Başvurular

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 7 Bin Sosyal Hizmet Uzmanı Alımı 2022

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 7 Bin Sosyal Hizmet Uzmanı Alımı 2022, iş başvuru bölümüzde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 7 Bin Sosyal Hizmet Uzmanı Alımı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 7 Bin Sosyal Hizmet Uzmanı Alımı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 7 Bin Sosyal Hizmet Uzmanı Alımı

Aile Bakanı Ayşenur İslam,  bir süredir çalışmalarını sürdürdükleri Aile Sosyal Destek Programı yani ASDEP’in 4 pilot ilde hayata geçirildiği müjdesini verdi. ASDEP uygulamasına göre her vatandaş bundan yararlanabilecek ve 500 aileye bir aile danışmanı düşecek.  Bu uygulama için ise sosyal hizmet uzmanı alımı yapılacak. Rakamın şu an için 7 bin olduğu konuşulmakta. Başvuru şartları, başvuru tarihi ve başvuru formu için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI 7 BİN SOSYAL HİZMET UZMANI ALIMI

ASDEP uygulaması kapsamı içinde yapılacak olan 7 bin sosyal güvenlik danışmanı alımı yapılacak. Alımlar sınav ve mülakat usulü iki aşama şeklinde yaşanacak.  ASDEP sistemi aracılığıyla aile içi sorunlar daha da büyümeden müdahale edilebilmek şansı dünyaya gelecek. Şu an için 4 pilot ilde uzman kişiler muhtar, sağlık ocağı, cami gibi birden çok kurumla iç içe çalışarak gelişmeleri sürdürmekteler.  Şu an için başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilgili net bir bilgi sunulmadı. Gelişmeler yaşandıkça bunları www.devlette.com adresinde ilk kez haberdar olabilirsiniz. Bunun için aşağıda bulunan sosyal ağlardan bizleri takip edebilirsiniz.

Güncelleme : Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı aracılığıyla gerçekleştirilecek olan sosyal hizmet uzmanı alımı ayrıntıları nihayet belli olmaya başladı. Son haberlere BURADAN varabilirsiniz. Ayrıca Bakanlık aracılığıyla yayınlanmış olan bütün ilanlara Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yeni iş ilanları sayfamız üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu