Başvurular

Ağrı Nike Fabrikası iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Ağrı Nike Fabrikası iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Ağrı Nike Fabrikası iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Ağrı Nike Fabrikası iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Ağrı Nike Fabrikası iş ilanları ve iş başvurusu

Nike, Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulmuş olan dünyanın en büyük spor ayakkabı, spor giysi ve spor aksesuar tasarımcısı ve pazarlayıcısıdır. Nike ürünleri her sene milyonlarca kişi aracılığıyla kullanılmakta ve bu ürünler dünyanın her yerinde satılmaktadır. Nike bölgesel satışları ve ekonomik nedenlerden dolayı Türkiye’de bir fabrika kurma kararı almıştır. Ağrı ilimizde kurulacak olan Nike Ağrı Fabrikası ile Afrika’ya ihracat gerçekleştirilmesi amaçlanıyor. Fabrikanın bir özelliği ise bölgede çok sayıda insana istihdam kapısı olması. Ağrı Nike Fabrikası bünyesine 50 bin işçi alımı, personel alımı ve eleman alımı gerçekleştirilecek. Ağrı Nike Fabrikası aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Ağrı Nike Fabrikası İş İlanları 2022
  • Ağrı Nike Fabrikası İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Ağrı Nike Fabrikası İş İlanları 2022

Dev marka, kuracak olduğu fabrika ile Orta Doğu, Afrika ve Avrupa’ya ihracat gerçekleştirecek. Fabrikanın kurulumunda Nike’ın Türkiye’deki üreticisi olan Yeşim Tekstil de ortak olacak. 50 bin metrekare alana kurulacak olan fabrika 2022 yılı bitmeden çalışır vaziyette, üretim yapmaya hazır hale getirilecek. Fabrika bünyesine ise 5 bini aşkın işçi alımı, personel alımı ve eleman alımı gerçekleştirilecek.

Ağrı İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

Nike Ağrı Fabrikası aracılığıyla yayına girmesi hedeflenen iş ilanları içinde; departman yöneticisi, iş makineleri operatörü, özel güvenlik görevlisi, beyaz yaka, mavi yaka, şoför, engelli personel, eski hükümlü işçi, vasıfsız fabrika işçisi, üretim elemanı, temizlik personeli, depo elemanı, kalite müdürü, mühendis, tekniker, teknisyen gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Ağrı Nike Fabrikası İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Ağrı Nike Fabrikası ülkemizdeki istihdam rakamının artması ve prestij yönünden bi hayli mühim bir projedir. Ağrı Nike Fabrikasında çalışmak isteyen vatandaşlarımız başvurularını doğrudan fabrika bünyesine gerçekleştirebilecekleri gibi kariyer gibi çeşitli kariyer portalları üzerinden de yapabilirler. Beyaz yaka iş ilanları online olarak, mavi yaka iş ilanları ise bireysel olarak yapılabilmektedir. Bu makalemizde Nike Ağrı Fabrikası iş ilanları, işe alım süreci, iş başvuru formu ve insan kaynakları sayfası ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER FABRİKA İŞ İLANLARI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, fabrika iş ilanları hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan fabrika iş ilanları açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu