Başvurular

En az ilköğretim mezunu İBB kuaför alım ilanı yayınladı!

En az ilköğretim mezunu İBB kuaför alım ilanı paylaşımı yaptı!, iş başvuruları bölümünde En az ilköğretim mezunu İBB kuaför alım ilanı paylaşımı yaptı! ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. En az ilköğretim mezunu İBB kuaför alım ilanı paylaşımı yaptı! ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

En az ilköğretim mezunu İBB kuaför alım ilanı paylaşımı yaptı!

Milyonlarca işsiz vatandaşın yaşadığı İstanbul’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla İBB kariyer sayfası üzerinden yeni iş ilanı paylaşımı yaptı.

Yayınlanan yeni iş ilanında kuaför alımı yapılacağı aktarıldı.

İSTANBUL’DA İKAMET EDENLER İÇİN YENİ İŞ İLANI YAYINLANDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmak isteyenler için yayına giren personel alım ilanında, “Kuaförlük hizmeti ihtiyaçları ışığında, saç sakal kesme, saç yapımı, saç boyama ve makyaj gibi kişisel bakım ile alakalı hizmetleri hijyen kaideleri içinde yerine getirecek Avrupa Yakası için; Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kâğıthane, Sultangazi ve çevre ilçelerinde ikamet eden veya  Anadolu Yakası için; Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye ve çevre ilçelerinde ikamet eden, “Kadın Kuaförü” işe alımı yapılacaktır.” denildi.

İBB KARİYER İŞ İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

Yayınlanan iş ilanına başvuru yapacak olan adaylar için bunun bunun yanında başvuru şartları da bilgisi verildi. 

En az ilköğretim mezunu olan adayların başvuru yapacağı personel alım ilanında şu başvuru şartları sıralandı:

• Kuaförlük ustalık, kalfalık belgelerinden birine sahip,

• Kuaför, perukçu ve makyajcı olarak en az 5 yıl işinde uzman,

• Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,

• Avrupa Yakası için; Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kâğıthane, Sultangazi ve çevre ilçelerinde ikamet eden,

• Anadolu Yakası için; Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye ve çevre ilçelerinde ikamet eden, “Kadın Kuaförü” işe alımı yapılacaktır.

İBB KARİYER KUAFÖR ALIMI İŞ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu