Başvurular

Amasya SYDV Personel Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

Amasya SYDV Personel Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Amasya SYDV Personel Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Amasya SYDV Personel Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Amasya SYDV Personel Alımı Yapacağını Açıkladı

Amasya ilimizde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yani SYDV yayınlamış olduğu ilan ile anlaşmali personel alımı yapacağını açıkladı. Amasya SYDV personel alımı ilanı kapsamı içinde sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı gerçekleştirecektir. Adaylar ilana 2 Kasım 2016 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve diğer başvuru ayrıntılarına haberimizin devamından varabilirsiniz.

Amasya SYDV Personel Alımı İlanı 2016

Adaylardan talep edilen başvuru şartları aşağıda maddeler halinde verilmiştir.

  • RESMİ KURUM ONAYLI BİLGİSAYAR SERTİFİKASINA SAHİP OLMAK.
  • SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ, REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BÖLÜMÜ, SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ 4 YILLIK LİSANS MEZUNU OLMAK
  • EN AZ ( B ) SINIFI EHLİYE SAHİP OLMAK
  • Aday vakfın olduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
  • BAŞVURU SAHİPLERİNİN İLAN TARİHİ OLAN 24.10.2016 TARİHİ ÖNCESİNDE AMASYA MERKEZ İLÇE SINIRLARI İÇERİSİNDE İKAMET EDİYOR OLMASI GEREKMEKTEDİR.

İlana başvuruda bulunmak isteyen adaylar bizzat Amasya ilinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına müracaat etmeleri gerekmektedir. 2 Kasım son başvuru tarihi olarak belirlenmiş olup, bu tarihten sonra yapılacak olan başvurular geçersiz sayılacaktır. Amasya SYDV personel alımı ilanı ile ilgili iş başvurusu formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi ayrıntıları paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz.

 


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu