Başvurular

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 80 avukat alımı 2022

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 80 avukat alımı 2022, iş başvuru bölümüzde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 80 avukat alımı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 80 avukat alımı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 80 avukat alımı

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 80 anlaşmali avukat alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Adaylar ilana 4 Şubat 2019 ile 12 Şubat 2019 tarihleri içinde başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler yazımız devamında bulunmaktadır.

  • Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sözleşmeli Avukat Alımı İlanı 2019
  • Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacaktır?

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sözleşmeli Avukat Alımı İlanı 2019

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Taşra Teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamı içinde çalıştırılmak üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın ek 2 nci maddesinin (c) bendi ve ek 5 inci maddesine göre, 80 adet Avukat Pozisyonu için Bakanlık Merkez binada yapılacak sözlü sınav ile anlaşmali personel alınacaktır.

I Genel Şartlar:

  • 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde gösterilen şartları taşımak,
  • Son müracaat tarihi itibariyle Hukuk Fakültesinden mezun olmak ve Avukatlık ruhsatına sahip olmak,
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık yahut malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak,
  • 65 yaşını bitirmemiş olmak,
  • 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi kapsamı içinde anlaşmali personel pozisyonunda görev yapmakta iken, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca anlaşmaleri feshedilen yahut anlaşma dönemi içinde Bakanlar Kurulu kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı olarak feshedenler için, fesih tarihinden bu yana bir yıllık süreyi doldurmuş olmak.

II Özel Şartlar:

  • Bakanlığın internet sitesinde (www.ailevecalisma.gov.tr) yayımlanacaktır.

Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacaktır?

Adaylar, başvurularını Bakanlığımız web sayfasında (www.ailevecalisma.gov.tr) bulunan anlaşmali personel alım sınavı başvuru ekranından elektronik ortamda 04/02/2019 – 12/02/2019 tarihleri içinde yapacaklardır.

Eksiksiz bir biçimde doldurularak çıktısı alınan ve imzalanan başvuru formu, başvuru zamanının bitiminden önce Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı Emek Mah. 17. Cad. No:13 Kat :2 Emek/ANKARA adresine şahsen, herhangi bir yakını aracılığıyla yahut posta ile ulaştırılacaktır. Postada meydana gelebilecek gecikmeler sebebiyle zamanında ulaşmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. Eksik belge ve bilgileri bulunan adayların başvuruları işleme alınmayacaktır.

İstenen belgeler, başvuruların değerlendirilmesi, sonuçların açıklamalması, sınavın şekli, konusu, tarihi, yeri ve sonuçlarının ilanı ile diğer hususlar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı internet sitesi (www.ailevecalisma.gov.tr) ve Devlet Personel Başkanlığı internet sitesi (www.dpb.gov.tr ) adresinde 04.02.2019 tarihinden bu yana yayına girecektır.

Bu makalemizde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla yayına giren avukat alımı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren diğer bütün ilanlara Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu