Başvurular

Gap İnşaat Türkmenistan Oto Elektrik Ustası Alımı İlanı

Gap İnşaat Türkmenistan Oto Elektrik Ustası Alımı İlanı, iş başvurusu bölümünde Gap İnşaat Türkmenistan Oto Elektrik Ustası Alımı İlanı ile alakalı detaylara yer verdik.. Gap İnşaat Türkmenistan Oto Elektrik Ustası Alımı İlanı ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Gap İnşaat Türkmenistan Oto Elektrik Ustası Alımı İlanı

 

 GAP İNŞAAT TÜRKMENİSTAN DA ÇALIŞTIRMAK  ÜZERE OTO ELEKTRİK USTASI VE MOTOR MEKANİK USTASI  ALIYOR.

Gap İnşaat: Çalık Holding’e bağlı ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketir.

Aktif olarak Türkmenistan’da faaliyet gösteren şirket, Türkmenistan Turizm Bakanlığı’nın binasını, Türkmenistan Gıda Bakanlığı’nın binasını, Türkmenistan Sağlık Bakanlığı’nın binası ve Türkmenistan Bakanlar Kurulu konutu gibi projeleri gerçekleştirmiştir. Birçok ticaret ve kültür merkezinin inşaatını tamamlamıştır. Şirketin 2007 yılı toplam cirosu 171 milyon ABD doları olarak gerçekleşmiş olup Çalık Holding’in konsolide sonuçları içindeki payı ise %14’tür.

Şirketin, Fener Balat Dönüşüm Projesi, Tarlabaşı Dönüşüm Projesi, Metropol İstanbul ve Şehrizar Konakları gibi projeleri mevcuttur. Türkiye başta olmak üzere Türkmenistan, Irak, Katar ve Suudi Arabistan ülkelerinde faaliyet göstermektedir.

Firma Türkmenistan da devam eden çalışmada kapsamın da çalıştırmak üzere 1 tane elektrik ustası ve 1 tane de motor mekanik ustası alacağını açıkladı.

KRİTERLER:

Eğitim:Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Tecrübe:5 yıldan fazla

Yaş Aralığı:18 ve üzeri

Endüstriyel Meslek lisesi mezunu,

5-6 yıl profesyonel,

Ekskavatör(Komatsu, Caterpiller marka); Loader, Grayder, Mobil Vinç (Grove, Terex); Kule Vinç (Potain marka), Mercedes Kamyon; Mercedes Mikser ; Beton Pompası; Jeneratörler  v.b. iş makinalarının; elektrik – elektronik – elektromekanik yahut hidrolik sistemlerin devre takibini yapabilecek 1 tane Oto elektirik ustası

Endüstriyel Meslek lisesi mezunu

5-6  yıl profesyonel

Ekskavatör(Komatsu, Caterpiller marka); Loader, Grayder, Mobil Vinç (Grove, Terex); Kule Vinç (Potain marka), Mercedes Kamyon; Mercedes Mikser ; Beton Pompası; Jeneratörler  v.b. iş makinalarının ; motor, şanzıman ve mekanik arızaları ile  hidrolik arızalarının bakımını yapabilen,

Arıza tespit (diyagnostik) cihazı kullanabilen Motor (mekanik bakım) Ustası  alınacaktır.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu