Başvurular

Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Personel ve İşçi Alımı İlanı 2022

Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Personel ve İşçi Alımı İlanı 2022, iş başvuru bölümüzde Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Personel ve İşçi Alımı İlanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Personel ve İşçi Alımı İlanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Personel ve İşçi Alımı İlanı

Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü, 18 yaşını tamamlamış, en az ilkokul mezunu olan çok sayıda personel alımı, işçi alımı yapacağını açıkladı. Başvuruların İŞKUR üzerinden alınacağını açıklanan personel alımı ilanına 19.02.2016 tarihine kadar başvuru yapılabilinecek. Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü personel alımı ilanı için başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri gibi detaylara haberimizin devamından varabilirsiniz.

  • Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Personel Alımı İlanı
  • Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Personel Alımı Başvuru Formu

Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Personel Alımı İlanı

09/08/2009 tarih ve 27314 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, Müdürlüğümüzde istihdam edilmek üzere aşağıda ünvanı gösterilen pozisyona  anlaşmali statüsünde personel alımı yapılacaktır. Adaylardan genelde aşağıdaki başvuru şartları aranmaktadır.

1. Türk vatandaşı olmak.

2. 18 yaşını tamamlamış olmak.

3. Ön Lisans Turizm ve Otelcilik (Otel-Konaklama) İşletmeciliği bölümü yahut Ön Lisans Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümünden mezun olmak ve bunu belgelendirmek.

4. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak.

5. Adli sicil ve arşiv kaydı bulunmamak.

6. Bilgisayar ve bilgisayar ofis programlarını iyi derecede kullanabiliyor olmak ve bunu belgelendirmek.

7. Mesleğin gerektirdiği prezantabl görünüş, düzgün konuşma ve ifade etme kabiliyetine sahip olmak.

8. İyi bir diksiyona sahip olmak.

9. Resmi ve Özel kuruluşların resepsiyon bölümünde en az (1) yıl çalışmış olmak ve bunu belgelendirmek tercih sebebidir.

10. Sağlık problemi bulunmamalı ve tam teşekküllü Devlet hastanesinden Resepsiyon Görevlisi / Ön Büro Elemanı olarak görev yapmasında sakınca olmadığına dair Sağlık Kurulu Raporu ile belgelendirmek.

11. Görevini devamlı yapmasına engel bir durum olmamak.

12. Ankara il merkezinde ikamet ediyor olmak.

13. İstihdam edilecek anlaşmali personelin ücret ve diğer hakları tesis gelirlerinden karşılanacak olup, asgari ücret ödenecektir.

14. Yukarıda gösterilen şartlara uygun olan adaylar 04 Mart 2016 Cuma giinü mesai bitimine kadar istenen belgelerin Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ibrazı zorunlu olup, aksi takdirde başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

15. Başvuru yapan adaylardan sınav neticesinde işe yerleştirmeye hak kazanacak adaylar iş yerinde alakalı mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, fazla mesai, eğitim, görev yeri ve benzeri çalışma şartları baklandaki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır.

Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Personel Alımı Başvuru Formu

Başvuru tarihleri, başvuru formu ve başvuru şartları ile diğer ilan ile alakalı tüm bilgilere aşağıdaki bağlantılardan varabilirsiniz.

Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Resepsiyon Görevlisi Alımı İlanı Açıklamaları İçin TIKLAYIN

Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Aşçı Yardımcısı Alımı İlanı Açıklamaları İçin TIKLAYIN

Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Ön Büro Elemanı Alımı İlanı Açıklamaları İçin TIKLAYIN

Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Servis Elemanı Yardımcısı ( Komi ) Alımı İlanı Açıklamaları İçin TIKLAYIN

Yer Yurtiçi
Çalışma Adresi Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü Dikmen Caddesi No:97 Çankaya/ANKARA/TÜRKİYE
Tercih Edilen İkamet İlçeleri Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Yenimahalle, Keçiören, Mamak, Sincan, Pursalclar, Anlcara/Merkez
Adı Soyadı Kadir Bey
Ünvanı
Telefon No: 0312-4828772 Dahili: 1157

Bu haberimizin detay kısmında Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi işçi alımı ve personel alımı ilanına dair başvuru ayrıntılarına yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun yada görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu