Başvurular

Alarko İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Alarko İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Alarko İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Alarko İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Alarko İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Alarko Holding Personel Alımı

1954 senesinde İshak Alaton ve Üzeyir Garih aracılığıyla İstanbul’da bulunan ‘Bankalar Caddesi Vefai Hanı’nda kolektif bir şirket olarak kurulmuştur. İlk senelerda ana iş kolunu ısıtma, klima, soğutma işleri oluşturmuştur. 1973 senesinde holding haline gelmiş, 1974 senesinde halka açılmıştır. 1997 senesinde holding bünyesinde kurulan Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İMKB’de işlem görmeye başlayan ilk GYO şirketidir. 1998 senesinde holdingin sanayi grubu dünyanın en büyük iklimlendirme firmalarından Carrier ile eşit miktarda ortak olmuştur.

2014 yılı saygınlığıyla taahhüt, enerji, sanayi, turizm, su ürünleri ve gayrimenkul alanlarında faaliyet göstermektedir. Ayrıca 1986 senesinde holding bünyesinde sosyal sorumluluk projelerinde yer almak maksadıyla, Alarko Eğitim-Kültür Vakfı (ALEV) kurulmuştur.

Bugün bünyesinde 2020 verilerine göre 4432 kişiyi istihdam etmektedir.Alarko Holding; yarattığı önder markaları, farklı alanlardaki tecrübe ve bilgi birikimi, yüksek teknolojiye sahip AR-GE yatırımları, üretim kapasitesi, ulusal satış ağı, ülkeler arası projeleri ve global rekabet hedefi ile Türk ekonomisinin en kuvvetli firmaları içindedır. Alarko Holding, kuruluşundan bu yana ödün vermediği kurumsal etik değerleri, tüm ürün ve hizmetlerinde uyguladığı üstün kalite ilkesi ve insana yatırım politikası ile güven ve saygınlığın simgesi olmuştur.

 

Açık Pozisyonlar:

  • Veri Analisti
  • İstanbul (Avr.) İstanbul (Asya)
  • Enerji Uzman Yardımcısı
  • İstanbul (Avr.) (Beşiktaş)
  • Yazılım Geliştirme Sorumlusu
  • İstanbul (Avr.)

 Üstteki Linklerden Başvuru Yapabilirsiniz.

Staj İçin İse:

  • Öğrenimi devam eden yüksekokul ve lisans öğrencilerine yaz stajı olanağı tanınmaktadır.
  • Şantiye ve Yurt dışı dışında tüm gruplarda yönetim ve mühendislik alanında staj olanağı bulunmaktadır.
  • Staj yapmak isteyen öğrencilerin öğrenimleri gereği stajlarının zorunlu olması gerekmektedir.
  • Alarko Şirketler Topluluğu Holding Merkezi (Ortaköy) İnsan Kaynakları departmanı yahut diğer Alarko şirketlerinin İK departmanlarına başvurarak bizzat “Staj Başvuru Formu” doldurarak gerçekleştirilir.

Staj için buradaki linke tıklayarak gerekli bilgilere varabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu