Başvurular

Gazeteci, Büro Memuru, Sağlık Personeli, Mühendis: Belediye İş İlanı

Gazeteci, Büro Memuru, Sağlık Personeli, Mühendis: Belediye İş İlanı, iş başvuruları bölümünde Gazeteci, Büro Memuru, Sağlık Personeli, Mühendis: Belediye İş İlanı ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Gazeteci, Büro Memuru, Sağlık Personeli, Mühendis: Belediye İş İlanı ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Gazeteci, Büro Memuru, Sağlık Personeli, Mühendis: Belediye İş İlanı

Türkiye İş Kurumu üzerinden ilan edilen belediye personeli alım ilanlarına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın ilanı da eklendi.

Haftasonu yayımlanan ilana başvuru süreci hafta başı itibariyle ekranlara gelecek.

İŞKUR üzerinden ilan İzmir İzelman için yayımlanan belediye personeli alım ilanına dair detaylar şu biçimde;

AÇIK KADROLAR VE POZİSYONLAR

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bağlık olarak faaliyetlerini sürdüren belediye şirketi 12 farklı kadroda personel alımı yapacak. 

İlan metnine göre alım yapılacak açık pozisyonlar şunlar;

Gazeteci, Çevre Mühendisi, Gıda Mühendisi, Mimar, Grafik Tasarımcı, Büro Elemanı, Arkeolog, Doktor, Hemşire, İş Güvenliği Uzmanı (A-B-C Sınıfı)

BAŞVURU KOŞULLARI

Belediye şirketi aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanında bulunan başvuru şartları şunlar;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Tercihen en az 1 yıl süre ile mesleği alakalı tecrübesi olmak, üniversitelerin alakalı bölümlerinden mezun olmak, tercihen en az 1 yıl süre ile mesleği alakalı tecrübesi olmak,

BAŞVURU SÜRECİ

Söz konusu personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını 11 Eylül tarihine kadar yapacaklar. Başvurular e-mail üzerinden elektronik olarak yapılacak. 

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu