Başvurular

Anadolubank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

Anadolubank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020, iş başvurusu bölümünde Anadolubank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Anadolubank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Anadolubank Staj Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

stajstaj

Anadolubank staj başvurusu başlıyor!

Anadolubank’ta staj olanağı için öğrenciler Anadolubank’ın web sitesinden yahut diğer başvuru kaynaklarından staj başvurusu yapabilecekler. Anadolubank staj ilanlarını haberimiz devamında bulacaksınızdır.

Mutfağa Adım Atarken…

Anadolubank işinde uzman bankacıların bunun yanında yeni mezunlara ve staj yapmak isteyen öğrencilere de birden fazla imkan sunuyor. CV’nizi oluşturarak siz de Bankacılık mutfağına adımınızı atabilirsiniz.

Staj Olanakları

• Lise Stajları

Ticaret Meslek Lisesi son sınıf öğrencileri için Genel Müdürlük’te ve Şubelerimizde öğretim yılı boyunca zorunlu staj yapma olanağı bulunmaktadır. Ticaret Meslek Lisesi stajı için başvurular her sene Haziran-Eylül ayları içinde değerlendirilir. Staj başvuruları İş İlanları bölümünden yapılabilir.

• Yüksekokul–Ön Lisans Stajları

Bankacılık ve Finans ile alakalı Meslek Yüksekokullarının öğrencilerine zorunlu staj programları içerisinde, Genel Müdürlük birimlerimiz yahut Şubelerimizde yaz stajı olanağı sunulmaktadır. Staj başvuruları İş İlanları bölümünden yapılabilir.

• Üniversite Stajları

Stajyer kabullerinde öncelik staj yapma zorunluluğu olan öğrencilere verilir. Staj programı Temmuz – Eylül aylarında düzenlenmektedir. Stajınızı tam zamanlı, minimum 1 ay, maksimum 3 ay alakalı birimde uygulayabilirsiniz. Staj başvuruları İş İlanları bölümünden yapılabilir.

Buradan gerekli bilgilere varabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu