Başvurular

Türkiye Geneli İl İl Sıralı Liste Halinde Devlet Kurumlarına Memur Alım İlanları

Türkiye Geneli İl İl Sıralı Liste Halinde Devlet Kurumlarına Memur Alım İlanları, iş başvuruları bölümünde Türkiye Geneli İl İl Sıralı Liste Halinde Devlet Kurumlarına Memur Alım İlanları ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Türkiye Geneli İl İl Sıralı Liste Halinde Devlet Kurumlarına Memur Alım İlanları ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Türkiye Geneli İl İl Sıralı Liste Halinde Devlet Kurumlarına Memur Alım İlanları

Kamu kurum ve kuruluşları DPB, İŞKUR, Basın İlan Kurumu ve Resmi Gazete üzerinden yayımladıkları ilanlar ile personel alımı yapıyorlar. 

Kurumlar aracılığıyla yapılan bu personel alımları, ilan edilen açık kadro ayrıntı kısmına göre ve alım yapılacak mesleki özelliklere göre yapılacak. Söz konusu bu alımlar ve ayrıntı kısmı şu biçimde;

KAMUYA PERSONEL ALIMLARI

Kamu kurumları aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanları anlaşmali personel, KPSS A Grubu, kadrolu memur alımları, kamu işçisi alımları gibi statülerde yapılıyor. 

İlanların çok mühim bir kısmı KPSS puan sıralaması esasına göre yapılırken bazıları ise KPSS’siz olarak gerçekleştiriliyor. 

Kamuilanlari.com olarak söz konusu personel alım ilanlarını siz değerli okurlarımıza aşağıda aktarıyoruz. Alımlar Türkiye geneli çok sayıda şehir için ilan edildi. 

KAMUYA PERSONEL ALIM İLAN LİSTESİ

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi 84 memur alımı yapacak. Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü Sosyal Yardım Personeli, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bir proje kapsamı içinde KPSS’siz personel alımı yapacak. 

Bu kurumların dışında Devlet Su İşleri, Sosyal Güvenlik Kurumu, Emniyet Genel Müdürlüğü, Mesleki Yeterlilik Kurumu gibi kamu kurumları İŞKUR’da yayımladıkları ilanlar ile memur ve kamu işçisi alımı yapacaklarını açıkladılar. 

Üniversite bünyesine KPSS’siz anlaşmali personel en az lise mezunu, farklı bakanlıklara memur alımları ve Tarım Kredi Kooperatifi personel alımları yapacak. 

İLANLARA DAİR DETAYLAR

60, 65 KPSS ile memur alımı için TIKLAYINIZ

Sosyal Yardım memur alımı için TIKLAYINIZ

CTE proje kapsamı içinde personel için TIKLAYINIZ

DSİ, EGM, MYK gibi kurumların personel için TIKLAYINIZ

Canlı Model personel için TIKLAYINIZ

Bakanlık personel alımları için TIKLAYINIZ

Tarım Kredi Personel alımları için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu