Başvurular

KPSS Şartsız Zabıta, Büro Memuru, Arşiv Memuru Alım İlanları Yayımlandı

KPSS Şartsız Zabıta, Büro Memuru, Arşiv Memuru Alım İlanları Yayımlandı, iş başvuruları bölümünde KPSS Şartsız Zabıta, Büro Memuru, Arşiv Memuru Alım İlanları Yayımlandı ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. KPSS Şartsız Zabıta, Büro Memuru, Arşiv Memuru Alım İlanları Yayımlandı ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

KPSS Şartsız Zabıta, Büro Memuru, Arşiv Memuru Alım İlanları Yayımlandı

22 Ocak tarihi itibariye İŞKUR üzerinden yeni belediye memuru ve işçisi alım ilanları yayımlandı. Farklı şehirlerde bulunan belediye başkanlıkları ve belediyelere bağlı birimlerce yayımlanan personel alım ilanlarında en az lise mezunu memur, en az ilkokul mezunu işçi alımları yapılacağı bildirildi. 

İŞKUR’da yayımlanan tüm bu memur ve işçi alımlarına dair ayrıntı kısmı siz okuyucularımıza haberimizin detay kısmında. 

6 BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN YENİ İLAN

Personel alımı yapacağını ilan eden belediye başkanlıkları ve alım yapılacak şehirlere dair detaylar şu biçimde. 

Çankırı Yapraklı Beleidyesi, Kütahya Belediyesi, Konya Taşkent Beleditesi, Diyarbakır Kocakaya Belediyesi, İstanbul Beykoz Belediyesi ve İstanbul Maltepe Belediyesi.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Yukarıda alım yapacağını duyuran belediyelerin tamamı adaylardan KPSS şartı talep etmiyor. Bu bağlamda adaylar aşağıda bulunan açık kadrolara öğrenim ve diğer özel şartları sağlamaları halinde başvuruda bulunabilirler. 

Adayların başvuru yapabilecekleri bu kadrolar içinde Karşılama Memuru, Büro Elemanı, Arşiv Personeli, Saha Personeli, Bilgisayar Mühendisi, Resepsiyon Görevlisi, Cankurtaran, Elektrik Teknisyeni, Spor Eğitmeni, Temizlik ve Beden İşçisi, Zabıta, Şoför, Bahçıvan, İnsan Kaynakları Yönetimi Meslek Elemanı pozisyonları yer alıyor.

BAŞVURU KOŞULLARI

İlanlara başvuruda bulunacak adayların sağlamaları gereken tüm özel koşullar.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Belediyeler aracılığıyla yayımlanan ilanlarda bulunan pozisyonlar için tespit edilen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum aracılığıyla tespit edilen yaş aralığında bulunmak, işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu yanıtlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak yahut muaf tutulmak.

BAŞVURU SÜRECİ

İlanların tamamına başvuru süreci sürdürmekte. Başvuruda bulunacak adaylar aşağıda bulunan ilan metinlerinde bulunan başvuru evrakları ile birlikte başvurularını yapabilirler. 

Çankırı Yapraklı Belediyesi personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Kütahya Belediyesi personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Konya Taşkent Beleditesi personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Diyarbakır Kocakaya Belediyesi personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

İstanbul Beykoz Belediyesi personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

İstanbul Maltepe Belediyesi personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Belediye Personel ilanlarından anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu