Başvurular

Acun Medya iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Acun Medya iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Acun Medya iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Acun Medya iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Acun Medya iş ilanları ve iş başvurusu

Acun Medya, Acun Ilıcalı aracılığıyla kurulan medya sektöründe hizmet vermekte olan bir şirkettir. Acun Ilıcalı spor muhabirliği ile girdiği medya sektöründe 2006 senesinde kendi şirketini yani Acun Medya’yı kurarak mühim bir adım atmıştır. Acun Medya bünyesinde yer almakta olan TV8, TV8,5 gibi televizyon kanallarında yine birçoğunun sunuculuğunu kendisi yapmaktadır. Acun Medya şimdilerde ülkemizin en büyük medya şirketlerinden bir tanesi haline gelmiştir. Bu başarısını sürdürmek isteyen kurum çalışmalarını tüm hızıyla sürdürirken bünyesine de çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapmaktadır. Acun Medya aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Acun Medya İş İlanları 2022
  • Acun Medya İş Başvurusu Nasıl, Nereye Yapılır?

Acun Medya İş İlanları 2022

Acun Medya’nın sahibi olduğu kanallarda genelde yarışma programları yayınlanmaktadır. Acun Medya bunların dışında yurt dışında Survivor Greece gibi çok sayıda programın da yapımcılığını üstlenmiş bir kuruluştur. Ülkemizde medya sektörünün öncülerinden bir tanesi olmayı başarmış olan kurum, seyircilerine daima keyifli, ilham veren ve kaliteli içerikler sunmayı hedef edinmiştir. Acun Medya bünyesinde bulunan binlerce çalışanına ek olarak çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Acun Medya aracılığıyla yayınlanmış olan yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; hemşire, şoför, özel güvenlik görevlisi, stajyer, kameraman, engelli personel, tercüman, İspanyolca tercüman, yayın yönetmeni uzmanı, e-ihracat müdürü, sosyal platform uzmanı, metin yazarı, ekran yüzü, prodüksiyon, satın alma uzmanı, ses operatörü, editör, montaj operatörü, mimar, muhasebe elemanı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki Acun Medya iş başvurusu nasıl, nereden yapılıyor?

Acun Medya İş Başvurusu Nasıl, Nereye Yapılır?

Acun Medya gerek Türkiye’de gerekse Dominik gibi ülkelerde alımlar gerçekleştirebiliyor. Kurum bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlarımız ise başvurularını aşağıda verdiğimiz kariyer portalı üzerinden bi hayli basit bir biçimde yapabilirler. Vermiş olduğumuz iş başvuru formu aracılığıyla yapacak olduğunuz başvurular ardından kurumun insan kaynakları aracılığıyla geniş bir şekilde olarak incelenecek ve başvurusu olumlu yanıtlanan bireyler iş görüşmesine çağrılacaklardır. Bu makalemizde Acun Medya iletişim ekibi iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Acun Medya İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER ACUN MEDYA HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, acun medya hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan acun medya açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu