Başvurular

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020, iş başvurusu bölümünde Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

alanya-hep-universitesialanya-hep-universitesi

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi İş Başvuru Formu

Alanya Hamdullah Emin Paşa İş Başvurusu yaparak Alanya Hamdullah Emin Paşa’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda Alanya Hamdullah Emin Paşa iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

ALANYA’DA YÜKSEK ÖĞRETİM GİRİŞİMLERİ

1996’da Alanya’yı ziyaret eden Sunderland Üniversitesinden (İngiltere) Prof. Alfredo Moscardini burada kendi üniversitelerinin bir şubesini açmak üzere incelemelerde bulundu. Hazırlanan ön rapor yerel medyada yayınlandı.

Georgetown Üniversitesi (ABD) Alanya’da kendi öğrencileri için yaz aylarında sanat-kültür-tarih derslerinden bir araya gelen ikişer dmühimk eğitim programları uzun süredir uygulanıyor.

Reisoğlu Vakfı aracılığıyla Akdeniz Üniversitesi’ne bağlı olarak Alanya’da Reisoğlu Hukuk Fakültesi’nin kurulması kararlaştırılmış, ODTÜ Mimarlık Fakültesi’ne 1992-1993 senelerında 18 bin metrekarelik mimari proje hazırlatılmıştı. Lakin fakültenin adı 1996’da Alanya Hukuk Fakültesi olarak değiştirildi, 2002’de de “Alanya” ibaresi kaldırıldı. Daha sonra Hukuk Fakültesi Antalya’da açıldı. Alanya’da da bir İşletme Fakültesi kuruldu. Akdeniz Üniversitesi’nin şu anda Alanya’da 3 Fakültesi (İşletme, Mühendislik ve Eğitim) ve bir Meslek Yüksek Okulu (ALTSO-MYO) bulunmakta. Akdeniz Üniversitesi’nin ilçede bir Tıp Fakültesi kurma girişimi ve alakalı Senato ve YÖK kararları eğitim alanında atılan mühim birer adım olarak tarihe geçti.

2009’da TOBB-ETÜ’ nün Alanya’da bir Turizm Fakültesi kurmayı düşündüğü yönünde haberler yerel medyada yer almışsa da bu yönde bir gelişme gözlenmedi.

ALANYA HEP ÜNİVERSİTESİ’NDE İLK ADIM NASIL ATILDI

Özel HEP Kolejini 1978’de açmış olan Hamdullah Emin Paşa Vakfı (kuruluşu 1934), bir eğitim vakfı olarak Alanya’nın ilk üniversitesini de kurma yönündeki girişimlerine 2007 senesinde başladı. İlki 14 Mart 2008’de, iki katılımlı toplantı yapıldı ve bu toplantılardan çıkan uzlaşının ışığında bir fizibilite raporu hazırlandı.

Başvurmak için tıklayın.


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu