Başvurular

Aile ve Sosyal Destek Projesi ( ASDEP ) 3 Bin Personel Alımı Yapacak! 2022

Aile ve Sosyal Destek Projesi ( ASDEP ) 3 Bin Personel Alımı Yapacak! 2022, iş başvuru bölümüzde Aile ve Sosyal Destek Projesi ( ASDEP ) 3 Bin Personel Alımı Yapacak! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Aile ve Sosyal Destek Projesi ( ASDEP ) 3 Bin Personel Alımı Yapacak! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Aile ve Sosyal Destek Projesi ( ASDEP ) 3 Bin Personel Alımı Yapacak!

  • Aile ve Sosyal Destek Projesi ( ASDEP ) 3 Bin Personel Alımı
  • Aile ve Sosyal Destek Projesi ( ASDEP ) Danışman Alımı

Aile ve Sosyal Destek Projesi ( ASDEP ) 3 Bin Personel Alımı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Aile Bütünlüğünün Korunmasını Araştırma Komisyonu’nda konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, uzun süredir gündemde olan ve ne kadar personel alımı yapılacağı halen tartışılan Aile Sosyal Destek Projesi yani ASDEP ile ilgili mühim açıklamalarda bulundu. Aile içinde gizli tutulan problemlerin görülmektedirılmasını ve mağdurların rehabilite edilmesini sağlayacak olan Aile Sosyal Destek Projesi yani ASDEP kapsamı içinde 3 bin personel alımı gerçekleştirileceği altı çizildi. ASDEP 3 bin personel alımı içinde en fazla psikolog, klinik psikolog, sosyal psikolog, çocuk gelişimci ve toplum hizmet uzmanının bulunacağı söylendi.

Aile ve Sosyal Destek Projesi ( ASDEP ) Danışman Alımı

“ASDEP, terör mağduru 4 il ve onların içinde olan ilçelerle birlikte Güneydoğu ve doğuda 11 ilde hayata geçirdiğimiz bir proje. ASDEP’le, sorun yaşayan bütün dezavantajlı vatandaşlarımıza ulaşarak problemlerinı etkin klavuzlukle aile odaklı çözmeyi planlıyoruz. Her ailenin bir sosyal danışmanı olacak. Danışman yapacağı ilk ziyaretinde ‘ailede kaç kişi var, yaşları, temel sorunlar nedir, engelli var mı, kronik hastalık var mı?’ gibi bilgileri alarak kayıt tutacak. İkinci ziyarette klavuzluk ve rehabilitasyon ekranlara gelecek. Üçüncü olarak psikoterapi. Aile içi şiddet, aile içi ensest, ailenin dışarıveya taşıyamadığı, kendi içinde de bunu aşamadığı problemleri sosyal danışman tespit ederek rehabilite edecek. Yani ailenin sorunu çözme kabiliyetini geliştirilecek.” Projede 3 bin personelin çalışacağını söyleyen Ramazanoğlu, bunların psikolog, sosyal psikolog, klinik psikolog, çocuk gelişimci ve toplum hizmeti uzmanını bulunacağını dile getirdi.  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde hizmet verecek olan ASDEP personel alımı ilanı halen yayınlanmadı. İlan yayına girdiği zaman başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri gibi ilan ile ilgili tüm detaylara www.devlette.com adresi üzerinden rahatlıkla ulaşabileceksiniz. Ayrıca Bakanlık aracılığıyla yayınlanmış olan bütün ilanlara Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı iş ilanları sayfası üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu