Başvurular

Akfen İnşaat iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Akfen İnşaat iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Akfen İnşaat iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Akfen İnşaat iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Akfen İnşaat iş ilanları ve iş başvurusu

Akfen İnşaat, ülkemizdeki en büyük inşaat firmalarından biridir. Akfen Holding bünyesinde faaliyetlerine sürdürmektedir ve holdingin en mühim şirketi konumundadır. İlk olarak endüstriyel tesislerin fizibilite ve mühendislik hizmetlerini gerçekleştirmek maksadıyla faaliyetlerine başlayan şirket, şimdilerde endüstriyel tesislerin imalatı, kuruluşu ve montajı hizmetlerinde de faaliyet gösterir hale gelmiştir. Kurulduğu günden bu yana bi hayli mühim projeleri faaliyete geçiren şirketin bitirdiğı inşaat projelerinin tutarı 2 milyar doları aşmaktadır. Akfen İnşaat bünyesinde binlerce kişi istihdam edilmektedir ve firma bu bireylere ek olarak yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. Akfen İnşaat aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Akfen İnşaat İş İlanları 2022
  • Akfen İnşaat İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Akfen İnşaat İş İlanları 2022

Akfen İnşaat günümüze kadar; üstyapı, altyapı, çevre koruma ve komple havaalanı inşaatlarının yapımı dahil sayısız projeyi hayata geçirmeyi başarmıştır. Akfen İnşaat gerçekleştirdiği projeler ile ülkemiz ekonomisin itici gücü olmayı başarmıştır. Aşağıda bu projelerden bazılarına yer verilmiştir. Kurum faaliyetlerine ara vermeden devam edebilmek adına bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

  • Isparta Şehir Hastanesi
  • Tekirdağ Şehir Hastanesi
  • Eskişehir Şehir Hastanesi
  • Bodrum Loft
  • Bulvar Loft
  • İncek Loft
  • Levent Loft

Akfen İnşaat yalnızca ülkemizde değil; Katar, Kıbrıs gibi çok sayıda ülkede de büyük projeleri başarı ile yürütmektedir. Akfen İnşaat bünyesinde yurt içi ve yurt dışı yayınlanmış olan iş ilanları içinde; teknik müdür, genel başvuru, stajyer, engelli personel, inşaat mühendisi, inşaat teknikeri, mimar, elektrik mühendisi, iş güvenliği uzmanı, forklift operatörü, kalite müdürü, avukat, topoğraf, şantiye şefi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bunlara nasıl iş başvurusu yapılıyor?

Akfen İnşaat İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Akfen İnşaat bünyesinde çalışmak isteyen bireyler başvurularını Akfen Holding bünyesine yapmalıdırlar. Aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu ile basit bir biçimde başvurularınızı yapabilirsiniz. Lakin başvurunuz yalnızca kurum bünyesinde açık iş pozisyonu oluştuğunda değerlendirilir. Açık iş pozisyonu oluşmadan CV’niz kurumun insan kaynakları departmanınca saklanır. Bu makalemizde Akfen İnşaat iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Akfen İnşaat iş başvuru formu doldurmak için tıklayın


DİĞER AKFEN HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, akfen hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan akfen açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu