Başvurular

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Personel Alıyor 2022

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Personel Alıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Personel Alıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Personel Alıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Personel Alıyor

Rize ilimizde yer almakta olan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile anlaşmali personel alımı yapacağını açıkladı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi personel alımı ilanı kapsamı içinde hemşire alımı gerçekleştirecektir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

  • Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2018
  • Başvuru Şartları Nelerdir?
  • Başvuru İçin Gerekli Belgeler Nelerdir?

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2018

Recep Tayyip Erdoğan üniversitesi Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 1 adet Diş Hekimliği Fakültesi için hemşire alımı yapacağını açıkladı.

Söz konusu personel alım ilanında hemşire kadrosu için nitelik olarak “Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik bölümünden mezun olmak” ifadelerine yer verildi.

Söz konusu personel alım ilanına başvurular 13 Mart 2018 tarihinde sona erecektir. Söz konusu başvurular Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığının “http://personel.idari.erdogan.edu.tr/” web adresinden temin edilecek örnek başvuru formu ve istediğimiz belgeler ile birlikte Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapılacaktır.

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesinde, 657 sayılı Kanun’un 4/B maddesi ile 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan esaslar ile ek ve değişikliklerine göre istihdam edilmek üzere, aşağıda gösterilen unvanda yazılı ve/yahut sözlü sınav yapılmaksızın 2016 yılı Ortaöğretim düzeyi KPSS puanı esas alınarak sıralama ile alım yapılacaktır.
BİRİMİ UNVANI ADEDİ ARANAN NİTELİKLER
Diş Hekimliği

Fakültesi

Hemşire 1 Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik bölümünden

mezun olmak

Başvuru Şartları Nelerdir?

  • Başvuracak adayların 657 sayılı Kanun’un 48. maddesinde gösterilen şartlara haiz bulunmaları,
  • Ortaöğretim düzeyinde 2016 KPSS’ye girmiş bulunmaları,
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik ve yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.
  • Müracaatların; ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde mesai bitimine kadar; Üniversitemiz   Personel Dairesi  Başkanlığının http://personel.idari.erdogan.edu.tr/ web adresinden temin edilecek örnek başvuru formu ve istediğimiz belgeler ile birlikte Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapılması gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
  • Sonuçlar alakalı KPSS puan sıralaması dikkate alınarak; başvuru bitim tarihini takip eden 10 iş günü içinde http://www.erdogan.edu.tr/ adresinde yayımlanacaktır.
  • 4/B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak anlaşmasi feshedilenler; fesih tarihinden bu yana 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler Nelerdir?

  • Başvuru Formuna eklenmek üzere;
  • Diploma yahut mezuniyet belgesi örneği (diploma yahut mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı sureti mutlaka idarece görülecek ve örneği alınacaktır),
  • 2016 KPSS Sonuç Belgesi,
  • Nüfus cüzdanı aslı, (İdarece örneği alınacaktır),
  • 3 adet vesikalık fotoğraf (1 tanesi başvuru formuna eklenecektir),
  • Adli sicil kaydı (e-devlet’ten alınabilir),
  • Erkek adaylar için askerlik durum belgesi (e-devlet’ten alınabilir)

Bu makalemizde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi aracılığıyla yapılacak olan personel alımı ilanına dair başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu