Başvurular

AKBANK Gişe Memuru İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

AKBANK Gişe Memuru İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020, iş başvurusu bölümünde AKBANK Gişe Memuru İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. AKBANK Gişe Memuru İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

AKBANK Gişe Memuru İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

İŞKUR üzerinden Akbank engelli  gişe memuru alınacağını açıkladı. Sizin için makalemizde geniş bir şekilde bilgi ve formları topladık.

Öne çıkan bankalarımızdan olan Akbank ile ilgili sizi biraz bilgilendirelim istedik. Akbank, 1990 senesinde halka açılmış ve 1998 senesinde ikincil halka arz ile ülkeler arası piyasalarda American Depository Receipt (ADR) olarak da işlem görmeye başlamıştır.

Akbank’ın temel faaliyetleri kurumsal ve yatırım bankacılığı, ticari bankacılık, KOBİ bankacılığı, bireysel bankacılık, ödeme sistemleri, Hazine işlemleri ve özel bankacılık ile ülkeler arası bankacılık hizmetlerini içeren bankacılık uygulamalarını kapsamaktadır. Banka, standart bankacılık faaliyetlerinin bunun yanında, şubeleri aracılığıyla, Aksigorta A.Ş. ve AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. adına sigorta acenteliği faaliyetlerini de yürütmektedir.

İş Tanımı

  • Müşterileri selamlamak ve nasıl hizmet almak istediklerini sormak,
  • Müşterilere tarifeleri açıklamak, tavsiyelerde bulunmak ve soruları cevaplamak,
  • Müşteri detaylarını sisteme girmek,
  • Birim yöneticisi aracılığıyla atanan farklı büro görevlerini gerçekleştirmek,
  • Gişe muhasebe kayıtlarını tutmak.

Başvuru Şartları

  • İlköğretim, lise ve dengi okullardan mezun olmak.
  • Kahramanmaraş ve Trabzon’da ikamet ediyor olmak.

İşe başvuru yapmak için tıklayınız.

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu