Başvurular

Ankara Sanayi Odası Engelli Personel Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

Ankara Sanayi Odası Engelli Personel Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Ankara Sanayi Odası Engelli Personel Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Ankara Sanayi Odası Engelli Personel Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Ankara Sanayi Odası Engelli Personel Alımı Yapacağını Açıkladı

Ankara Sanayi Odası yayınlamış olduğu iş ilanı ile engelli personel alımı yapacağını açıkladı. Ankara Sanayi Odası ilan kapsamı içinde uzman yardımcısı alımı yapacaktır. Adaylar Ankara Sanayi Odası aracılığıyla yayına giren ilana 17 Kasım 2017 Cuma günü mesai saatleri bitimine kadar başvuru yapabileceklerdir.  Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Ankara Sanayi Odası Engelli Personel Alımı İlanı 2017

Ankara Sanayi Odası Belge Hizmetleri Müdürlüğüne, 4857 sayılı İş Kanunu’nun 30. maddesine istinaden “Engelli Personel Çalıştırma Zorunluluğu” kapsamı içinde, uzman yardımcılığı pozisyonunda personel alımı yapılacaktır. 31 Ekim 2017 Salı günü başlayıp 17 Kasım 2017 Cuma günü mesai bitiminde sona erecek olan başvurular şahsen yahut posta yoluyla yapılacak olup talep edilen başvuru evrakı aşağıda açıklanmıştır.

Başvuru adresi: Ankara Sanayi Odası – İnsan Kaynakları Müdürlüğü

Atatürk Bulvarı No:193 Kat:10 Kavaklıdere / ANKARA

Tel: 0312 417 12 00

Başvuru evrakı

  • Fotoğraflı özgeçmiş
  • KPSS Belgesi
  • İş Tecrübesini gösteren SGK Hizmet Döküm Belgesi
  • %40 engel durumunu gösterir sağlık kurulu raporu

İş tanımı

. Ankara Sanayi Odası üyelerinden gelen kapasite tespit isteklerini incelemek, alakalı firmayı yerinde ziyaret edip kapasitesini hesaplayarak rapor haline getirmek,

. Makine ve insan emeği ile faaliyette bulunan firmaların ekspertiz raporlarını hazırlamak,

. Başvuruda bulunan firmaların yerli malı belgesi müracaatlarını incelemek ve neticelendirmak,

. Ayrıca firmaların talep ettiği diğer belge ve raporları oluşturmak.

Aranan nitelikler

. Üniversitelerin mühendislik fakültelerinin herhangi bir bölümünden mezun olmak,

. Tercihen, 22 Mayıs 2016 yahut 21 Mayıs 2017 tarihli Kamu Personel Seçme Sınavlarının birinden, KPSSP3 puan türünde 70 ve üzeri puan almış olmak, (E-KPSS puan türü de kabul edilecektir.)

. Tercihen hususunda iş deneyimine sahip olmak,

. Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olmak,

. Ekip çalışmasına yatkın, paylaşımcı ve gelişmeye açık olmak.

Bu makalemizde Ankara Sanayi Odası aracılığıyla yapılacak olan personel alımı ilanına dair başvuru formu, başvuru tarihleri, başvuru şartları gibi ilana dair geniş bir şekilde bilgiler paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER ENGELLİ PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, engelli personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan engelli personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu