Bilgi Arşivi

23.32 Saat Anlamı 2021

23.32 Saat Anlamı, saat anlamları bölümünde 23.32 Saat Anlamı ile alakalı bilgi paylaştık. 23.32 Saat Anlamı nedir? hadi gelin birlikte göz atalım..

Başlıklar

23.32 Saat Anlamı nedir?

23.32 saat anlamı ters saat anlamı olarak anılır. Sizlerin de bildiği gibi, ayna saatler evrenin sevgi ve ışık dolu yardımcıları olarak bize güzel mesajlar getirilmesiyle anılır. İsim olarak ”ters ” saat dendiğinde genelde kafamıza olumlu olmayan bir mesaj belirse de aslında işin doğrusu öyle değildir. Kimi bireyler 23:23, 21:21 gibi ayna saatleri denk gelebilirler kimi bireylerde daha yoğun olarak 23:32, 21:12 gibi ters saatleri denk gelebilirler. Bunlar tamamen sizin çekim alanınızla alakalıdır. Özünde iki saat diliminin de birbirinde farklı işlevleri yoktur, ama her saat dilimi gibi içinde enerji yönünden taşıdığı farklı anlamlar mevcuttur. Bu nedenle ters saatler içinde evrenin ışık dolu, sevgi dolu yardımcıları diyebiliriz. Hadi bakalım bu güzel ters saat dilimi sizin yaşamınızda neleri müjdeliyor.

23:32 Anlamı ve Aşk İle İlişkisi

Eeyyy aşk sen nelere kadirsin!!  Dünyevi yaşantılarımızda kadın erkek ikili denklemlerinde hem en fazla istediğimiz şey aşkın ta kendisidir hem de en zor yaşamaya izin verdiğimiz duyguda aşktır. Daha öncesinde yaşamış olduğumuz olumlu olmayan tecrübeler, bireylerin bundan dolayı yazmış olduğu şiirler, bestelediği şarkılar, yönettiği filmler derken ‘’aşk’’ hep öğretilen bir şey oldu. Lakin aşk tam anlamıyla ne kadar keşfedilen bir şey olabildi yaşamınızda? Ne zaman dış dünyanın size öğrettiğinin aksine öz aşkı keşfedip deneyimleyebildiniz? Deneyimlemeye ne kadar gönlünüzü açabildiniz?

Sanki hiç layık değilmişsiniz, hiç hak etmiyormuş gibi hissedip tamamen sırt dönmeye çalıştıkça yaşanan iç sıkışmaları, yaşanan negatif duygu ve düşünceler ne kadar yorucu öyle değil mi? Üstelik bunu fark edebilmek için hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Tüm manipülasyonlardan sıyrılıp, özünüzle baş başa kalıp, zihninizi boşaltıp öyle bir durup negatif olarak adlandırdığınız durumlara baktığınız da gerçekten ne kadar içiniz alır? Gerçekten ne kadar yüksek bir titreşimde ve huzur içinde hissedersiniz kendinizi? İşte tüm bunların cevabı size 23.32 saat anlamı ile geliyor.

Aşk kapınızı çalmaya çok yaklaştı!

Evren, siz kabul etme hususunda travmatik yanılgılar yaşasanız dahi, sizin aydınlık, yüksek titreşimde ve sevgi dolu bir birey olarak hem sevmeyi hem de sevilmeyi hak ettiğinizi size göstermek istiyor. Sevgi ile yapacağınız tatlı adımlar neticesinde bu sefer korkmanıza, ürkmenize kısacası negatif bir durumu deneyimlemenize hiç gerek kalmayacak. Romantik ilişkiler hususunda gerçekçi bir ümide sahip olmasanız dahi aşk, bir güneş gibi yükselecek dünyaya gelecek ve sönmeyecek kalbinizde.. Öylesine sıcak, öylesine, güvenli, öylesine huzurlu ve öylesine özgür bir biçimde ”siz” olarak kabul görebildiğiniz, yargılardan ve etiketlerden uzak bir biçimde aşkı deneyimleyeceksiniz. Üstelik 23.32 saat manasına bakılırsa bunun için önünüzde çok uzun uzadıya seneler yok. Bize göre kısa bir zaman içinde gerçek aşk kapınızı çalacak ve siz günahıyla sevabıyla birlikte doya doya koşulsuz sevginizin tadını çıkaracaksınız!

Mantığınızı bir kenara bırakmayın

Son zamanlarda yapılan en büyük hatalardan bir tanesi de pozitif düşünmeye odaklanmaktır. Evet, pozitif düşünce yaşamın her alanında mühimdir ama devamlı pozitif odak noktasına yönelip, gerçekleri bir tarafa bırakıp gözlerinizi karartacak düzeyye geliyorsanız sıkıntı büyük demektir. Mantığınız yalnızca aşk konularında değil, yaşamın her alanında hareket ederken aklınızın bir tarafında sizi yönlendirmelidir. Bir insanın yalnızca pozitif yönlerine odaklanırsanız, hoşunuza gitmeyen mantığınıza uymayan taraflarını düşünmek istemezsiniz. Ama bir süre sonra gerçeklerle yüzleştikten sonra üzülen taraf siz olabilirsiniz.

23.32 Anlamı ve Para ile İlişkisi

Yaşamınızı idame ettirebilmek, yardım edebilmek, paylaşabilmek ve çoğaltabilmek adına bazı maddi hedefler belirlemişsiniz kendinize. Saat 23:32 anlamı içerisine bakıldığında biraz daha sabır ve sebat neticesinde dilediğiniz bereketli alana kavuşacaksınız. Özünüz paylaşmaya ve çoğaltmaya, bereketi sevgiyle taçlandırmaya yönelik bir titreşimle artıyor tekamül yolunda.. 23.32 saat anlamı içerisine bakıldığında yakın zaman içinde bi hayli sevgi dolu ve bereketli zamanlar sizi bekliyor, siz içinizi ferah tutun evren her zaman sizin yanınızda ve evren sizi asla yoklukta bırakmaz.

Yatırımlar araçlarına yönelin!

23.32 saat anlamı bu sürede farklı yatırım kaynaklarına yönelmeniz gerektiğini tavsiye ediyor. Paranızı daha kolay biriktirebilmek için, herhangi bir yatırım aracını kullanıp, geleceğinizi garanti altına alabilirsiniz. Özellikle şimdilerde internetten alışverişlerin de yaygınlaşmasıyla birlikte insanlardaki tüketim çılgınlığı iyice nirvanaya ulaşmış durumda. Kendinizi frenlemek için aylık kazancınız üzerinden belirli miktarda harcama limiti oluşturun ve geri kalan kısmını yatırım yapın. Geliriniz çok ufak miktarlar olsa bile en azından bu alışkanlığı kazanmak adına yapılmasını öneriyoruz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu