Ulaşım

Adana Havalimanı Otopark Ücreti, Adana Havalimanı Otopark Ücretleri 2021

Adana Havalimanı Otopark Ücreti, Adana Havalimanı Otopark Ücretleri 2021, bilgi arşivi bölümünde Adana Havalimanı Otopark Ücreti, Adana Havalimanı Otopark Ücretleri 2021 ile alakalı ayrıntıları paylaştık.. Adana Havalimanı Otopark Ücreti, Adana Havalimanı Otopark Ücretleri 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Adana Havalimanı Otopark Ücreti, Adana Havalimanı Otopark Ücretleri 2021

Adana Havalimanı Otopark Ücreti 2021

Adana Havalimanı Otopark Ücretleri 2021 yılı, Adana Şakirpaşa HavalimanıOtopark Ücreti ne kadar?  ile alakalı bilgi paylaşmadan önce Adana şakirpaşa Havalimanı‘nın nerede olduğuna bir göz atalım;

Adana Havalimanı Nerede? 

Adana Havalimanı ,Çukurova’da bulunan Adana ve etrafındaki Mersin ve Osmaniye gibi yerleşim merkezlerine de hizmet veren bölgesel sivil bir havalimanıdır. Şehrin merkezine bi hayli  yakın mesafededir. Türkiye’nin şehir merkezine en yakın havalimanıdır. Şehir merkezine yalnızca 3,5 km uzaklıktadır ve yürüyerek bile gidebilirsiniz. 🙂

Adana Şakirpaşa Havalimanı‘nda bir adet pist bulunmaktadır ve pistin uzunluğu 2750 metre alanı ise 45 metredir.  Adana Şakirpaşa Havalimanı’nın  IATA kodu : ADA ve ICAO kodu : LTAF şeklindedir. Adana Havalimanı’ndan  hem iç hatlar uçuşları  hem dış hatlar uçuşları gerçekleşmektedir.

Adana Havalimanına Ulaşım :(şehir merkezinden) Belediye Otobüsü, Havaş servisleri ve taksiyle sağlanmaktadır. Adana Hvaalimanı’ndan Tarsus, Mersin, Ceyhan ve Osmaniye’ye karşılıklı olarak HAVAŞ otobüsleri çalışmaktadır.

Adana Havalimanı 24 saat hizmet vermektedir. Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) yönetimindedir. 

Adana Havaalanın da 356 araç park yeri olup, 24 saat ulaşıma açık bulunmaktadır.

Adana Havaliamanı Otopark ve Adana Havalimanı Otopark Ücretleri
Adana Havaliamanı Otopark ve Adana Havalimanı Otopark Ücretleri

Adana Havaalanı Ulaşım bilgileri:

Adana Havalimanı Ulaşım Seçenekleri; Adana Havalimanına ulaşım Belediye otobüsü, Taksi ve Havaş Yolcu Servisleri ile sağlanmaktadır.

  • Adana Havalimanı Otobüs :Şehir Merkezi Adana Havalimanıiçinde karşılıklı olarak belediye otobüsleri çalışmaktadır. Adana Havalimanı Otobüsleri ile ilgili ayrıntılı bilgileri aşağıdaki linki takip ederek bulacaksınızdır.

Adana Havalimanı Otobüsleri: Ayrıntılar için Lütfen Tıklayınız…>>>>>

  • Adana Havaş :Adana Havalimanı – Tarsus, Mersin, Ceyhan ve Osmaniye şehirleri içinde karşılıklı olarak Havaş Yolcu servisleri çalışmaktadır. Adana Havaş Otobüsleri ile ilgili ayrıntılı bilgileri aşağıdaki linki takip ederek bulacaksınızdır. Ayrıca Adana Havaalanı ile  Mersin Tarsus Şehir Merkezi içinde karşılıklı olarak da Adana HAVAŞ otobüsleri hizmet vermektedir.

Adana Havaş Otobüsleri: Ayrıntılar için Lütfen Tıklayınız…>>>>>

  • Havalimanı Taksi ile: Adana Havalimanında 24 saat hizmet veren HavalimanıTaksilerinden faydalanabilirsiniz. Adana Havalimanı Taksileri siz değerli okurlarımıza gideceğiniz yer ile ilgili yol göstereceklardır.
  • Araç Kiralayarak : Adana Havalimanı’nda 24 saat hizmet vermekte olan Araç kiralama, Rent A Car şirketlerinden araç kiralayarak ulaşım sorununuzu çözebilirsiniz.
  • İyi Yolcuklar.. 

Adana Havalimanı Otopark fiyatları ne kadar?

Adana Havalimanı işletmecisi olan DHMİ aracılığıyla teknolojik altyapı ve hizmet değeri  ile siz kıymetli yolculara hizmet vermektedir. 

Adana Havalimanı Otopark fiyatları; 01.01.2021 tarihinden bu yana aşağıda verilen Otopark fiyat aralıkları tarifesi geçerlidir.

Adana Havalimanı Otopark kapasitesi  bi hayli geniştir. hemen hemen 570 araçlık Otopark mevcuttur.

Adana Havalimanı Otoparkı İç hatlar /Dış Hatlar terminallerine çok yakındır. Terminallere 2-3 dakika yürüyüş mesafesinde bulunmaktadır. 

Adana Havalimanında Engelli yolcular içinde özel park yerleri mevcuttur.

Adana Havalimanı Otopark ücreti ne kadar?

Adana Havalimanı Otopark Ücreti 2021

Adana Havalimanı Otopark Ücretleri 2021
Süre Otomobil, Pikap, Minibüs Midibüs, Otobüs, Kamyon, Kamyonet Motor, Motosiklet
0 -1 Saat 12,75 TL 18,75 TL 6,00 TL
1 – 3 Saat 18,75 TL 26,50 TL 9,25 TL
3 – 6 Saat 26,50 TL 33,00 TL 12,00 TL
6 – 12 Saat 29,25 TL 40,75 TL 13,25 TL
12 – 24 Saat 40,75 TL 55,50 TL 20,25 TL

 

Adana Havalimanı Otopark ücreti hesaplama;

NOT:Adana Havalimanı Otomobil için Günlük Otopark Ücreti; 1 (bir) Günlük 40,75 TL’dir.  24 saat ten sonraki Otopark ücreti hesaplanırken günlük otopark fiyatının üzerine günlük otopark fiyatının 24’e bölünmesi suretiyle bulunan saatlik ücretin, artık saat süresiyle çarpılması neticesinde hesaplanan tutar alınır. 24 saati geçen her saat için 1,70  TL ilave edilir.

Misal verilecek olursa : Otomobilimiz Otoparkta 28 saat  kalmış olsun:

Adana Havalimanı Otopark Ücreti Hesaplama :
24 saat Otopark ücreti 40,75 TL
4 saatlik Otopark ücreti 4 x 1,70  =6,80 TL
28 saat Otopark ücreti : 40,75 + 6,80=47,55 TL

Tabloda da gördüğümüz gibi Aracımız için ödeyeceğimiz Otopark ücreti Toplam : 47,55 TL’dir. Umarız Adana Havalimanı Otopark ücreti hesaplama anlatımımız siz değerli okurlarımıza yardımcı olmaktadır.


Güncel Adana Havalimanı Otopark Ücretleri için Lütfen Tıklayınız: DHMİ Adana Şakirpaşa Havalimanı Otoparkı

Adana Havalimanı Otopark Telefon Numarası,
Adana Havalimanı Otopark iletişim:

+90 322 435 03 80

ADANA HAVALİMANI YAKIN OTOPARK

ERAY OTOPARK, Adana Havalimanı yolcularına hizmet veren özel bir Otopark işletmesidir. Hem Adana Havalimanı’na hem de şehir Merkezine çok yakın konumdadır. Eray Otopark Adana Havalimanı’na 20 yılı aşkın süredir en kaliteli, en uygun ve en güvenli hizmeti vermektedir. 

ERAY OTOPARK işletmesine ait otopark alanı 7/24 kameralar ve güvenlik personelleri ile korunmaktadır.

Adana Havalimanı Otopark hizmeti veren ERAY Otopark 2000 araçlık kapasiteye sahiptir. Eray otopark Adana Havalimanı2na ücretsiz transfer hizmeti de vermektedir.

Otopark fiyatlarıni ve ayrıntılı bilgileri aşağıdaki telefon numarası arayarak yahut WEB sitesini ziyaret ederek öğrenebilirsiniz…

ERAY OTOPARK TELEFON NUMARASI

0 535 321 45 40

0 322 404 00 22

Web Adresi: www.sizinotopark.com

Adres: Meydan Mahallesi 39033 sokak No:33 Havaalanı Civarı 01070 Seyhan/ADANA

 

Eray Otopark Adana Havalimanı
Eray Otopark Adana Havalimanı
Eray Otopark Adana Havalimanı
Eray Otopark Adana Havalimanı

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu