleri sembolize eder.
3 Rakamının anlamı: Gelişim, hayalperestlik, destek / yardım, tesadüf / kader, umut, gerçekleştirebilme durumlarını sembolize eder.

Numeroloji de 23.23 saat anlamı için gerekli olan iki rakamın da anlamlarına baktık, şimdi sıra bu iki rakamın birleşimi olan 23 ve 46 sayılarında.

23 Sayısının anlamı; 2 + 3 sayılarının birleşiminden yaşanan bu sayı, ifade şekili, insani yönler, çelişki ve enerji alanınızı sembolize eder. Aynı zamanda bu sayı birlikte bir denge kurar, anlayışın ve sevginin mesajını verir. Evrenin size göstermiş olduğu  saat 23.23 anlamı , denge ve anlayışın bizim temel ihtiyaçlarımız olduğunu, bu iki durumunda sevgi ile beslendiğini hatırlatmak isteyen bir mesaj iletiyor.

46 Sayısının anlamı; 23 + 23 rakamının enerji birleşiminden meydana gelir. 46 sayısı üst düzeyde bağımsızlığı gösterir. Siz hareket ve seçim özgürlüğünü seven bir yapıya sahipsiniz. Evren hareket ve görüşlerinizi değiştirip dönüştürmek isteyen bireylere karşı dikkatli olmanız hususunda sizi ikazyor. Etkileyici düzeyde olan odaklanma kabiliyetiniz ile tespit ettiğiniz hedeflere ulaşmanız olabilecek. İçerisinde olduğunuz dönem bu hususta size destek olacak.

23:23 Anlamı ve Para ile İlişkisi

Saat 23:23 anlamında, içinde barındırdığı 23 rakamının enerjisi, bize dengeyi ve anlayışı işaret etmişti. Can sıkıcı bir durum yok ama yine de dikkat! Maddi anlamda işleriniz yolunda gidiyor ve sürpriz biçimde kendinizi bolluk ve bereket içinde bulacaksınızdır. Lakin harcamalarınız hususunda bir denge içinde olmalısınız. Kendi gereksinimleriniza ve çevrenizin gereksinimlerine karşı anlayışlı ve dikkatli olmalısınız. Aksi taktirde istenmeyen sürprizler ile karşılaşabilirsiniz. Korkmak sizin en son duygu durumunuz olsun. Fazla savurgan biriyseniz biraz harcamalarınızı kısıtlayın fazla tutumlu birisiyseniz de biraz açılın dengeyi sağlamak bu kadar basit aslında.

Yeni tekliflere hazır olun!

Bunların dışında ödeme beklediğiniz yerlerde ifade yetinizden faydalanın. Saat 23.23 anlamları kendinizi ifade etmek için en uygun zaman dilimlerinde olduğunuzun müjdesini vermişti. Kendinizi geri plana atmayın. Çevrenize karşı yardımsever oluşunuz çok ince bir tutum fakat kendi ihtiyaç ve isteklerinizi de göz ardı etmeyin. Özellikle de sağlık hususunda harcama yapmaktan çekinmeyin. En son şunu da eklemeden geçmeyelim, yeni bir girişim içinde bulunacaksanız yolunuz açık, daha fazla birikim yapmak için daha iyi teklifler ile karşılaşabilirsiniz. Bu teklifleri daha mülayim bir biçimde karşılayın. Evde ki bulgurdan olmayı hiç birimiz istemeyiz.

23:23 Anlamı ve Kariyer ile İlişkisi

Belki saatlerin veya sayıların bu kadar çok anlamı olmasını inandırıcı bulmuyor olabilirsiniz. Lakin bir düşünün, bu kadar araştırma, deneyim, tecrübe ve senelerdır süregelen aktarımı takip etmekten ne kaybedersiniz? Sizi bu yazıyı okumaya iten nokta neydi? Aslını söylemek gerekirse ruhunuz ve evrenin enerjisel bağı sizi bu noktaya kadar taşıdı. 23.23 saat anlamı içinde kariyeriniz içinde bazı mesajlar var.

Çevrenizdekiler dikkat!

Kariyeriniz hususunda olumlu ve güzel değişimler var. Evren bu hususta sizleri müjdelemek istedi ve bu hususta ufak tedbir ikazları var. İstediğiniz kariyeri elde etseniz dahi içinde olduğunuz pozisyonun doygunluk düzey ulaşmasından dolayı farklı tecrübelere yelken açmak isteyebilirsiniz. Bu çok normal ve doğal bir içgüdüdür. Yaşamak istediğiniz kariyere hatta tabiri caiz ise aşk ile yapacağınız mesleğe sonunda yaklaşıyorsunuz. Yaklaşıyorsunuz diyoruz çünkü bazı şeyler için ön aşamalar mevcuttur. Birçok aşamayı geride bırakmışsınız ve ramak kalmış diyebiliriz. Artık son ve belki de en heyecanlı aşamalardasınız. Çevrenizde iş ilişkisi kurduğunuz bireylere aman dikkat. Beklenmedik yerlerden beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kariyeriniz için 23.23 saat manasına incelediğimizde sizin dikkatli ve özverili bir yapıya sahip olduğunuzu göze çarpıyor. Bazı yaşadığınız hüsranlar sizi yormuş ve yıpratmış olabilir. Odak noktanızı negatif düşüncelerden uzakta tutun ve evrenin size açtığı güzel kapıları görün. Kariyer yaşantınızla alakalı değişiklik yapmanız için doğru zamanı gözlemlemeli ve bunun için kendi iç hazırlığınızı yapmanız gerekir. Sürekli denk geldiğiniz ayna saatiniz bu hususta size müjdeler veriyor. Yeni kariyer yaşantınız içinde her şey gönlünüzce olacaktır, öyle umut ediyoruz ve saatlerde size bunun haberini iletiyor. Güzel ve aşk dolu kariyerinizi kutlama vaktidir. Sadece birazcık daha özveri ve çaba ile karibulunanınızda önünüze çıkan hiçbir engeli görmeyeceksiniz. Sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileriz. Diğer çift saatler ile alakalı yorumları okumak için menüleri kullanabilirsiniz. Hoşçakalın.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu