Başvurular

Ankara Üniversitesi 557 sağlıkçı alımı yapıyor 2022

Ankara Üniversitesi 557 sağlıkçı alımı yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Ankara Üniversitesi 557 sağlıkçı alımı yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Ankara Üniversitesi 557 sağlıkçı alımı yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Ankara Üniversitesi 557 sağlıkçı alımı yapıyor

Ülkemizin en köklü yükseköğretim kurumlarından bir tanesi olan Ankara Üniversitesi, yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde çok sayıda personel alımı yapacağını açıkladı. Ankara Üniversitesi ilan kapsamı içinde 557 sağlık personeli alımı yapacaktır. İlan kapsamı içinde hemşire; eczacı, diyetisyen, fizyoterapist, diğer sağlık personeli, psikolog, biyolog, sağlık teknikeri, laborant gibi çok sayıda sağlık personeli istihdam edilecektir. Adaylar ilana 26 Haziran 2022 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler yazımız devamındadır.

  • Ankara Üniversitesi 557 PersonelAlımı İlanı 2022
  • Başvuru şartları nelerdir?
  • Başvurular nasıl ve nereden yapılacak?
  • Online başvuruda istediğimiz belgeler nelerdir?
  • Başvuruların değerlendirilmesi ve sonuçların ilanı

Ankara Üniversitesi 557 PersonelAlımı İlanı 2022

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın Ek 2. maddesine göre Üniversitemizde toplam 557 pozisyona 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi ikaznca anlaşmali personel alınacaktır.

Ankara üniversitesi 557 sağlık personeli alımı

Ankara üniversitesi 557 sağlık personeli alımı

Ankara Üniversitesi 557 sağlıkçı alımı

Ankara Üniversitesi 557 sağlıkçı alımı

Başvuru şartları nelerdir?

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde gösterilen genel şartları taşımak.
  • 2018 KPSS (B) gurubu sınavlarından lisans mezunları için KPSSP3, önlisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puanı esas alınacaktır.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Gerçeğe aykırı belge verenler veya beyanda bulunanlar ile ilgili yasal işlem yapılacaktır. Atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecektir. Kurumumuzca kendilerine bir ücret ödenmiş ise bu ücret yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.
  • Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin “Böylelikle istihdam edilenler, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca anlaşmalerinin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinde Bakanlar Kurulu Kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden bu yana bir yıl geçmedikçe kurumların anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hükmü gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenler ile ilgili işlem yürütülmeyecektir.

Başvurular nasıl ve nereden yapılacak?

Başvuruda bulunacaklar bu ilanın Resmi Gazete’de yayım tarihinden bu yana 15 gün içinde; Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığının (https://pbs.ankara.edu.tr/basvuru) web sayfasından 12.06.2022-26.06.2022 tarihleri içinde yalnızca online başvuru yapılacaktır. Adayların şahsen yahut posta yoluyla yapacakları başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru tarihini geciktiren, başvuru için istenen belgeleri ekleyemeyen adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır. Adaylar yalnızca tek bir pozisyon için başvuruda bulunabilecektir.

Online başvuruda istediğimiz belgeler nelerdir?

  • Eczacı kadrosuna başvuranlar özgeçmişlerini (cv) ekleyeceklerdir.
  • Diyetisyen (2) Pozisyonu için;Yataklı tedavi kurumlarında en az 2 yıl klinik diyetisyenliği hususunda çalıştığına dair çalışma belgesini ve bu hizmete ait SGK hizmet dökümü eklenecektir.
  • Biyolog (1) Pozisyonu için ; -Genetik Hastalıkların tanısı ile alakalı en az 2 yıl çalıştığına dair çalışma belgesi eklenecektir. -Bu hizmete ait SGK hizmet dökümü eklenecektir.
  • Biyolog (2) Pozisyonu için ; -Hastane laboratuvarlarında en az 2 yıl çalıştığına dair çalışma belgesi eklenecektir. -Bu hizmete ait SGK hizmet dökümü eklenecektir.
  • Biyolog (3) Pozisyonu için ; – Uluslararası Akreditasyon Sertifikasına sahip Akraba Dışı Kordon Kanı Bankasında en az 2 yıl çalıştığına dair çalışma belgesi ile Uluslararası Akreditasyon Sertifikası ek

Başvuruların değerlendirilmesi ve sonuçların ilanı

Elektronik ortamda eklenen belgeler incelendikten sonra, KPSS puan sıralaması esas alınarak atanmaya hak kazanan asil ve yedek kazananların listesi http://personeldb.ankara.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde bulunacağından, bunun bunun yanında tebligat yapılmayacaktır. KPSS puan sırasına konulmak kaydı ile boş bulunan hemşire pozisyonu için 3 katı kadar, diğer pozisyonlar için 5 katı kadar yedek belirlenecektir.

Asil kazanan atanmak üzere başvuru yapmadığı takdirde, ilan edilen yedek kazananlardan sırası ile çağrılacaktır. Atanmaya hak kazanan aday, sonuçların ilan edilmesinden bu yana 5 iş günü içinde istediğimiz belgeleri tamamlayarak Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı, Sözleşmeli Personel Şubesi Beşevler/ ANKARA adresine şahsen teslim etmesi gerekmektedir. Bu zaman zarfında istediğimiz belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen aday hakkını kaybeder.

Eczacı pozisyonu için; KPSS şartı aranmamakla birlikte, başvuruda bulunan aday sayısı ilanda gösterilen pozisyon sayısından fazla olması durumunda adaylara yazılı sınav yoluyla işlem yürütülecek olup; yazılı sınavın tarihi, yeri ve saati ilan sonuçları ile birlikte açıklamalacaktır. İletişim Bilgileri: Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı, Sözleşmeli Personel Şubesi Tel: 0 (312) 212 60 40 Dahili 2013 yahut 2059


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu