Başvurular

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) Personel Alımı Yapıyor 2022

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) Personel Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) Personel Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) Personel Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) Personel Alımı Yapıyor

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi yani bilinen adıyla TEDAŞ yayınlamış olduğu ilan ile çok sayıda personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. TEDAŞ personel alımı ilanı kapsamı içinde elektrik mühendisi, harita mühendisi ve orman mühendisi alımı gerçekleştirecektir. Adaylar ilana 17 Ekim 2016 ile 26 Ekim 2016 tarihleri içinde iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları ,başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilgili geniş bir şekilde bilgiye haberimiz devamından varabilirsiniz.

TEDAŞ Personel Alımı İlanı 2016

TEDAŞ çok sayıda mühendis alımı gerçekleştirecektir. Adaylarda aranan başvuru şartları aşağıdadır.

ELEKTRİK MÜHENDİSİ: Mühendislik Fakültelerinin Elektrik, Elektrik-Elektronik Bölümü mezunu olmak

HARİTA MÜHENDİSİ: Mühendislik Fakültelerinin Harita, Harita ve Kadastro, Jeodezi ve Fotogrametri, Geomatik Bölümü mezunu olmak. ORMAN MÜHENDİSİ: Mühendislik Fakültelerinin Orman Mühendisliği Bölümü mezunu olmak.

Alınacak personel 4857 sayılı iş Kanununa tabi daimi işçi statüsünde istihdam edileceğinden, yürürlükte olan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına işçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelikte gösterilen genel şartlar dışında yukarıda gösterilen şartlarla birlikte;

  • Personel istihdamının Türkiye iş Kurumu aracığı ile yapılması zorunluluğu olduğundan,
  • Belirtilen pozisyonlara, şartları uyan adayların alakalı İş-Kur Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.
  • İlgili İş-Kur Müdürlüğünce gönderilecek adayların sözlü sınavları TEDAŞ Genel Müdürlüğü (Ankara) adresinde yapılacaktır.
  • Yeni istihdam edilecek personelin 4046 sayılı kanunun 22nci maddesi kapsamı içinde diğer kamu kurumlarına nakil haklarının bulunmadığı ve 2014/7140 sayılı kararname eki esaslara göre 657 sayılı kanunun 4/C maddesi kapsamı içinde geçici personel olarak atanamayacaklardır.
İŞYERİ ADI İŞGÜCÜ

SAYISI

POZİSYONU
TEDAŞ BOĞAZİÇİ BÖLGE KOORD. (İSTANBUL) 4 ELEKTRİK MÜHENDİSİ
TEDAŞ TOROSLAR BÖLGE KOORD. (ADANA) 3 ELEKTRİK MÜHENDİSİ (2)-HARİTA MÜHENDİSİ (1)
TEDAŞ MERAM BÖLGE KOORD. (KONYA) 3 ELEKTRİK MÜHENDİSİ (2)-HARİTA MÜHENDİSİ (1)
TEDAŞ DİCLE BÖLGE KOORD. (DİYARBAKIR) 2 ELEKTRİK MÜHENDİSİ (1)-HARİTA MÜHENDİSİ (1)
TEDAŞ ULUDAĞ BÖLGE KOORD. (BURSA) 2 ELEKTRİK MÜHENDİSİ
TEDAŞ FIRAT BÖLGE KOORD. (ELAZIĞ) 2 ELEKTRİK MÜHENDİSİ (1)-HARİTA MÜHENDİSİ (1)
TEDAŞ OSMANGAZİ BÖLGE KOORD. (ESKİŞEHİR) 2 ELEKTRİK MÜHENDİSİ
TEDAŞ ARAŞ BÖLGE KOORD. (ERZURUM) 2 ELEKTRİK MÜHENDİSİ (1)-HARİTA MÜHENDİSİ (1)
TEDAŞ VANGÖLÜ BÖLGE KOORD. (VAN) 1 HARİTA MÜHENDİSİ
TEDAŞ ÇORUH BÖLGE KOORD. (TRABZON) 1 HARİTA MÜHENDİSİ
TEDAŞ YEŞİLIRMAK BÖLGE KOORD. (SAMSUN) 3 ELEKTRİK MÜHENDİSİ (2)-HARİTA MÜHENDİSİ (1)
TEDAŞ AKEDAŞ BÖLGE KOORD. (K.MARAŞ) 3 ELEKTRİK MÜHENDİSİ (2)-HARİTA MÜHENDİSİ (1)
TEDAŞ AYDEM BÖLGE KOORD. (DENİZLİ) 1 HARİTA MÜHENDİSİ
GENEL MÜDÜRLÜK (ANKARA) 1 ORMAN MÜHENDİSİ

TEDAŞ personel alımı ilanı ile ilgili iş başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine yer verdik. Adaylar ilana İŞKUR müdürlüklerinden yahut İŞKUR web adresi üzerinden iş başvurusu yapabileceklerdir. TEDAŞ mühendis alımı ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Ayrıca TEDAŞ aracılığıyla yayına giren diğer ilanlara ulaşmak için TEDAŞ iş ilanları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu