Başvurular

Amasya Üniversitesi Personel Alıyor 2022

Amasya Üniversitesi Personel Alıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Amasya Üniversitesi Personel Alıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Amasya Üniversitesi Personel Alıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Amasya Üniversitesi Personel Alıyor

Amasya Üniversitesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile personel alımı yapacağını açıkladı. Amasya Üniversitesi ilan kapsamı içinde avukat alımı gerçekleştirecektir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler yazımız devamında bulunmaktadır.

  • Amasya Üniversitesi Personel Alımı İlanı 2018
  • Adaylarda İstenilen Belgeler Nelerdir?
  • Başvuru Şartları Nelerdir?

Amasya Üniversitesi Personel Alımı İlanı 2018

Üniversitemiz Rektörlüğü Hukuk Müşavirliğinde görev yapmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 74. maddesi gereğince, Kamu Kurumlarından naklen atama ile “AVUKAT11 alımı yapılacaktır.

Başvuruların ilan tarihinden bu yana 15 (onbeş) gün içinde aşağıda gösterilen adrese şahsen yahut posta yolu ile yapılması gerekmektedir.

Postada geciken evraklar işleme alınmayacaktır.

KADRO UNVANI KADRO DERECESİ KADRO ADEDİ
AVUKAT 6 1

Başvuru Adresi: Amasya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Akbilek Mah. Hakimiyet Cad. No:4/3 Merkez/AMASYA

Son Başvuru Tarihi: 20/09/2018 İletişim: 0358 211 50 50

Adaylarda İstenilen Belgeler Nelerdir?

  • Başvuru Dilekçesi
  • Özgeçmiş
  • Lisans Mezuniyet Belgesi (Onaylı)
  • Avukatlık Ruhsatnamesi (Onaylı)
  • Vesikalık Fotoğraf (1 Adet)
  • Hizmet Belgesi (Onaylı)

Başvuru Şartları Nelerdir?

Kamu Kurumlarında Avukat kadrosunda bulunan görev yapıyor olmak,

Hakkında devam eden adli – idari soruşması yahut kesinleşen cezası bulunmamak,

Erkek adaylar için askerlik ile ilgisi bulunmamak.

Bu makalemizde Amasya Üniversitesi aracılığıyla yapılacak olan personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu